Ječmendo Posted April 13 Posted April 13 Za Grumenja je bolje da dobiju Clippersi, jer im Vukovi ne leže. A i za GSW je bolje da izgubi i ide u plej in, gdje bi pobjedom protiv Memfisa u četvrtfinalu išli na Rakete.
Nugetlija Posted April 13 Posted April 13 Niš mi sada nije jasno, za koga da navijam Golden Stejtaču ili Klipere? Just now, Ječmendo said: Za Grumenja je bolje da dobiju Clippersi, jer im Vukovi ne leže. A i za GSW je bolje da izgubi i ide u plej in, gdje bi pobjedom protiv Memfisa u četvrtfinalu išli na Rakete. Onda bolje da Clipperi izgube jer idemo na MInesotu?
Ječmendo Posted April 13 Posted April 13 Što crnu Minesotu, nijesu dovoljne rane od lani ili od prije svega nekoliko dana? Ja mislim da je LAC lakši protivnik.
gggggggg Posted April 13 Author Posted April 13 jaci su clippersi od minneoste. ja bih bas voleo da denver opet igra sa minnesotom 6
Nugetlija Posted April 13 Posted April 13 1 minute ago, Ječmendo said: Što crnu Minesotu, nijesu dovoljne rane od lani ili od prije svega nekoliko dana? Ja mislim da je LAC lakši protivnik. Nije svaki dan Božić za jebenu Minesotu da nas dobiva. 2
Ječmendo Posted April 13 Posted April 13 Clippersi su matora ekipa, Leonard je sjajan ali je samo pitanje vremena kada će se povrijediti, Harden nije ni sjena ranijeg sebe. Ostalo čisti prosjek, uz istina solidnu klupu. Minesota je mlađa, atletičnija i manje leži Denveru. Ali, evo Stef odlučio da im je bolje da idu na Lejkerse. Bio bi to derbi prve runde.
Barkley#34 Posted April 13 Posted April 13 Kari kad podivlja sigurniji je od smrti i poreza. Utakmica baš ima vajb plej-of meča. Pravi uvod u isti. 2
gggggggg Posted April 13 Author Posted April 13 edwards igrao protiv utaha dok nije stigao do sedme trojke ;D
Malkolm Brogdon Posted April 13 Posted April 13 Bolje da je Stef sutnuo sa svoje polovine nego ova akcija za Hielda. Ni Drejmond izgleda nije bio previse zainteresovan da igra protiv svog prijatelja pa je i u regularnom delu i u OT na kraju pravio zbunjujuce poteze. Ponovo ce biti napeto u plej-inu, umesto da se odmori pa da se odmere snage sa Lejkersima.
Ječmendo Posted April 13 Posted April 13 Bolje su im šanse protiv Raketa, protiv Lejkersa mogu i u polufinalu.
Dracarys Posted April 13 Posted April 13 Harden je raštimao Voriorse sa 12 poena u produžetku. Jako mi je drago što Lejkersi neće da se kolju sa Voriorsima u prvoj rundi.
cabke Posted April 13 Posted April 13 Bice dobar PO...u kost na sve strane. 🙂 1 minute ago, Don Dusko said: Sad koje su serije? https://www.nba.com/playoffs/2025
Malkolm Brogdon Posted April 13 Posted April 13 Ja bih radije na LAL nego na HOU, iako HOU ima znatno manje iskustva, jednostavno su kompaktniji defanzivno, i bice veliki problem za ovaj tim ciji je bailout offense ili da se Butler nagura unutra, ili da Stef izmisli nesto ni iz cega. Nisam optimistican, mora na neki nacin da se poradi na spejsingu na leto.
mr clutch Posted April 13 Posted April 13 3 minutes ago, Dracarys said: Harden je raštimao Voriorse sa 12 poena u produžetku. Nije lose za igraca koji nije ni sjena sebe. Uzgred Sota ce biti znacajno oslabljena za Townsa u odnosu na prosli PO i bio im je krucijalan za izbacivanje Nagetsa. Bio je najbolji defanzivac na Jokicu i uspeo je da ga namuci, a ofanzvno je bolji suter od Rendla za spejsing jer ce Denver udvajati Edvardsa i bice bitan sut spolja Vukova.
Dracarys Posted April 13 Posted April 13 2 minutes ago, mr clutch said: Nije lose za igraca koji nije ni sjena sebe. Uzgred Sota ce biti znacajno oslabljena za Townsa u odnosu na prosli PO i bio im je krucijalan za izbacivanje Nagetsa. Bio je najbolji defanzivac na Jokicu i uspeo je da ga namuci, a ofanzvno je bolji suter od Rendla za spejsing jer ce Denver udvajati Edvardsa i bice bitan sut spolja Vukova. Takođe igraju protiv Luke Dončića, od koga su izgubili 4-1 prošle godine. Ne vidim kako Minesota ima neke šanse, Lejkersi su ovde ozbiljni favoriti. Jedino da Edvards ima neku ludačku seriju od 40 ppg.
Poenter Posted April 13 Posted April 13 Samo su 1969. i 1995. godine timovi koji nisu bili na prva tri mesta na tabeli uzeli titulu.. A i ovi sa trećeg mesta posle regularnog dela baš retko uzimaju.
Recommended Posts