Jump to content

Recommended Posts

Posted

kako mi je smesno sto je pre par nedelja green zakukao na svom podcastu da je najbolji defanzivac u ligi i da bi trebao biti dpoy i evo sada je vec 1.25 kvota na njega iako je delovalo da ce biti trka izmedju mobleya i jacksona. naravno ova serija warriorsa na kraju sezone je pomogla ali kada su izgledali da nece ni u playin niko nije ni razmisljao o njemu. nije bio ni spomenut. reggie u prenosu kao dajte mu vec nagradu. eto sta moze dvadesetak utakmica da uradi za narativ i hajp.

nocas opet vazna utakmica warrirosa i to b2b kod kuce protiv denvera. pre toga houston ceka okc.

Posted

Meni te nagrade nemaju smisla. Prvo Gobert koji dobija 4x, a ove sezone bi i Wembi dobio vjerovatno, da nije morao silom prilika da prekine sezonu jer ima ne znam koliko blokada po meču.

Meni je to nonsens... Green jeste odličan odbrambeni igrač, i ne samo to. E sad za kuknjavu, i kako se promjenio narativ zadnjih 20-ak utakmica, sve si u pravu.

No, tamo izgleda moraš konstantno da agituješ pa i da pustiš pokoju suzu kako bi se izborio za nešto. Imali smo primjer Embida da se uvjerimo u to.

Posted
3 hours ago, Dzo23 said:

Meni te nagrade nemaju smisla. Prvo Gobert koji dobija 4x, a ove sezone bi i Wembi dobio vjerovatno, da nije morao silom prilika da prekine sezonu jer ima ne znam koliko blokada po meču.

Meni je to nonsens... Green jeste odličan odbrambeni igrač, i ne samo to. E sad za kuknjavu, i kako se promjenio narativ zadnjih 20-ak utakmica, sve si u pravu.

No, tamo izgleda moraš konstantno da agituješ pa i da pustiš pokoju suzu kako bi se izborio za nešto. Imali smo primjer Embida da se uvjerimo u to.

gobert je zasluzio te nagrade.

green je najbolji odbrambeni igrac u poslednjih petnaestak godina i verovatno zasluzuje vise od jedne dpoy nagrade ali mi je bas bilo zanimljivo kako je odjednom iskocio ni iz cega i postao glavni favorit. do trejda warriorsi su bili deseti u odbrani, a od trejda treci (raptorsi prvi btw :lol_2:), pa bi mozda malo trebalo pogledati zbog cega je tacno odbrana tako dobra, sigurno nije samo zbog greena odjednom postala tako dobra.

isto je zanimljivo kako trayce jackson-davis uospte ne dobija sansu koja se ocekivalo nako odlicne ruki sezone, njegovo mesto je sada uzeo quinten perimeter.

Posted

Fenomenalno poluvrijeme Raketa, prvi put ove sezone vidim nemoćnu Oklahomu. :Hail: Ostaje ipak pitanje da li ovo mogu da ponove ili odbrane u drugom poluvremenu?

• Like 1
Posted

Očito se ne osjeća komotno protiv Amena koji je atletska zvijer. Mada SGA vrlo lako loše veče pretvori u zvjezdano. Ova double big taktika Raketa izgleda vrlo dobro, Alpi na četvorci uz Adamsa na petici se čini kao dobitna kombinacija. Nekako najlošiji u Raketama je na papiru najveća zvijezda Green - ne da je on potencijalno loš, naprotiv. Ali prečesto bira najgluplja moguća rješenja. Treba dodati da noćas ne igra Brooks, što znači da Houston može još bolje... :thumbsup:

• Like 1
Posted
On 4/3/2025 at 5:55 PM, mr clutch said:

Nba cirkus na epsn-u obogacen za Markusa Morisa.

A tema je bio Jokić. Steve Smith nema granica. Jokic ima 61-10-10 utakmicu, najviše poena ikad u triple doubleu, a Steve krene sa Jokic did great, this is just incredible, but hear me out, this brother Anthony Edwards, I mean, the way he moves....I don't wanna say it, but the way he is clutch.....he scored 13 points in 4th quarter. He is special.

I onda pitaju Morissa jel Jokic TOP 20 oat. Dobro da nisu Draymonda Greena doveli i pitali jel Gobert zaslužio sve 4, ili ipak samo 3 DPOY nagrade. Ili Nicu Harrisona da ga pitaju koje su šanse da će Luka 2030. osvojiti MVP

Posted
2 hours ago, Bugl Khan said:

A tema je bio Jokić. Steve Smith nema granica. Jokic ima 61-10-10 utakmicu, najviše poena ikad u triple doubleu, a Steve krene sa Jokic did great, this is just incredible, but hear me out, this brother Anthony Edwards, I mean, the way he moves....I don't wanna say it, but the way he is clutch.....he scored 13 points in 4th quarter. He is special.

I onda pitaju Morissa jel Jokic TOP 20 oat. Dobro da nisu Draymonda Greena doveli i pitali jel Gobert zaslužio sve 4, ili ipak samo 3 DPOY nagrade. Ili Nicu Harrisona da ga pitaju koje su šanse da će Luka 2030. osvojiti MVP

Lik je američka Jovana Jeremić.

Tj. Jovana Jeremić je srpska verzija njega jer je on prvi došao.

Krivi smo mi što to pratimo.

• Like 3
Posted (edited)

Voriorsi su nerealni sa Batlerom, igraju pobedničku košarku.

Podzimski je sjajan deo slagalice i sada se vidi zašto ga nisu hteli dati za razne ol starove u trejdu. Ako Lejkersi naprave dva poraza do kraja, visi im treće mesto ne od Nagetsa, nego od Voriorsa, jer će oni da gaze sve do kraja.

Edited by Dracarys
Posted

ja i dalje vise verujem lakersima nego dubsima iako je golden state bolje poslozena ekipa.

denver je puko totalno i imaju do kraja jos cetiri utakmice gde komotno mogu videti da izgube svaku. nemaju ni jednu utakmicu protiv tankera. sac, hou, mem, ind. solidne sanse postoje da ispadnu iz prvih sest.

okc izgubio od houstona. ne mogu vise stici do 70, pa mozda i malo iskuliraju na kraju. sledece dve im protiv lakersa i kao sto sam rekao pre neki dan mogu pomalo i nemastati pozicije na zapadu.

Posted

Boston sinoć srušio rekord Golden Stejta iz sezone 2022/23 od 1.363 pogođene trojke u sezoni. A imaju još pet utakmica do kraja regularnog dela sezone.

1.364 trojka u sezoni kojom je srušen rekord:

Tri igrača (Džejson Tejtum, Derek Vajt i Pejton Pričard) imaju do sada više od 240 pogođenih trojki, u proseku više od tri po meču.

Posted
4 hours ago, gggggggg said:

ja i dalje vise verujem lakersima nego dubsima iako je golden state bolje poslozena ekipa.

denver je puko totalno i imaju do kraja jos cetiri utakmice gde komotno mogu videti da izgube svaku. nemaju ni jednu utakmicu protiv tankera. sac, hou, mem, ind. solidne sanse postoje da ispadnu iz prvih sest.

okc izgubio od houstona. ne mogu vise stici do 70, pa mozda i malo iskuliraju na kraju. sledece dve im protiv lakersa i kao sto sam rekao pre neki dan mogu pomalo i nemastati pozicije na zapadu.

Meni je najveci utisak ovog snimka kako ovaj mali anglosaksonski klupogrejac pored Sarica pokusava da skapira sta Jokic palamudi 😄 Priceless.