Drug Crni Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 6 hours ago, Boxy said: nego sam pokusala da nadjem clanak koji te je tako iznervirao, Nije u pitanju jedan clanak,vec jedna serija..kroz svoje tekstove cesto provlaci pricu o vakcinaciji i vrlo perfidno (da ne bude ocito) je predstavlja kao nesto lose, mnogobrojne mere (medju kojima najvise vakcinaciju kao uslov takmicenja) neprihvatljivim i pogubnima,a vrhunac je sto,na neki nacin,provlaci tezu kako je vakcinisana populacija maltene stoka ili gomila zivotinja.. 6 hours ago, svi pjevaju said: Neizmjerno sretnim me čini da sam bolje razumio jednu ženu nego Crni 😄😉🙂😛 Ima istine u napisanom,ocito Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 Komentatoru koji prenosi Cicipasa nije dovoljno ni da ga zove Stefanos pa je skratio na Stef Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 (edited) Viskovic i Govedarica opet lupetaju gluposti. Nemaju pojma da su Rubljov, Karatsev i Shapovalov testirani pozitivno i da su zbog toga ova prva dvojica odustala od ATP Cupa, a Shapovalov nije igrao prvi mec (jer momak jos uvek nije isterao virus iz tela). a sad ide prica o tome ko je selektor ATPCup reprezentacije Srbije! jos doveli tipa koji je imao "nesto vazno da kaze" na SM. a tek sto ne razumeju da ATP Cup nema veze s teniskim Federacijama raznoraznih zemalja (a doveli kao "teniskog strucnjaka" da pricaju s njim). pa majku mu, i kad zoves sagovornika, biras da pozoves nekog ko poznaje materiju (a ovaj tip ocigledno ne poznaje, ma koliko bio vlasnih kluba itd.). Edited January 3, 2022 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 Ne znam sto ti smeta gost, on govori o problemima koji postoje i ocigledno ima informacije, zna da tu nije sve bas sjajno i bajno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 ne tvrdim da je sve sjajno i bajno u srpskoj teniskoj federaciji, ali ovaj lupeta gluposti sto se tice ATP Cupa. ociti primer ruskog tima: Medvedev kao prvi igrac tima (a ovo je sve pod jurisdikcijom ATP, ne ITF i nacionalnih federacija) je odlucio da njegov trener, a ne Tarpisevic, bude selektor tima. Plus, po automatizmu na ATP Cup idu prva dva najbolje rangirana igraca, pa se onda ide dalje niz listu. U slucaju tima Srbije to su Djokovic i Lajovic. Ostali mogu da dube na glavi: ako ova dvojica ne odustanu ostali nemaju sansu da budu izabrani u tim. Ocigledno da je Novak planirao da ne igra ATP Cup jer je 3. srpski igrac, Krajinovic, pozvan u startu. A ovaj lupeta o Djereu da je on trebalo da igra. Verujem da je Cacic #1 srpski dublas, a ove blizance su ionako preveli u srpski tim (razumem da su srpski drzavljani, iz Subotice) da bi se konacno formirao neki dubl za reprezentativna takmicenja. i dalje tvrdim da tip lupeta zesce gluposti, a verovatno mu je d... zinulo za pare s ATP cupa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 On se buni sto je jedan od blizanaca postavljen da bude selektor i po meni je upravu, ne vidim kako on moze da pomogne, bolje da su pozvali nekog pravog trenera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 (edited) sad Viskovic lupeta da je medicinsko izuzece za ulazak u Australiju izmisljeno zbog Novaka Pa, mamlaze, bar se informisi prvo. Drzava Australija je na saveznom nivou odlucila ZA SVE LJUDE koji ulaze u Australiju da postoje neki razlozi zbog kojih neki mali broj ljudi ne moze da se vakcinise, ali to je strogo definisano (ne moze sad razlog da bude zato sto Novak ne zeli da se vakcinise). Ovo pravilo postoji u svim drzavama na svetu, to su medicinski razlozi, a ne politicki. I opet teorija kako Novak moze da udje u neku drugu australijsku drzavu i da odatle udje u Viktoriju. sad lupeta oko bodova koje Novak ima od ATP Cupa - a Novak vuce bodove od 2020-te godine. ne kapira da je u ovo doba prosle godine pravilo bilo da se racuna "best of". Edited January 3, 