ljutikrilo Posted Wednesday at 05:21 PM Posted Wednesday at 05:21 PM 6 hours ago, Ludi za Poli said: Bice do kraja vikenda, pisem ja vec mogu ja da napišem nešto o kingsima, ako ih nisi obradio
Ludi za Poli Posted Wednesday at 05:26 PM Posted Wednesday at 05:26 PM 4 minutes ago, ljutikrilo said: mogu ja da napišem nešto o kingsima, ako ih nisi obradio Slobodno, nisam jos.
ljutikrilo Posted Wednesday at 05:37 PM Posted Wednesday at 05:37 PM fakin' kornjača 🤦♂️ ko god da je stavio ove limite u KB za kačenje slika na forum, zaslužuje poseban krug pakla... ili meni treba nacrtati kako to treba odraditi 1 1
HAMMER Posted Wednesday at 06:57 PM Posted Wednesday at 06:57 PM veliki sakramento, veliki! veliki sakramento, veliki! gospoda 1
Don Dusko Posted Wednesday at 07:52 PM Posted Wednesday at 07:52 PM 2 hours ago, ljutikrilo said: fakin' kornjača 🤦♂️ ko god da je stavio ove limite u KB za kačenje slika na forum, zaslužuje poseban krug pakla... ili meni treba nacrtati kako to treba odraditi ides copy image adress.Pa ako ima .jpg ili sl ekstenziju automatski ti embiduje i nemas problema.
40Wins Posted Wednesday at 08:14 PM Posted Wednesday at 08:14 PM 4 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Legenda. Neunistiv je💪💪💪 @40Wins cestitke. Hide contents Mogli smo i Bena Simensa sto da ne, da budemo Sacramento Kangz Brikz.
Chaos Is Me Posted Wednesday at 09:02 PM Posted Wednesday at 09:02 PM 1 hour ago, Miki28 Lakers in 5 said: Ubiše ga povrede. Mogla je to biti vrlo lepa karijera. 3
Malkolm Brogdon Posted Wednesday at 10:06 PM Posted Wednesday at 10:06 PM Pisao sam vec, imam diskus herniju, uslo se u godine, nije moglo vise jbg. Bio je dobar run. 4
Урош19 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Jamal Murray izgleda kao profi košarkaš u toku priprema???? 1
freethrow Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) 10 hours ago, Malkolm Brogdon said: Pisao sam vec, imam diskus herniju, uslo se u godine, nije moglo vise jbg. Bio je dobar run. Bio si mi i ostao jedan od omiljenijih igrača iz poslednjih desetak godina - pametna igra, pouzdan i blago neobičan šut. Sve najbolje u daljem radu i delovanju Mr President. Edited 19 hours ago by freethrow 1
Don Dusko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Jbt bas sam ostao u soku kad sam video da se Brogdon povukao.
MrTripleDouble Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Cudno mi je da Brogi nije odstatirao jos jednu sezonu da bi ostvario sve pogodnosti koje dobijaju oni sa 10+ godina staza u ligi. Ne znam koji je razlog ovog iznenadnog penzionisanja, ali ocigledno jos uvek ima osoba sa obrazom u toj ligi.
Bobby Shurda Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 54 minutes ago, MrTripleDouble said: Cudno mi je da Brogi nije odstatirao jos jednu sezonu da bi ostvario sve pogodnosti koje dobijaju oni sa 10+ godina staza u ligi. . Čovek je zaradio preko sto miliona za karijeru jedino ako je totalni imbecil pa da mu treba ta godina dana. Inače čitao sam pre da nije neka razlika u penzijama koliko su predstavaili kada je toni snel jurio jer mu je dete bolesno a u stvari je verovatno molio timove da ga potpišu jer u te benefite sa 10+ godina spada da i porodica igrača ima doživotno zdravstveno osiguranje a ovako ima samo igrač. Edited 11 hours ago by Bobby Shurda
MrTripleDouble Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 5 minutes ago, Bobby Shurda said: Čovek je zaradio preko sto miliona za karijeru jedino ako je totalni imbecil pa da mu treba ta godina dana. Inače čitao sam pre da nije neka razlika u penzijama koliko su predstavaili kada je toni snel jurio jer mu je dete bolesno a u stvari je verovatno molio timove da ga potpišu jer u te benefite sa 10+ godina spada da i porodica igrača ima doživotno zdravstveno osiguranje a ovako ima samo igrač. Pa zato i kažem za obraz. U moru igrača koji kmeče, grizu, natežu se za svaki dola, sede po 5 godina na klupi šatro jer su dobri za svlačionicu, u moru milionera koji beže u klozet kad treba da se plati račun, brat se odluči na ovakav potez. Od mene svo poštovanje, ali tvrdim da bi barem 95% igrača u ligi presedeli još jednu sezonu ili isfolirali povredu donja leđa ako im se baš toliko ne igra. Kolko god da si zaradio u karijeri, neće da se baci još neko milionče, pogotovo ako se radi o osiguranju ako nekada ne daj bože treba, a znajući koliko deru u američkom zdravstvenom sistemu.
Recommended Posts