DameTime Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Je l' pokazuje Shai da je pravi MVP, šta kaže forumska struka, pardon, McLeod?
Marko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, McLeod said: Oklahoma igra kosarku ko nekada Nemci fudbal. Dosadni su al jbg. Može poređenje, ali onda treba i da nađeš ko su Italijani u NBA, ne ide da tek tako Oklahomljani budu Švabe, a da žabarima ostaneš dužan
Miki28 Lakers in 5 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Spoiler Nikola Jokic may not be this year's MVP, but he rewrote the record books this season. The Nuggets star became not just the 3rd player ever to average a triple-double, but the first non-point guard to average a triple-double, which is amazing in itself. But that wasn't the Joker's greatest achievement in 2025. He also became just the 1st player in history to rank in the top 3 in points, rebounds, assists, and steals in the same season (min. 50 games played): 🔥 29.6 PPG (3rd) 🔥 12.7 RPG (3rd) 🔥 10.2 APG (2nd) 🔥 1.8 SPG (2nd) Even more amazing? Not only is Joker the 1st to finish top 3 in all 4 categories, but only one player finished in the Top TEN in points, rebounds, and assists. And that was 63 years ago. 1961-62 Oscar Robertson came the closest to Jokic. Not even Russell Westbrook in 4 seasons averaging triple-doubles ever hit the top 10 in all. '61-62 Oscar Robertson: 🔸30.8 PPG (5th) 🔸12.5 (10th) 🔸11.4 (1st) So Jokic being top 3 in FOUR stat categories is literally unheard of. If his name wasn't already up there with the all-time greats, there's certainly no denying him now. 8
Nenson Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago https://www.instagram.com/reel/DJ8mL53yFSG/?igsh=MWM4ZHF4ZGU1cmVvaA== 1
delgado Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 14 minutes ago, Nenson said: https://www.instagram.com/reel/DJ8mL53yFSG/?igsh=MWM4ZHF4ZGU1cmVvaA== Kako smesno, video sam da mnogi postavljaju ovi, malo smesnije od Kursadzija moram priznati, ha-ha-ha. Shai se svojim partijama poserava po svim slicnim videima i glupim komentarima.
Nenson Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 minutes ago, delgado said: Kako smesno, video sam da mnogi postavljaju ovi, malo smesnije od Kursadzija moram priznati, ha-ha-ha. Shai se svojim partijama poserava po svim slicnim videima i glupim komentarima. Sta se pjenis babuka odma.... Niko ne kaze da Shai nije zasluzio tu Mvp nagradu po dosadasnjim kriterijima bodovanja... Samo fora je da je besmislena...tj ti kriteriji su... Nemoj bola sve shvatat ko licni napad... Opusti se... 1
MC Thunder 2 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Karakteristicno za svakog velikog igraca je gomila ljudi koja radi mentalnu gimnastiku da ospori tu velicinu. Po tome i zna da SGA pripada toj grupi igraca. 2
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 38 minutes ago, Nenson said: Sta se pjenis babuka odma.... Niko ne kaze da Shai nije zasluzio tu Mvp nagradu po dosadasnjim kriterijima bodovanja... Samo fora je da je besmislena...tj ti kriteriji su... Nemoj bola sve shvatat ko licni napad... Opusti se... Znači kriterijumi bodovanja su bili dobri dok je Jokić dobijao MVP nagrade, ne valjaju samo kad ne dobija. Good to know.
Mairosu Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago a čemu ovoliki odijum glede OKC? nisam fan tankbuildinga ali oni su to izveli maestralno, podvukli sve pozicije kako treba, lepo izgradili i navalili kad je bio vakat. čak i nemaju toliko antipatičnih igrača, razumem ovo pecanje faulova da nervira ljude al' ono, ništa što Hardeni i Youngovi već nisu radili. možda jedino brat Vlastelica blago naporan jer glumi nekog gangstera povremeno ali i to je mizerno na skali gadosti. 1
MC Thunder 2 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ali zato je Dzimi najveci faul merchant faca i kralj, kako samo klačuje itd. 1
Milos 3.14 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago P 2 hours ago, Mairosu said: a čemu ovoliki odijum glede OKC? nisam fan tankbuildinga ali oni su to izveli maestralno, podvukli sve pozicije kako treba, lepo izgradili i navalili kad je bio vakat. čak i nemaju toliko antipatičnih igrača, razumem ovo pecanje faulova da nervira ljude al' ono, ništa što Hardeni i Youngovi već nisu radili. možda jedino brat Vlastelica blago naporan jer glumi nekog gangstera povremeno ali i to je mizerno na skali gadosti. Prirodno je da si protiv favorita, bar u mom slučaju. Dodatno imam utisak da im se toleriše što drugima ne prolazi, dakle nepravda i SGA koji prilično faul bajtuje. U teoriji SGA je igrač uzevši u obzir stil kojeg bih gotivio, prodor, naskok, poludistanca, ali baš mi je antipatično pecanje faula, pogotovo što nema potrebe. Dakle za neutralca je teško da navija za OKC, a čini mi se da je hejt globalan i više instinktivan nego što može da se navede neki čvrst razlog 1 1
Mairosu Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 4 minutes ago, Milos 3.14 said: P Prirodno je da si protiv favorita, bar u mom slučaju. Dodatno imam utisak da im se toleriše što drugima ne prolazi, dakle nepravda i SGA koji prilično faul bajtuje. U teoriji SGA je igrač uzevši u obzir stil kojeg bih gotivio, prodor, naskok, poludistanca, ali baš mi je antipatično pecanje faula, pogotovo što nema potrebe. Dakle za neutralca je teško da navija za OKC, a čini mi se da je hejt globalan i više instinktivan nego što može da se navede neki čvrst razlog pošteno objašnjenje, hvala. EDIT : meni inače simpatično što imam polufinale gde mi ama baš niko ne smeta, a vidim ne voli narod OKC, pa reko da se raspitam čisto onako sportski. Edited 2 hours ago by Mairosu 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 26 minutes ago, MC Thunder 2 said: Ali zato je Dzimi najveci faul merchant faca i kralj, kako samo klačuje itd. Tzv. tough guy, a pada pri mrkom pogledu i blagoj ventilaciji u hali...
gggggggg Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago jimbo nije ni blizu medju najvecim floperima u ligi kao sto su to shaitan i dort
Dracarys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 hours ago, Darko said: Bolji od prime Lebrona, šta reći. Tanka je nit od kanadskog Kejda do boljeg od Brona
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mene, slično Milošu od Oklahome odbija razlika u kriterijumu suđenja, ali to je ipak tuđa krivica. Oni samo uzimaju šta im se pruža. Ne pratim vasceli NBA toliko pa negde verovatno i grešim ali najviše mi se dopada što izgledaju kao pravi klub (za razliku od nekih, jelte). Svako radi svoje i to dobro radi. Od menadžerske ekipe koja je sklopila baš kompletan tim, preko grupe trenera koji vidljivo stalno nešto dodatno pripremaju i isprobavaju, na i između mečeva, pa do igrača koji nacrtano sprovode u delo i to, ponavljam, grupno, niko se ne šlepa niti neprirodno iskače. Baš deluje kao da igraju jedni za druge (ona Duletova o podmornici). Šajo je, naravno, vođa parade i to zasluženo. Ume da zajuni ali mu ego ima granicu, ne ponaša se kao privatnik niti centar sveta. Pričalo se ovde o tome šta bi mogli da menjaju, trejdovi, ovo-ono, ali na osnovu do sada viđenog ne bi ja tu ništa dir'o, sve dok im finansijska pravila i zdravlje to budu dozvoljavali.
Ludi za Poli Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa ako uzmu prsten sto je jako izvjesno oni i ne trebaju nista mijenjati. Shai, Chet i J-Dub ce biti samo bolji, pogotovo druga dvojica, a igrace uloge sa ovom kolicinom pickova mogu zamijeniti kad im dodje vrijeme naplate.
Recommended Posts