Jump to content

Recommended Posts

Posted

Furiozan start Vukova. Nakon što su u prošlom meču šutirali trojke 0-15 u prvom poluvremenu, noćas krenuli sa 2-2. Ako brzo odu na veliku razliku bojim se da će ovo biti one way street. A ne bi valjalo...

• Like 1
Posted

Vukovi su opet očajni - Anta ne ide, Randle pokušava da glumi superstara, a svi znaju da to nije, Gobert ofanzivno neupotrebljiv. S druge strane pojavio se Kuminga, i evo Ratnika na samo -7. Svaka čast! :thumbsup:

Posted

Naravno, Ratnici su se opet raspali nakon višestrukih uzastopnih izgubljenih lopti. Nakon ludila u prvih šest utakmica konferencijskih polufinala, ove posljednje dvije utakmice loše, do očajne. Moglo se ovo komotno prespavati...

Posted
3 hours ago, Ječmendo said:

Vukovi su opet očajni - Anta ne ide, Randle pokušava da glumi superstara, a svi znaju da to nije, Gobert ofanzivno neupotrebljiv. S druge strane pojavio se Kuminga, i evo Ratnika na samo -7. Svaka čast! :thumbsup:

Malo je kontradiktoran ovaj post. :classic_biggrin:

• Ha-ha 2
Posted (edited)

Drejmond opet dijabola, ja kapiram da njega ni familija (iskreno) ne voli...

Stiv isprobava Gvantanamo metode koučinga na Kumingi i Dejvisu, ako, ako...

Raspad Jugoslavije, kraj hladnog rata

https://packaged-media.redd.it/75pxxo1xmoze1/pb/m2-res_1080p.mp4

Spoiler

Years ago
I was an angry young man
I'd pretend
That I was a billboard
Standing tall
By the side of the road
I fell in love
With a beautiful highway
This used to be real estate
Now, it's only fields and trees
Where, where is the town?
Now, it's nothing but flowers

Edited by freethrow
  • Like 1
Posted
On 5/8/2025 at 7:24 AM, delgado said:

Sreca pa nas je spasao vintage Scott Foster inace bi bilo bas tesno..

Tek sada vidim ovo...
Vas? 😄Traume jbt... 😄 

Sledeci mec u Denveru je bas bitan. Sto se povreda tice, vidim da su svi u stroju. Znaci..."u kost"!!! 

Posted (edited)

Jeste govno ali je zato glup. Ima statistika da je izbačen sa tipa 40% utakmica u kojima je Stefen povređen. Ipak, donekle je popravio utisak posle ovog lakta objašnjenjem da ga ne vole jer je crn.

Edited by freethrow
  • Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
11 minutes ago, Ludi za Poli said:

Divljak nece prestat udarat ljude dok god ga liga ne prestane stitit i ne odere ga debelom suspenzijom. 

Malo su kanda zakasnili sa time.

• Like 3
Posted
1 hour ago, cabke said:

Tek sada vidim ovo...
Vas? 😄Traume jbt... 😄 

Sledeci mec u Denveru je bas bitan. Sto se povreda tice, vidim da su svi u stroju. Znaci..."u kost"!!! 

Pa znas kako je brt, playoff je, tim za koji navijam je ispao, ima bandwagonisanja, a i avatar za SF Zapada je uploadovan na vreme 😛 

• Love 1
Posted

E pa Delgado, jako si me razočarao. Generacijski, navijački. Ja bih razumeo da navijaš za nekoga ko igra odbranu i napad, skače i asistira, ima pregled igre, kada se zaleti odnese svaku krpu koja se zakači za njega... Za ovog kanadskog manijaka, zaista... ne znam, evo ne znam. Za onog naduvanog traktoristu? Za ragbistu? Za glejzere? Grozno.

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Mislim da je Oklahoma neopravdano veliki favorit protiv Denvera, nije kao da gostuju Sakramentu ili Memfisu. Kvota za prolaz Oklahome je otprilike 1.18, kao da je 2:0 u seriji

Edited by Green23
Posted
5 hours ago, Barkley#34 said:

Malo je kontradiktoran ovaj post. :classic_biggrin:

Ma, kao klasičan zaljubljenik u košarku komentarišem onako kako ide tok igre. A on je prepun uspona i padova, dobrih i loših poteza, gluposti i genijalnosti. Meni Minesota ove godine izgleda lošije nego lani, kao da im nešto fali, ne znam da li je to razlika između KAT-a i Randle-a ili nekonstantnost Anta, uglavnom ne ostavljaju neki poseban utisak i uvjeren sam da nemaju šansi za titulu. S druge strane, GSW bez Stefa pa čak i sa Butlerom je u najboljem slučaju granični plej of tim.