Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Masterclass Dorta 7 1
Bojdo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Denver mora dobiti sljedecu jer zaista mislim da su im male sanse da uzmu jos jednu u gostima.
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sad valjda smemo komentarisati sudije jer je Denver pobedio. Još uvek ne znam čime je OKC zaslužila takvo suđenje od starta sezone 4
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Koliko sad Okc vodi u seriji nakon one ubedljive pobede? 3 5
Poenter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Tex_Willer said: Koliko sad Okc vodi u seriji nakon one ubedljive pobede? Federer je realno dobio ono finale jer je uzeo više mnogo gemova i ošurio Novaka sa 6:1 u drugom setu 7–6, 1–6, 7–6, 4–6, 13–12
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Poenter said: Federer je realno dobio ono finale jer je uzeo više mnogo gemova i ošurio Novaka sa 6:1 u drugom setu 7–6, 1–6, 7–6, 4–6, 13–12 Ironično je da ovo postavljaš u trenutku kad serija nije ni blizu gotove.
Poenter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago A tek kad dobije Denver jednu od naredne dve pa postavim ovu ženu što pokazuje prst 😁
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja imam samo jednu zelju, da Denver ili GSW izadju odavde kako slucajno Seltiksi ne bi postali najjadniji back to back sampion u istoriji. 2 1
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kako računamo koš razliku iz ovog meča, kao 0 ili +9 za Denver?
MC Thunder 2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 34 minutes ago, Sector said: Jamal pokazao ko je šef ekipe u plej ofu. Umalo prosuh vodu 🤣
Miki28 Lakers in 5 Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago (edited) Edited 57 minutes ago by Miki28 Lakers in 5 edit 4
Big Ticket Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Мики и Делгиша су била два другара из вртића, која су започела свађу тако што је Делги бацио велику црну мушку лутку на његов, до тад величанствени жуто-љубичасти лего замак. 1 1 4
DameTime Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Mikijev prelazak među Jokićevce je nešto kao KD-ev prelazak u GSW 1 1
L' Imperatore Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Uprkos pokušaju oružane pljaćke od ona tri govnara. Uprkos jednoj od najgorih utakmica Jokića, ofanzivno. Ipak šampionsko srce prevladalo ❤️ Pošto nisam samo jednom istresao kofu govana po MPJ-u ovde, red je i da ga danas označim kao ključnog igrača u ovoj pobedi. Ne zato što je pogodio one šuteve. On to ume i nikoga time nije iznenadio. Razlika je u tom, što je danas podstavio ledja tamo gde jih dosta puta ne podstavlja. Bilo ga je na skoku, biloga je u odbrani. Bio je čvrst. Pao je jednom posle zakucavanja na ono povredjeno rame, ali se pokupio i nastavio da grize. ❤️ 4
Darko Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Ovaj put se svi iz Denvera pojavili - osim Nikole. Obično je obrnuto, svaka čast timu i pogotovo Gordonu, kakva carina! Shai je baš glup igrač. Primetio sam to kada je igrao za Kanadu, džaba mu sav onaj skill kada onako siluje i ukanali svoj tim. Isto važi i za njihov coaching staff. Ovo je drugi put da OKC ispušta manje više dobijenu utakmicu zbog svoje gluposti i sebičnosti. Valjda ima neko drugo rešenje osim ISO ball. Jokićev šut je bio budi Bog s' nama danas, ali je ipak razigravao tim i nije onako silovao. Zato i pobeda. 3
Miki28 Lakers in 5 Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Ne ide mu lose protiv pitbulova, posebno protiv jednog koji bi se izvukao i sa ubistvom, sudije ni to ne bi vidjele. 4
Recommended Posts