Marvin Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Bice Dabsi zabavni za gledanje. Nagazna mina u prvom krugu PO
Stiletto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ovo je bila Karijeva 14. 50+ utakmica u karijeri, popeo se na sedmo mesto na večnoj listi koje sada deli sa Rikom Berijem i Lebronom. Nisu daleko ni Lilard na 6. mestu sa 15 takvih utakmica, kao ni Eldžin Bejlor na 5. mestu sa 17. Malo su odmakli Harden na 4. sa 23, Kobe na 3. sa 25 i Džordan na 2. mestu večne liste sa 31 takvom utakmicom. Vilta Čemberlena na 1. mestu sa 118 50+ utakmica neće stići niko dok postoji čovečanstvo. 2 2
HAMMER Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago [patkometrija na maks] gde ste sada hejteriiiii? [/patkometrija na maks]
Chaos Is Me Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Uzorak još nije veliki ali primetno je da cela ekipa GSW igra mnogo borbenije i angažovanije od kada su trejdovali za Butlera. I dalje mislim da im on nije najbolji igrački fit i da će se to videti kad dođe PO, ali da im je karakterno baš takav neki lik trebao umesto metiljavog Wigginsa, kao da je probudio vatru i u Stephu i u Draymondu, sa kojim verovatno posle utakmica ide u kafanske tuče. Takođe, priznajmo da je Lebron dočekao Luku u maniru najboljeg domaćina. Stara kuka ubija u poslednje vreme dok teče ovaj period prilagođavanja za Luku. Zanimljiva startna petorka Pelicansa noćas, gde Zion praktično igra trojku, uz Missya i Matkovića. Sunsi su poseban nivo tuge, verovatno bolju odbranu od njih igraju i mnoge G league ekipe. 3
Bugl Khan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Uzorak još nije veliki ali primetno je da cela ekipa GSW igra mnogo borbenije i angažovanije od kada su trejdovali za Butlera. I dalje mislim da im on nije najbolji igrački fit i da će se to videti kad dođe PO, ali da im je karakterno baš takav neki lik trebao umesto metiljavog Wigginsa, kao da je probudio vatru i u Stephu i u Draymondu, sa kojim verovatno posle utakmica ide u kafanske tuče. Takođe, priznajmo da je Lebron dočekao Luku u maniru najboljeg domaćina. Stara kuka ubija u poslednje vreme dok teče ovaj period prilagođavanja za Luku. Zanimljiva startna petorka Pelicansa noćas, gde Zion praktično igra trojku, uz Missya i Matkovića. Sunsi su poseban nivo tuge, verovatno bolju odbranu od njih igraju i mnoge G league ekipe. Realno, je. Nakon što je 20+ godina bio gazda lige, vjerujem da mu nije bilo lako. Plus ako se zna da mu nije najbolje sjelo što su doveli Luku, i da ga je pogodilo što su išli po centra čim ga je Luka zatražio. Ali nakon početnog šoka radi sve kako treba. Mislim, lik sa 40 godina ima 25/8/9. To je za skinut kapu. Kolko god ne volio sve što taj lik predstavlja, LeBron nije budala. Vidi priliku za 5. prsten. Možda sam u krivu, ali ja na zapadu osim Lakersa, Nuggetsa, GSWa i Dallasa ne vidim ekipu koja može do finala. Da su Lakersi umjesto Klebera nekako doveli Gafforda ili Livelya, rekao bi da su favorit br. 1 za izaći sa zapada.
MC Thunder 2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Okc lagano boljinl tim od LAL ove sezone. I od ostalih. Ali kada se Luka skroz adaptira naredne sezone, tu se vec ne bih usudio da prognoziram.
SteveFrancis#3 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Shunsuke Nakamura said: Osvaja ovo GSW. Daj boze, sto se mene tice. Ali apsolutno ne delim sentiment. 1
Bugl Khan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago On 2/27/2025 at 8:47 AM, Miki28 Teoljub said: This is some Vince Carter or young MJ shit. Naravno da je protiv Sorcerersa. Kakva sprdačina od momčadi.
gggggggg Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago pre im je mesto u galvestonu. najvece su razocaranje ove sezone.
