Chaos Is Me Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ubiše ih na kraju Oklahomljani. Što kaže Edin, kao da ih ima više na parketu, svuda su i svaka ničija lopta ide njima.
Luchifer89 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ako za 2 dana bude pobeda uz 40/30/20 - we are back in bussines
Problem sa licnim greskama Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mislim da ovo ima impact na MVP trku. I to priličan.
SamoFlacko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pare dajem da ce ih Denver otresti u plej ofu. Povreda Gordona je bas uticala, a vjer i ova povreda Jokica jer mu se sut raspao od pada. 2
Урош19 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Mislim da ovo ima impact na MVP trku. I to priličan. Ako ako, oproban recept je da debeli u martu izgubi MVP ali zato uzme prsten
MrTripleDouble Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Solidan otpor konjokradice i Nageca. Lako je siljiti patku nad Sansima i ostalom nejaci, ovo je ipak za klasu iznad. Shajo pokazao kako igra najvredniji igrac u ligi kad je najpotrebnije. M V P!
gggggggg Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago 17 minutes ago, Урош19 said: Ako ako, oproban recept je da debeli u martu izgubi MVP ali zato uzme prsten ma kakav crni prsten. nema od ove ekipe nista. 2
Урош19 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, gggggggg said: ma kakav crni prsten. nema od ove ekipe nista. Pusti me Spoiler
Zli Gli Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Drugi put u samo par dana se pokazalo da je 3:14 najopasniji rezultat ☹️
Ječmendo Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago Cavsi ozbiljna mašinerija. Lagano su odradili Buckse u Milvokiju i vodiće do kraja ozbiljnu borbu za pole poziciju sa Thunder-ima. Čini se da će biti super zanimljiv plej-of i moguće da pole pozicija neće imati toliki značaj.
Recommended Posts