Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, freethrow said:

Kako neko može da navija za ove šumske mesečare, ja evo ne znam. Jokić možda jeste radikal, ali igra basket i ima neke kul saigrače, a ovi nesrećnici su zaista za rukomet ili između 4 vatre.

:lol_2::lol_2::lol_2::lol_2::lol_2: :Hail:

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, DameTime said:

Definitivno treba izbegavati forum kad Denver igra.

Ne zezaj, ovo je vrh.

Razmišljam sad nešto, trebalo bi spojiti KKCZ i KKP live teme da pršti sve.

• Love 2
Posted
1 minute ago, Dzo23 said:

Da ima više Avramovića u nba ovakvi kao Šai bi bili prosjek prosjeka. 

Avramoviću bi do sada već svirali šest faulova.

Posted
2 minutes ago, freethrow said:

Kako neko može da navija za ove šumske mesečare, ja evo ne znam. Jokić možda jeste radikal, ali igra basket i ima neke kul saigrače, a ovi nesrećnici su zaista za rukomet ili između 4 vatre.

Kad nema Lakera, da udju u finale Nuggetsi i Warriorsi, da gledamo cistu kosarku. Da uzivamo u bravurama 2 najboljih

• Pumpaj! 1
Posted
4 minutes ago, Don Dusko said:

Forumasi:Vrh.

Vs

Moderatori: Kako ovo da moderisem u pm?

Kakve su vam nadleznosti van europe? 🤣

Posted
6 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Samo kad Shai miljenik igra

Bolje i Shai nego da se pravim da obožavam igrača kog sam pljuvala do ove sezone.

• Tuzno 1
Posted
Just now, gggggggg said:

okc ako i ovo ispusti bolje da odmah predaju seriju. umesto da vode 20 razlike ovde svega 6 a denver ima 21% iz igre i 13% za tri.

Vec vidjeno. Zato je neko i napisao gotovo je ovo. 

Posted

Kako ću da navijam za Minesotu i bivola Rendla da izudaraju ovu Oklahomu to je strašno.

Neverovatno je da najbolji igrač lige ne može da primi loptu ni na centru terena, a da se sa druge strane poprek pogled svira kao faul

• Like 2
Posted
On 5/9/2025 at 10:44 AM, freethrow said:

E pa Delgado, jako si me razočarao. Generacijski, navijački. Ja bih razumeo da navijaš za nekoga ko igra odbranu i napad, skače i asistira, ima pregled igre, kada se zaleti odnese svaku krpu koja se zakači za njega... Za ovog kanadskog manijaka, zaista... ne znam, evo ne znam. Za onog naduvanog traktoristu? Za ragbistu? Za glejzere? Grozno.

Zasto ? Dobar decko, nasmejan, napreduje konstantno, novi MVP, ima istu devojku/zenu od srednje skole... 

• Like 1
  • Love 1
Posted
3 minutes ago, DameTime said:

Bolje i Shai nego da se pravim da obožavam igrača kog sam pljuvala do ove sezone.

Nema potrebe da se pravis. 

A sto se mene tice, nikada pljuvanje ali kad vidis greatness na djelu pa onda samo 🫡

• Like 1
Posted
1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Nema potrebe da se pravis. 

A sto se mene tice, nikada pljuvanje ali kad vidis greatness na djelu pa onda samo 🫡

Srećom ima nas koji smo malo duže na 4umu pa se sećamo šta si pisao za Jokića dok je AD bio u Lakersima, Nuggetsi vas redovno naginjali u PO a on Obrvu odučavao od košarke.

Posted
Just now, DameTime said:

Srećom ima nas koji smo malo duže na 4umu pa se sećamo šta si pisao za Jokića dok je AD bio u Lakersima, Nuggetsi vas redovno naginjali u PO a on Obrvu odučavao od košarke.

Procitaj dobro sta ti je napisano!

Greatness protiv alltime defanzivca