Smrtokapa Posted February 8 Share Posted February 8 10 minutes ago, Stiletto said: Ja znam za Tito - Kardelj verziju, a sigurno ih ima još. Inače u tim verzijama se "Kardelj" nije krstio, Vulin može jer je šizofren. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted February 8 Share Posted February 8 Verzija sa Vucicem mora imati kisobran ili stativ za kameru umjesto puske Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted February 8 Share Posted February 8 U verziji sa Vučićem on je divlja patka koja leti u visine i gradi Srbiju, a Đilas i Šolak pokušavaju da ga upucaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 8 Share Posted February 8 4 minutes ago, Smrtokapa said: U verziji sa Vučićem on je divlja patka koja leti u visine i gradi Srbiju, a Đilas i Šolak pokušavaju da ga upucaju. Moorhuhn? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 8 Share Posted February 8 3 hours ago, Smrtokapa said: Mislim da je u originalu ovog vica Tito. S tim u vezi, htedoh da podelim jedan interesantan tekst o komunističkom humoru, pa ajd na ovoj temi, valjda je close enough: https://www.nin.rs/arhiva/vesti/8175/cari-crvenog-pakla Mislim da sam i ja davno čuo neku tu stariju verziju od mojih matorih, više se ni ne sećam ni ko ni kada je pričao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted February 12 Share Posted February 12 Evo za @DameTime, jedan slogan iz aktuelne predizborne kampanje u Nemačkoj 🤣 E da imam državljanstvo 😂 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 12 Author Share Posted February 12 2 minutes ago, Eddard said: Evo za @DameTime, jedan slogan iz aktuelne predizborne kampanje u Nemačkoj 🤣 E da imam državljanstvo 😂 Šteta što mi je MAGA idiot ogadio taj tip slogana, ali sviđa mi se duh 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted February 12 Share Posted February 12 Again 🤣? Great 😄? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 12 Author Share Posted February 12 Hahahah samo ti zezaj. 😁 Spoiler Moram da se ugrizem za tastaturu 😜 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 19 hours ago Author Share Posted 19 hours ago Ima li u Srbiji socijalne pravde ili ko može da preživi sa 389 dinara dnevno? Danas je Svetski dan socijalne pravde. Kako on izgleda u Srbiji? Quote Prosečna potrošačka korpa za oktobar 2024. godine iznosila je 105.184,13 dinara, a da je minimalna – ona koja ne predstavlja statistički relevantan podatak jer se od nje ne može preživeti – 54.565,17 dinara. Socijalna pomoć, dakle, za tročlanu porodicu ne pokriva ni polovinu minimalne potrošačke korpe. Taj iznos ne pokriva ni minimalna zarada od 53.592 dinara koju, prema nezvaničnim procenama sindikata, prima preko 300.000 zaposlenih u Srbiji. Kako su nakon pregovora o minimalcu izjavili iz ASNS: „Po najoptimističkijem scenariju minimalna potrošačka korpa početkom 2025. iznosiće oko 60.000 dinara, a najčešća minimalna zarada biće 53.592 dinara, oko 6.000 dinara manja. Toliko o uspešnim pregovorima i velikom radničkom dostignuću.“ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts