Jump to content

Recommended Posts

Posted
43 minutes ago, DameTime said:

Kad i Trampu :classic_biggrin:

I srpskoj majci Ceci

On 2/26/2025 at 8:21 AM, realno *w said:

Eto slede 3 zanimljive utakmice, doduše sve tri kući, ali fini protivnici.

1/3

• Ha-ha 3
Posted

Prvi put vidim ovaj NBA 360 multiprijenos. Odlično ako zbof ničeg onda da ne mora čovjek gledat idiote za vrijeme TV brejka.

Jokić TD za nekih 20ak minuta igre

Posted

Kelti vjerovatno mogu, ipak su bili značajno oslabljeni neigranjem Jrue-a i Zingisa. Odlično šutersko veče i sjajne individualne partije Tatuma, Browna i Donovana, Evan takođe odličan. Statement pobjeda Cavsa i vjerovatno osigurana pole pozicija. :thumbsup:

Clippersi bolje otvorili gradski derbi. 

• Like 1
Posted

Doncic treba malo da oladi sa sutiranjem trojki kad ga ocigledno nece nikako. Hacimurina povreda od juce izgleda nije naivna, ne zna se koliko ce propustiti i to moze biti tezak udarac obzirom da Fini Smit ne moze nista da ubode ni kad je potpuno sam. Ponovo apelujem na Redicka da unleashuje Kneleta, treba nam njegova igra.

Posted

Kako lepa kradja Gudvina i polaganje, bas je dobro skinuo Zupcu loptu. On moze da bude nesto kao ovaj Dunn u Klipersima. Eto prilike sad i za njega i Kneleta da se dokazu. 

Mada bice tesko dobiti mec dvojca Rivs+Mura, mada deluje da je King resio sam da ih dobije ako treba.

Posted
5 minutes ago, delgado said:

Kako lepa kradja Gudvina i polaganje, bas je dobro skinuo Zupcu loptu. On moze da bude nesto kao ovaj Dunn u Klipersima. Eto prilike sad i za njega i Kneleta da se dokazu. 

Mada bice tesko dobiti mec dvojca Rivs+Mura, mada deluje da je King resio sam da ih dobije ako treba.

Morace deda izgleda opet dobijati obzirom sa je Luka i veceras uzasan u napadu. 

Posted

Sve su uradili da prodaju utakmicu al ne iskoristise Clippersi. Luka u cetvrtoj donekle ozivio ali mora to puno bolje. Valjda Austinova povreda ne bude ozbiljna, bez Ruija mozemo i nekako al bez obojice jako tesko. 

Posted

Rutinski i bez 2 startera. Sudije se pogubile na kraju, cist faul nad Lukom ne sviraju i posle challenge lopta za Klipane ali onda sviraju faul nad Lebronom koji nije bio i posle challenge se odluka mijenja.

Nadam se da ce Rui i posebno Reaves sto prije nazad na parket.

Posted

Nije bio ni na Luki faul, Jones je prvo loptu dirao i izbio je pa tek onda Luki ruku zakacio. U tom slucaju ruka je dio lopte i nema faula. Bas idiotska zavrsnica, sreca pa su ovi nesposobni i nasa odbrana nastavlja biti brutalna. Inace hvala Magicu jos jednom sto je iz cista mira poklonio Clippersima Zubca 2019. za jebenog Mikea Muscalu. 

• Like 1
Posted

Niko da pomene katastrofu od Hardena, ono sto je sinoc odigrao je za robiju i drustveno korisni rad ciscenje Venice plaze!Sa druge strane derbi Klivlend Boston u stvari se pretvorio u dvoboj dva na.dva, gde se brzi dvojac Klivlenda bolje pokazao, niti sam primetio, da se Boston nesto trudio da prilagodi odbranu.

Posted
11 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Pumpač statistike. Samo slabe protivnike dobijaju.

To je zato jer se ne igra obrana inače bi to xyz napravio već x puta

Posted (edited)

Kad smo kod rekorda, Steph Curry ima niz od 312 utakmica gdje nije izgubio 3 za redom. To ga stavlja na 2. mjesto. Prvi je Jordan sa 626 utakmica.

Btw, pričali smo o šansama OKC za naslov. Samo 10x u povijesti NBA se desilo da najbolji strijelac uzme titulu. Fulks, Mikan, Kareem i Shaq po jednom. I Jordan 6 puta 🤣. Al kažu da SGA igra sezonu na nivou Jordana, pa možda stvarno uzmu. :lol_2:
Da nedavno sam saznao da je Jordan sezonu odigrao kao PG. 33/8/8 i 3 ukradene lopte :lol_2:

Edited by Bugl Khan