2022 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 Visko je to odvalio jos prosle ili pre 2 nedelje, cekala sam tebe da porkomentarises, ali moguce je da nisi gledala Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 on lupeta oko ATP liste vec duze vreme, nemam prosto zivaca da svaki put komentarisem. bre, pola ljudi ovde s foruma je informisanije od njih (a oni imaju bolji pristup informacijama od nas, amatera). pitaju gledaoci: kome daju najvece sanse da osvoji ATP Cup, a ovaj tip pita: tim ili teniser? a na stranu to sto tip tvrdi da je Novak u vrhu od 2004-te Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 Znači nema potrebe da preslušavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 nema potrebe. pozvli su tipa koji drzi neki teniski klub, pa ovaj drvio o tome: kakav je to nacin da ovaj dubl igrac koji je do juce igrao za Hrvatsku izigrava selektora ATP Cup reprezentacije pored tolikih teniskih strucnjaka po Srbiji? Eno: Bozoljac, Pasanski itd. itd. sve treneri, a ovi bezobrazni i sebicni i nece da ih pozovu. Pa jos ni Viktor nije otisao da bude s njima... Pa kako su teniseri sebicni, samo gledaju svoje interese, a ne gledaju siru sliku, kakav je to nacin da oni odlucuju ko ce biti selektor, a i onako se medjusobno ne slazu itd. itd. A u celoj toj frci Lajovic, Krajinovic, blizanci... treniraju regularno kod njega u klubu, pa jos je kao on trener Cacicu (ako sam dobro razumela). Ludiilo! Udario mu obradovitis u glavu. I na kraju kao pitaju ga kakva je situacija s Lajovicem, da li je povredjen ili su samo grcevi bili u pitanju, a on kao nije se danas cuo s njima, cuce se sutra pa ce videti... Mislim... sta reci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
joshmor Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Viško mi liči na alkosa🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Ide trenutno na SK1 specijal sa prošlogodišnjeg Vimbldona, a to su zapravo njihovi vlogovi iz Londona, pa ako nekog zanima Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 tip je voditelj na abcnews... Reutersov novinar: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Kako li su prosli ballboys u Mubadali obzirom da nisu imalu ovakvu opremu, a svi teniseri zarazeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Zna li se koji je ovo genijalni medij? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Just now, alcesta said: Zna li se koji je ovo genijalni medij? Alcesta trenutno 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Wish&Go morali jadni da ostave svoje na Badnje veče i da uskoče za specijal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 A pre 2 dana su imali specijal kad je objavio da ide u Australiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 7 minutes ago, alcesta said: Wish&Go morali jadni da ostave svoje na Badnje veče i da uskoče za specijal... citam da je viskovic danas gostovao na n1 televiziji i opasno krenuo sa antivax retorikom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Ja sam malo odgledala ovaj podkast i pogodila trenutak kad je rekao da je primio 3 vakcine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Ja ne mogu sad da ih gledam pa neka javi ko pogleda je li slušljivo ili za izbegavanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 ja se divim Cristini kako ima zivaca da sve ove gluposti cita, analizira i obelezi najbitnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 Ako se pitate da li je Ben retwitovao Nikov komentar povodom situacije s Novakom (a obicno retwituje sve zivo sto ovaj napise) - nije. ni Jose Morgado to nije uradio (a retwitovao je svakojake stvari, najcesce one koje su negativne po Novaka). Mada, napisao je sam da su Nik i Stakhovski dali podrsku Novaku, i retwitovao neciji komentar za Lopeza, Pospisila i Sandgrena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts