Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sudije su dozvolile do sada najveću makljazu u PO, faul je samo ako je sikirica sve ostalo nema faula.

Edited by propolis
  • Like 1
  • Love 1
Posted

Jokić 0/5 iz igre, skoro sve spolja šutevi. Dve poludistance u prvi obruč. Šest asistencija ali je oteran iz reketa.

Bogdan otvorio sa dva lepa koša sa penala.

Biće ovde opasnog makljanja. Klipani i dalje deluju kao ozbiljniji tim ali Denver nije rekao sve što ima.

• Like 1
Posted

Smara to vječito pominjanje picoustog na temi, kao da ga inače nema dovoljno. :thumbdown:

Ne pamtim kad je Jokić imao šut 0-5 u prvoj četvrtini. Opet se rve sa Dunnom na 8 metara. Zna da neće dobiti faul, batali to brate mili! :ajme:

Clippersi izašli našpanovani, Batum i Bogdan sa klupe odmah veliki doprinos. 

• Like 2
Posted
1 minute ago, gggggggg said:

pa to samo vise odgovara thunderu

S ovim se uopšte ne bih složio. OKC ima problema u halfcourt košarci, kada ne ide SGA nema tu previše ofanzivnog talenta. Njima je pobjede donosila prije svega odbrana, posebno ona spolja. Ako foul baiting SGA ne bude prolazio, a nije već u seriji protiv Grizlija, OKC postaje ranjiva. Vidjećemo u svakom slučaju, oba večerašnja protivnika imaju ponešto džebane makar da im zagorčaju život ako ništa drugo.

Posted

Odlična timska igra Denvera i ja verujem da su ipak uspeli sa onim celendzom da izgrade momentum dobre odbrane.

Baš je delovalo da su ga prerano zatražili, ali ispalo je okej. 

Posted

Najpametnije odigrano poluvrijeme Russa koje pamtim. :18: Zna on da odigra dobro na račun lude energije, ali da odigra jako energetski i pametno vrlo rijetko. Pošto kosmos uvijek nađe način da stvari vrati u ravnotežu, prosto se bojim od onoga šta možemo očekivati u drugom poluvremenu. :s_d:

• Ha-ha 3
Posted
23 minutes ago, Barkley#34 said:

Mislim da Bogdanu najlakše sviraju faul u celoj seriji. Ostali samo što pištolje ne povade.

I ja imam isti utisak. Sudije dozvolile  nikad fizikalniji play off, a Bogiju sviraju gotovo svaki kontakt.

Odlicna energija Rasa sa klupe. Valjda ga necu ureci i Rasha dobiti ono njegovo neretko pomracenje uma.

Posted

Nazida Denver razliku. Dosta lepo raspoređeni poeni. Zato bacanja 10/16.

Zubac 12 skokova, Harden 10 asistencija. Ali su timski imali pet IL u 2/4 plus su opasno ciglarili.