cabke Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, drperce said: Onoliko koliko su zasluzili, posteno ih odvalili ovako sakate Za koga navijas do kraja kad ispali i Lejkersi i Majami? Indiana! 🙂 1
delgado Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, drperce said: Onoliko koliko su zasluzili, posteno ih odvalili ovako sakate Za koga navijas do kraja kad ispali i Lejkersi i Majami? Za OKC, pa vidis da sam uploadovao avatar na vreme i to na 0-1 cak...
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, cabke said: "Malo laktanja i koja poluga" nije isto sto i udariti ga laktom i dobiti iskljucenje. 🙂 Jos ako neko zna iskusno da odradi to je Jokara. 2
propolis Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Braun-Gordon- Jokic osnova,a ostale rasejati po Usa. Karuso i Hartenstajn igrači koji prave razliku. Bilo mi čudno što Hartenstajnu 30 milki po sezoni, fina lova, ali vredi. 2
drperce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, delgado said: Za OKC, pa vidis da sam uploadovao avatar na vreme i to na 0-1 cak... Pa ti menjas avatare svaki cas, nisam mislio da je to relevantno Mislio sam da cemo zajedno za uinijevce, za srce si me ujeo Fredo
delgado Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, drperce said: Pa ti menjas avatare svaki cas, nisam mislio da je to relevantno Mislio sam da cemo zajedno za uinijevce, za srce si me ujeo Fredo Ako bude Sota-NYK u finalu hocemo.... 1
nemanjaol Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Denveru su 3 igraca iz prve petorke bila povredjena/bolesna Nisu mogli nikako da odgovore Oklahomi istim intenzitetom, i generalno intenzitetom i hastlom koji zahteva g7. Usput su ih i prebili maksimalno i to je to 9
drperce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, delgado said: Ako bude Sota-NYK u finalu hocemo.... To ce i da bude finale, obe ekipe pobedjuju sa 4-2
cabke Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, delgado said: Ako bude Sota-NYK u finalu hocemo.... Ja mislio ti siguran u ove svoje "nove" pulene!?
BattleBender Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Postoji nacin da se odgovori. Jokic i ceo Denver ispadaju naivni, sto znace da Jokic mora i moze bolje. Makar da primenis neki Ziva metod. Svakako nisu dovoljno dobri da igraju finale. Jokic mora da menja tim, ili sam da menja nesto u načinu igre, i da ostali denverićani malo peocvetaju uz veću ulogu. Jeste da ih nosi, ali previse gravitira igra oko njega. In my eyes, to ne moze da bude savrsen lider.
Ječmendo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, cabke said: Nemoj tako brt...isprozivace te dezurni Perkinsi da si "Jokicevac"... Ja razumijem navijače i njihove često neumjerene komentare, oni su posljedica emocionalnog naboja uslovljenog ljubavlju prema omiljenom klubu ili čemu već. Ali, tzv. antinavijanje je posljedica najobičnije mržnje prema nekom ili nečemu i predstavlja patološko stanje psihe. To stanje najviše štete nanosi upravo nosiocu mržnje, jer je neka vrsta samoprojekcije i negativnog i neispunjenog emocionalnog odnosa. Ne moram da pominjem koliko je to glupo u ovom slučaju, pošto je moderni sport najobičnija zabava i bukvalno ništa više. Istina, i dobar izvor prihoda za pojedine... 1
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Primjetno je da nema tako dominantnih timova kao ranije. Sedmu godinu zaredom dobićemo drugog šampiona. Toronto, Lejkersi, Milvoki, GSW, Denver, Boston, i sad (Okc,Knicksi, Pacersi ili Sota). To svakako dobija na draži jer ima više konkurentnih timova. Za razliku od perioda kad su 4-5 sezona Cavsi i Ratnici igrali finala. E sad, činjenica je takođe da nijedna ova ekipa ne bi mogla prismrditi GSW kad je dominirao, Gregovom SA, pogotovo iz 2014. (ono je košarkaško savršenstvo i teško da će se ponoviti) ili Lejkersima sa Kobijem, Odomom, Gasolom.
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nisam sigurna da je to dovoljno da se kaže kako je zaslužio MVP nagradu.
Урош19 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Solidan PO 10 minutes ago, Ludi za Poli said: Laku noc Slabo je to, pale brojke u odnosu na RS Edited 3 hours ago by Урош19 1
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Pomaze i cinjenica da je odigrao 14 utakmica. Da da, videćemo kako će biti kad se malo izniveliše. ANT i SGA će ga sigurno preskočiti u poenima, a vrv i Brunson.
gggggggg Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago (edited) slavlje na topiku sto je prvi favorit za titulu pobedio ekipu od 3.68 igraca i trenerom pocetnikom. na kraju razocaravajuca sezona za denver ako se uzme u obzir da imaju najboljeg igraca ali ako se pogleda sta se sve odvijalo u poslednjih par meseci - rezultat bolji nego sto je bilo ko ocekivao. sada da vidimo da li ce se dovoditi novi gm i trener ili ostaju ovi trenutni. mozda i najvaznije leto za jokicev denver. ajd sto se treba pozabaviti sa sadasnjim ugovorima, trebace ozbiljno da se razmisli i o buducim ugovorima brauna i watsona. Edited 3 hours ago by gggggggg 3
longbowman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pol Pot je Patrijarh Pavle u poređenju sa tim koliki je Jamal Murray zločinac.
BattleBender Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 31 minutes ago, Ječmendo said: Ali, tzv. antinavijanje je posljedica najobičnije . Najobicnije potrebe da se bude snishodljivi bully. To su ljudi koji uzimaju loptanje i tu nesto kao prate da bi kreirali identitet necega sto je ekvivalent da si Radiohead fan i da kao trpaš fanove Aerosmitha, Gunsa, ili tipa REM-a da su kao nedostojni slušaoci muzike. Kao to je masa prosecnjaka. Bro, gledaš loptanje. Prigrlio si sferu normalnosti, i prosecnosti, da ne kazem tipicnih bejzik voda. I sa svakim minutom investiranim si vise u tim vodama. Ne tripuj mnogo nekakvu intelektualnu velicinu zbog toga. Uopste ne mislim da je nista lose pratiti regularne stvari, te normie stvari... Cela ova prica sa Jokicem je deo toga. Nasli se neki da si ugrade nekakav sastojak posebnosti u svom identitetu tako sto ce da ih nervira lozenje mase na Jokica. Odrasti jos malo. Pa se javi po majicu Joy Division-a, da tek dodjes do prerastanja toga. 3 1
Milos 3.14 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Au šta čitam na topiku. Ja ovoliko slavlje što je ispao autsajder tumačim samo kao radost što jedna grupa ljudi nema razlog da se raduje što je žalosno na mnogo nivoa. Količina ljudi koji su protiv nekog u ovom slučaju Jokića ili nekih ranijih godina Lebrona, a ne za nekog i to samo zato da bi loše bilo komšiji, kolegi, kolegi forumašu i sl. je poražavajuća. Nazad na košarku. Herojski plej of Jokića koji će njegovom grejtnesu dodati više nego svi drugi do sada osim onog šampionskog. Velike odluke i zanimljivo leto su pred Denverom. Za početak MPJ aut i to ne zato što je najgori ugovor lige jer nije i MPJ je dobar igrač, jednostavno loš je fit na ovu ekipu 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Denever je na pocetku na krilima koliko toliko svezih Jokica, Gordona i Christiana otvorio utakmicu na najbolji moguci nacin al su jako lose zavrsili taj stint i otisli na samo 5p prednosti u 2Q. Tu ih OKC stize i prestize gde se samo u jednom momentu videla neka borba Nugetlija i onda Okc se odvaja i odlazi na komfornih 10+.U 3Q odlaze brzo na 20 razlike i tu je gotovo. Jokic je odigrao uzasnu utakmicu.Jeste da je bio cuvan preko dozvoljenog ali on je znao da i u takvim uslovima odgovori i da bude nemilosrdan.Pogotovo sto se radi o preinteligetnom igracu a pritom i namazanom svim bojama sto bi se reklo. Veliki naklon za Arona Gordona koji je momacki odigrao u skladu svojih mogucnosti(povreda) i stvarno mi nije jasno sto ga nije izveo kada su ovi otisli na +20.... Za Portera i Mareja vec je dovoljno vidjeno.Okej Marej zna da poveze kada su velike utakmice par dobrih partija ali Porter previse je da se uvek vadi na povredu. Rasel je jos i igrao u skladu svojim mogucnostima.Svakako okej za pare koje dobija trenutno.... 2
cabke Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, delgado said: Uf koliko soli ufff Bring it bring it.. Đe' king? 1
Recommended Posts