SteveFrancis#3 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Fakat je fascinantno kakva je mentolcina Ishbia. Ovako da stanes sa strane da gledas i uredno ne verujes u to sto gledas. 1
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nemojmo se zajebavati, OKC je prvi favorit na zapadu. Ne samo da su ubedljivo prvi trenutno već imaju osnovne postulate za uspeh u PO - fantastičnu odbranu na svim pozicijama, jasnog vođu i closera koji pri tome iznuđuje mnogo slobodnih bacanja, složenu rotaciju od 1 do 8 itd. To ne znači da su nepobedivi. Ode ekipa koje su po meni potcenjene izdvajam Clipperse. Podjednaka nagazna mina kao i Lakersi ili Warriorsi za sve Houstone i Memphise ovog sveta. 4
Bugl Khan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 14 minutes ago, Chaos Is Me said: Nemojmo se zajebavati, OKC je prvi favorit na zapadu. Ne samo da su ubedljivo prvi trenutno već imaju osnovne postulate za uspeh u PO - fantastičnu odbranu na svim pozicijama, jasnog vođu i closera koji pri tome iznuđuje mnogo slobodnih bacanja, složenu rotaciju od 1 do 8 itd. To ne znači da su nepobedivi. Ode ekipa koje su po meni potcenjene izdvajam Clipperse. Podjednaka nagazna mina kao i Lakersi ili Warriorsi za sve Houstone i Memphise ovog sveta. 1. U PO neće imati toliko bacanja. Lik 25% poena postiže s linije za slobodna bacanja. 2. Bez obzira na vođu i closera, premladi su. Znači budala je trejdala Luku jer ga ne podnosi na osobnoj razini. 25 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Kako se dobiju ovi rezultati? Pa poll među glasačima kaže da je SGA ogroman favorit
gggggggg Posted 35 minutes ago Author Posted 35 minutes ago 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Fakat je fascinantno kakva je mentolcina Ishbia. Ovako da stanes sa strane da gledas i uredno ne verujes u to sto gledas. pre deset meseci: "Ask the other 29 GMs— 26 of them would trade their whole team for our whole team and our draft picks and everything as is," Ishbia said
gggggggg Posted 24 minutes ago Author Posted 24 minutes ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Nemojmo se zajebavati, OKC je prvi favorit na zapadu. Ne samo da su ubedljivo prvi trenutno već imaju osnovne postulate za uspeh u PO - fantastičnu odbranu na svim pozicijama, jasnog vođu i closera koji pri tome iznuđuje mnogo slobodnih bacanja, složenu rotaciju od 1 do 8 itd. To ne znači da su nepobedivi. Ode ekipa koje su po meni potcenjene izdvajam Clipperse. Podjednaka nagazna mina kao i Lakersi ili Warriorsi za sve Houstone i Memphise ovog sveta. glupo je kladiti se protiv jamesa i doncica u playoffu ali ekipa im je bas bezveze slozena nakon trejda. usput kako igra i vuce james u poslednjih mesec dana, samo da ne bude da ce tamo negde u aprilu jednostavno crci i biti onaj igrac u prvih mesec dana sezone. mene ne bi iznenadilo da ih memphis izbaci iako nisam ni siguran da se uopste mogu sresti u playoffu. za okc sam vec rekao da mi je mnogo sumnjivo sto nemaju drugog pouzdanog ballhandlera posle sga. pre neki mec su ga ugusili wolvesi u cetvrtoj cetvrtiti i preokrenuli 24 razlike i to vecinom bez edwardsa. slobodnjake mozda nece dobiti kao u rs ali njihova odbrana (legalna i nelegalna) ce biti jos jaca u playoffu. to bi ih trebalo da nosi u playoffu ponajvise. mislim da niko pouzdano ne zna sta ovi clippersi mogu u playoffu. mogu ispizditi kao phoenix prosle sezone 0-4 a mogu i do finala konfrencije. sve naravno zavisi od leonarda. ne treba zaboraviti ni dallas koji ce ako davis i irving budu zdravi biti jako nezgodni i mogu izbaciti bukvalno svakoga u seriji.
Recommended Posts