gggggggg Posted 16 hours ago Author Posted 16 hours ago 9 minutes ago, gggggggg said: kombinacija umora i popizditisa zbog prosute prednosti. https://streamable.com/wr465k 1
Ječmendo Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Nemaju Rakete ofanzivnog talenta dovoljno za titulu, to je očigledno. Green je nekonstantan, nažalost low IQ igrač, kad krene da over dribble-uje podsjeti na Jamala. Ali, mogu oni namučiti svakoga čistim hustle-om. Sreća po GSW je da se zapalio Stef, fino su spustili razliku i sada je sve moguće...
Darko Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 5 minutes ago, gggggggg said: https://streamable.com/wr465k I profesionalnosti. Priprema se u slučaju da bude produžetka, bar mi tako izgleda. 1
Ječmendo Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Što se Jokićeve reakcije tiče, njegov mozak je procesuirao da je kucanje Gordona došlo kasno i u tome je sva tajna ovakvog postupka. 8
Ječmendo Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Oba brata Thompson igraju očajan plej of, ofanzivno bukvalno neupotrebljivi.
Malkolm Brogdon Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Buddy pogodi par trica, pa onda resi da odigra malo fudbala, pa pogodi jos par trica, pa mu Stiven jebeni Adams ukrade loptu u sred driblinga 2
Ječmendo Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Payton igrač odluke. Pospremio sve što treba kada je najvažnije. 1
Malkolm Brogdon Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Curry -> GP2 >>> Stockton -> Malone Protiv kakvih bezveznjaka igramo gospode, neverovatno je da ovo nije reseno u drugoj cetvrtini u korist Raketa
Ječmendo Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Važna pobjeda GSW, produžuju seriju dovoljno za povratak Jimmy-ja, a s njim na terenu su veliki favorit. Stef je odigrao kao u najboljim danima, rekao bih čak i bolje jer tada nije imao ovako loš tim. 1
gggggggg Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago sranje. mora green da igra mnogo bolje da houston prodje, inace dzaba sve. 1
McLeod Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 hours ago, Barkley#34 said: Isto kao što bi ih bacili na Mareja i Brauna. Marej se cuva sam
NikadProtivKaline Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago kakav retard je adelman jbt u tekmi onakvog intenziteta ti resis da pred poslednjih 10min ne odmaras nikoga, i igra ti je cuvaj prednost radonja stajl neverovatno da se takve stvari desavaju na tom nivou kosarke dzabe je drzao debelog tu celu cetvrtu kad je jasno da je crkao skroz zasluzili nageci da izgube, i jasno mi je zasto je dzoker salty svakako mislim da uskoro zavrsavaju PO, a na leto prvo da nadju trenera, pa onda neki trejd i malone je bio u pravu za picketta, grozan igrac 1
Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago I sta sad vredi onaj blow out kada je 2-2 rezlutat? Mada mislim da Klipersi prave opet brejk i zatvaraju kuci.
Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 minutes ago, Luchifer89 said: Nek se i on setio Čildresa... Grobari left the chat...
Barkley#34 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kada je počela 4/4 imao sam utisak da je ideja da održe prednost jer su imali momentum i par minuta odmora pa da na nekoliko minuta do kraja počne garbidž tajm. Kao da su se bojali da će rezerve ispustiti prednost jer su i Klipani krenuli sa jakom petorkom, pa da će morati da se ponovo vade dok su Klipani u naletu. Jeste da se to desilo i ovako ali takav mi je bio utisak. Na kraju krajeva nisu ni imali luksuz da odmore sve igrače nego najviše dvojicu-trojicu. Sumanut broj minuta igraju starteri. 4
Poenter Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Valjda je Adelman sad, kad već nije za ovoliko godina u košarci, naučio da postoji razlog zašto igračima treba odmor i ne mogu samo da igraju celu utakmicu. Očigledno da je bolje izdržati kako tako te minute bez Jokića, a onda ga dobiti svežeg na terenu, nego ga imati mrtvog celu četvrtinu. Jokića koga inače ne zanima basket i ne prati on to, kad završi trening ili tekmu, zabole ga za basket. 1
Luchifer89 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 34 minutes ago, Poenter said: Valjda je Adelman sad, kad već nije za ovoliko godina u košarci, naučio da postoji razlog zašto igračima treba odmor i ne mogu samo da igraju celu utakmicu. Očigledno da je bolje izdržati kako tako te minute bez Jokića, a onda ga dobiti svežeg na terenu, nego ga imati mrtvog celu četvrtinu. Jokića koga inače ne zanima basket i ne prati on to, kad završi trening ili tekmu, zabole ga za basket. Pa vidiš da ne zna, rekao je CSKA vs Partizan 1
Shunsuke Nakamura Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Bez Batlera ali sa velikim Stefom, ne pomaže ni triple team Raketa na njemu. Pejton na obruču igra kao da ima 210cm. Badi nevjerovatan lik, ide iz krajnosti u krajnost. Post dobar sa 12 skokova. Kuminga sve što dobro uradi u odbrani prospe u napadu. Ima užasan napadački skil, može samo da nabija neke brojke u regularnoj sezoni. 1
Recommended Posts