Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

Cavsi nekako idu ispod radara a melju sve redom za sada. Imaju dobru petorku i klupu, mogu oni daleko ako ih povrede zaobiđu.

@delgado @PorodicneVrijednosti nisam gledao utakmicu pa ne mogu da komentarišem, samo mi ubolo oči jer je ipak ogromna razlika. Sigurno je dobrim delom do (ne)odbrane Lejkersa, ali baš tolika razlika? Anyway, htedoh da ukažem da je i sa takvim free throw disparity Klivlend i dalje vodio sa 20 poena.

Edited by Darko

2 hours ago, Darko said:

Svaka čast, ode utakmica u produžetak a Pejsersi su vodili 16 poena 5 minuta do kraja - otprilike kada si rekao ovo :classic_biggrin:

2 hours ago, PorodicneVrijednosti said:

Tvoja kletva je stvarno nenadjebiva 

Nikad, ali nikad necu zaboraviti pocetak sezone 14/15 i Mekov post tipa “ko misli da Golden Stejt moze nesto ozbiljno da uradi treba da prati neki drugi sport” 😂😂😂

• Ha-ha 15

Just now, Carl Johnson said:

Nikad, ali nikad necu zaboraviti pocetak sezone 14/15 i Mekov post tipa “ko misli da Golden Stejt moze nesto ozbiljno da uradi treba da prati neki drugi sport” 😂😂😂

Taj nisam video :lol_2: Bilo ih je dosta. Meni je upečatljiva prognoza brodoloma Španije na Evrobasketu a oni osvojiše.

• Like 4

7 hours ago, McLeod said:

Boston kad ih ne sere sut kao kamile uopste ne deluje impresivno.

I takvi su osvojili titulu. Uvek je bila priča o tome kako Bostonov napad zaštuca s vremena na vreme.

17 hours ago, McLeod said:

Meni je sam Jokic bolji od Sansa. Sansi izgledaju bolje popunjeni, ali mi je to sve meh, pogotovo sa KD koji je ostario kao prvom violinom. Ali nebitno je svakako, nece Sansi videti finale Zapada.

Frensise, spremaj roštilj :18:

• Like 2
  • Ha-ha 1

Najsmesnije je bilo 2014. za okupljanje PDF Tenis. Mi smo na veceri pred polufinale USO, gde igraju Federer vs Cilic i Djokovic vs Nisikori. I oni mene pokusavaju da nateraju da kazem ko osvaja, ja se ne dam, dok nisu poceli da pricaju o varijanti da Federer ili Djokovic gube polufinale, i tu sam ja rekao dobro, ajde uozbiljite se, ne postoji ni promil sanse da finale ne bude Djokovic-Federer. Rezultat - i Cilic i Nisikori rutinski pobedjuju, Cilic osvaja jedinu GS titulu u karijeri, i posle tih 10 godina, medjusobni skor Cilic vs Federer je 1-10, a Nisikori vs Djokovic 2-17. Zoe je rekla da bi bilo lepo da Cilic sazna ko je zapravo najzasluzniji za njegov najveci uspeh u karijeri.

• Like 2
  • Ha-ha 17

okc ima 4-0 a do nocasnje utakmice sa spursima su sutirali za tri ispod 30%, sada su na 31,7%. poredjenja radi, prosle sezone su bili najbolja trojkaska ekipa u ligi gledajuci procente sa 38,9%.

ono sto je zanimljivo da njihovi protivnici za sada takodje sutiraju lose - 28,7%.

• Like 2