ljutikrilo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 hours ago, Ludi za Poli said: Bice do kraja vikenda, pisem ja vec mogu ja da napišem nešto o kingsima, ako ih nisi obradio
Ludi za Poli Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, ljutikrilo said: mogu ja da napišem nešto o kingsima, ako ih nisi obradio Slobodno, nisam jos.
ljutikrilo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago fakin' kornjača 🤦♂️ ko god da je stavio ove limite u KB za kačenje slika na forum, zaslužuje poseban krug pakla... ili meni treba nacrtati kako to treba odraditi 1 1
HAMMER Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago veliki sakramento, veliki! veliki sakramento, veliki! gospoda 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, ljutikrilo said: fakin' kornjača 🤦♂️ ko god da je stavio ove limite u KB za kačenje slika na forum, zaslužuje poseban krug pakla... ili meni treba nacrtati kako to treba odraditi ides copy image adress.Pa ako ima .jpg ili sl ekstenziju automatski ti embiduje i nemas problema.
40Wins Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Legenda. Neunistiv je💪💪💪 @40Wins cestitke. Hide contents Mogli smo i Bena Simensa sto da ne, da budemo Sacramento Kangz Brikz.
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Miki28 Lakers in 5 said: Ubiše ga povrede. Mogla je to biti vrlo lepa karijera. 2
Malkolm Brogdon Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Pisao sam vec, imam diskus herniju, uslo se u godine, nije moglo vise jbg. Bio je dobar run. 1
Recommended Posts