Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, Div said:

Na snimcima koji su prikazani, nigde se nije videlo da Savo napada policajce, da je fizički agresivan prema bilo kome, da se opire privođenju, ne vidi se a je pozvan da pođe sa policajcima, ne verujem ni da ima stvarnog osnova za privođenje ali se to uvek da iskonstruisti, pogled na levo se može tumačiti kao priprema za bekstvo.
Drugo, nošenje čoveka kome su vezane ruke na leđima, a  lice okrenuto n dole, može biti veoma različito, od osnovnog, nije svejedno da li ga drže za nadlakticu bliže ramenu ili bliže laktu, uz to, može se nositi uz cimanje, trešenje i druge pokrete oji izazivaju bol a i ozbiljnije povrede.

Verujem da će Savo obezbediti, odnosno da je već obezbedio nalaze i drugih lekara i snimke, odmah posle puštanja iz PS, one je dosta temeljan a ima i stručne saradnike koji bi ga uputili kako da prikupi i sačuva dokaze, naravno ne očekujem da bi mu to nešto značilo na sudu ali vredelo bi za javnost.

Posted
2 hours ago, djura.net said:

Obrusio se plafon na niskoj klinicki za kardiologiju, srecom nema povredjenih. Klinika se inace renovira, a taj deo je vec bio 'zavrsen'.

Plafon nije rekonstruisan, to je od pre 60 godina...

• Like 1
Posted
1 hour ago, DameTime said:

Plafon nije rekonstruisan, to je od pre 60 godina...

U Novom Sadu Madjar, u Nisu verovatno Albanac radio da nam padne na glavu posle 60 godina

• Like 3
Posted
3 minutes ago, Helena said:

Mislim da se i tu klima i da je najslabija karika Vesić.

Još dok je podnosio ostavku, bio je načet, i mislim da neće trpeti baš tako da on bude žrtveno jagnje.

Bio bi tvist veka, kad bi tako blizak saradnik bio jedan od glavnih točkića u padu ovog cirkusa od Vlade.

Vesiću ne bi bilo prvi put da optuži "bivšu vlast" i bude deo neke nove vlasti

Posted
11 minutes ago, Helena said:

Mislim da se i tu klima i da je najslabija karika Vesić.

Još dok je podnosio ostavku, bio je načet, i mislim da neće trpeti baš tako da on bude žrtveno jagnje.

Bio bi tvist veka, kad bi tako blizak saradnik bio jedan od glavnih točkića u padu ovog cirkusa od Vlade.

Ne mora da znači.

Taj sigurno ima putera na glavi još iz doba kada je bio u najvećem rezervoaru radikala, u narodu poznatog kao Demokratska stranka, tako da verujem da bi mogao 'slučajno' da se pojavi neki podatak o njegovim svinjarijama iz tog perioda. Pravedna osuda za Vesića bi bila i poruka za ostalu ekipu iz pomenutog najvećeg rezervoara, kao i za ostale lešinare koji su se pridružili bagri. Sve ovo deluje samo kao farsa, vidim da Svinjformer lije suze krokodilske za Vesićem, pa mi se čini da će dotični da prođe kao pače Dinki(ć). Neće ga biti u javnosti, ali će mlatiti pare i bez medijske pažnje. Ovo je već dokazano sa vaduPLOHOVcem, a mafija, kakva god bila, neće napustiti svoje verne članove.

Posted
9 minutes ago, DJ_Vasa said:

Ne mora da znači.

Taj sigurno ima putera na glavi još iz doba kada je bio u najvećem rezervoaru radikala, u narodu poznatog kao Demokratska stranka, tako da verujem da bi mogao 'slučajno' da se pojavi neki podatak o njegovim svinjarijama iz tog perioda. Pravedna osuda za Vesića bi bila i poruka za ostalu ekipu iz pomenutog najvećeg rezervoara, kao i za ostale lešinare koji su se pridružili bagri. Sve ovo deluje samo kao farsa, vidim da Svinjformer lije suze krokodilske za Vesićem, pa mi se čini da će dotični da prođe kao pače Dinki(ć). Neće ga biti u javnosti, ali će mlatiti pare i bez medijske pažnje. Ovo je već dokazano sa vaduPLOHOVcem, a mafija, kakva god bila, neće napustiti svoje verne članove.

Ja bih pristala ovog momenta na oprost svega Vesiću ako pokrene rušenje Vučića.

Mislim da se i Dragan 💩 Vučićević uplašio pa piše to što piše, prozivajući sudiju koji je izdao nalog i objavljujući njegovo ime i fotografiju.

• Like 1
Posted
Just now, Helena said:

Ja bih pristala ovog momenta na oprost svega Vesiću ako pokrene rušenje Vučića.

Mislim da se i Dragan 💩 Vučićević uplašio pa piše to što piše, prozivajući sudiju koji je izdao nalog i objavljujući njegovo ime i fotografiju.

Ne verujem da bi Vesić u ovom trenutku mogao to da pokrene jer ako je zaista uz atvoru, lako bi mogao da 'slučajno' dobije srčani udar ili nešto slično. Ne znam ni koliku bi podršku imao od bivših kolega i opozicije, koji bi sigurno izjavili nešto u fazonu da se pacovi sada međusobno uništavaju.

Mislim da si u pravu za Dragana Govnićevića jer taj ima dosta putera na svinjskoj glavi, a njemu bi mnogi mogli da dođu dotične svinjske glave.

Posted
8 minutes ago, DJ_Vasa said:

Mislim da si u pravu za Dragana Govnićevića jer taj ima dosta putera na svinjskoj glavi, a njemu bi mnogi mogli da dođu dotične svinjske glave.

DJV koliko je gadan toliko je i jadan, ako dođe do nekog pretumbavanja vrlo lako bi mogao da bude bačen pod voz, uostalom on je tip ljige koga prvo želiš da baciš pod voz, ne zato što ti je to u interesu već zato što mu je to inherentna osobina.

Niko ne bi za njim pustio suzu osim one gomile sitne dečice što je izrodio.

• Like 5
Posted
15 minutes ago, Constantin said:

Al penzija redovna, a i saće povećanje 10,nešto%....

Ti koji razmišljaju da im režim daje penziju iz sopstvenih usta bi trebalo prvi da crknu, i to u najgorim mukama.

11 minutes ago, Smrtokapa said:

DJV koliko je gadan toliko je i jadan, ako dođe do nekog pretumbavanja vrlo lako bi mogao da bude bačen pod voz, uostalom on je tip ljige koga prvo želiš da baciš pod voz, ne zato što ti je to u interesu već zato što mu je to inherentna osobina.

Niko ne bi za njim pustio suzu osim one gomile sitne dečice što je izrodio.

Upravo tako, a mislim da se ovo što si napisao dobro nadovezuje na Heleninu konstataciju. Dotični ima podosta putera na glavi, a verujem da je i nekima u SNS-u jasno da im je takav saveznik učinio mnoge medveđe usluge. Koliko god da stoka koju nazivamo narodom voli velikog vođu, toliko i ne voli kretene za koje i sami vide da su kreteni, uprkos niskom IQ. Za ovoga bi dovoljno bilo reći da brani bivšeg žutog i otišao bi čim veliki vođa povuče vodu na kazančetu. Bilo bi sasvim lako naći nekog drugog da bude na čelu Svinjformera ko bi to umeo da radi mnogo suptilnije. Šta god da Govnićević izjavi, lako bi ga proglasili lažovom, a lako bi moglo i da mu se desi da u zatvoru ispusti sapun.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Perkos2 said:

Zato bi ga najpre trebalo poslati najmanje 20 godina u Zabelu pa onda da vidimo da li se popravio

Samo dvadeset?

Mislim da je veća šansa da šimpanza nauči da projektuje nadzvučne avione nego da se taj popravi.

Posted
19 minutes ago, DJ_Vasa said:

Ti koji razmišljaju da im režim daje penziju iz sopstvenih usta bi trebalo prvi da crknu, i to u najgorim mukama.

Hej, ne diraj mi taštu 😁 .

Mnogo fina i dobra žena, ali i ona je u fazonu, evo sad će Vučić da nam poveća opet penzije koje su nam žuti ukrali. 

Posted (edited)
5 minutes ago, Eddard said:

Hej, ne diraj mi taštu 😁 .

Mnogo fina i dobra žena, ali i ona je u fazonu, evo sad će Vučić da nam poveća opet penzije koje su nam žuti ukrali. 

Koliko se sećam, dotični žuti su uveli redovnu isplatu penzija. Pre njih je datum isplate varirao. Imam ja podosta da im zamerim, ali to jesu uradili kako treba.

Ne mogu da govorim o tome kakva je, ali mi je čudno da slovesno biće smatra da mu neko nešto daje iz altruizma, iako je to nešto zarađeno. Moji roditelji su penzioneri i u ozbiljnim godinama, ali psuju mater tom istom AV-u koji im je na početku mandata zakinuo penzije.

Kada meni klijent plati ono što sam uradio, ne smatram da je to učinio zato što je fin, sladak, ljubazan i tako to, već zato što je dužan da me isplati i da time samo izvršava obavezu, baš kao što i ja platim na kasi u prodavnici za ono što sam kupio. Ne kapiram tu njenu logiku, pa da me ubiješ.

Edited by DJ_Vasa
Posted
5 minutes ago, Eddard said:

Mene baba pitala svojevremeno "a što si ti protiv Vučića kada te je on zaposlio?"

Jbg, prvi radni odnos sam zasnovao kad su ove spodobe već zasele, jes' da je to bila privatna firma koja veze sa vlašću nije imala ali nemož' ti to babi objasniti. :classic_biggrin:

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Marinika je neprikosnovena carica🧡

Marinika Tepić

@MarinikaTepic

Je li

@avucic

, Poslao si Dačića da plače na Pinku, dok je Toma Mona u bekstvu od hapšenja?! Siniša Mali završio Jeleni Tanasković posete kod kuće. Ipak je ona bila samo njegov protočni bojler. A ni iz vašeg Starting-a niko nije uhapšen? Smislili ste da samo Vesić robija?!

Moma Mona u bekstvu🤣

ttps://x.com/MarinikaTepic/status/1860411573891641347?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1860411573891641347%7Ctwgr%5E657ba06bf1a5df0d33d5ce3d4ac8afb1b10e9390%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.danas.rs%2Fvesti%2Fpolit

• Like 1
Posted (edited)

Na tom linku baš ništa nije objašnjeno 😁

Majke ti, jel ti pogledaš šta piše na linku pre nego klikneš na Reply? 

Edited by Eddard
  • Like 2
Posted

Pa dobro, Marinika je i na terenu.

Kod tvita je najsmešnije što je tagovala Vučića, on je inače poznat po direktnom suočavanju sa političkim protivnicima i odgovoriće joj...

• Like 1
Posted

Povrede starijeg Novosađanina kog je privela policija toliko teške - urađena amputacija

Novosađanin Ilija Kostić (74), koji je uhapšen tokom blokade zgrade novosadskog suda u četvrtak, 21. novembra, a zatim, kako tvrdi GP "Bravo" pretučen od strane policije, upravo je operisan.

To je za list Danas potvrdila njegova supruga.

"Operacija je završena. Zbog težine povreda morali su da mu amputiraju jedan testis, jer su povrede bile takve da je morala da se uradi amputacija", rekla je ona za beogradski list.

GP "Bravo" saopštio je ranije da je Kostić, koji je uhapšen tokom blokade ispred novosadskog suda, pretučen u policijskoj stanici u Kraljevića Marka, zbog čega je podvrgnut hitnoj operaciji u Kliničkom centru Vojvodine.

Oni su zatražili hitnu reakciju nadležnih kako bi se procesuirali pripadnici policije koji su teško povredili Kostića u policijskoj stanici u Ulici kraljevića Marka.

Takođe je Beogradski centar za ljudska prava podneo krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu i inicijativu za pokretanje postupka kontrole pred Zaštitnikom građana.

Povrede-starijeg-Novosadjanina-kog-je-privela-policija-toliko-teske-uradjena-amputacija

• Tuzno 10