ljutikrilo Posted Wednesday at 05:21 PM Posted Wednesday at 05:21 PM 6 hours ago, Ludi za Poli said: Bice do kraja vikenda, pisem ja vec mogu ja da napišem nešto o kingsima, ako ih nisi obradio
Ludi za Poli Posted Wednesday at 05:26 PM Posted Wednesday at 05:26 PM 4 minutes ago, ljutikrilo said: mogu ja da napišem nešto o kingsima, ako ih nisi obradio Slobodno, nisam jos.
ljutikrilo Posted Wednesday at 05:37 PM Posted Wednesday at 05:37 PM fakin' kornjača 🤦♂️ ko god da je stavio ove limite u KB za kačenje slika na forum, zaslužuje poseban krug pakla... ili meni treba nacrtati kako to treba odraditi 1 1
HAMMER Posted Wednesday at 06:57 PM Posted Wednesday at 06:57 PM veliki sakramento, veliki! veliki sakramento, veliki! gospoda 1
Don Dusko Posted Wednesday at 07:52 PM Posted Wednesday at 07:52 PM 2 hours ago, ljutikrilo said: fakin' kornjača 🤦♂️ ko god da je stavio ove limite u KB za kačenje slika na forum, zaslužuje poseban krug pakla... ili meni treba nacrtati kako to treba odraditi ides copy image adress.Pa ako ima .jpg ili sl ekstenziju automatski ti embiduje i nemas problema.
40Wins Posted Wednesday at 08:14 PM Posted Wednesday at 08:14 PM 4 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Legenda. Neunistiv je💪💪💪 @40Wins cestitke. Hide contents Mogli smo i Bena Simensa sto da ne, da budemo Sacramento Kangz Brikz.
Chaos Is Me Posted Wednesday at 09:02 PM Posted Wednesday at 09:02 PM 1 hour ago, Miki28 Lakers in 5 said: Ubiše ga povrede. Mogla je to biti vrlo lepa karijera. 4
Malkolm Brogdon Posted Wednesday at 10:06 PM Posted Wednesday at 10:06 PM Pisao sam vec, imam diskus herniju, uslo se u godine, nije moglo vise jbg. Bio je dobar run. 1 5
Урош19 Posted Thursday at 06:57 AM Posted Thursday at 06:57 AM Jamal Murray izgleda kao profi košarkaš u toku priprema???? 1
freethrow Posted Thursday at 08:25 AM Posted Thursday at 08:25 AM (edited) 10 hours ago, Malkolm Brogdon said: Pisao sam vec, imam diskus herniju, uslo se u godine, nije moglo vise jbg. Bio je dobar run. Bio si mi i ostao jedan od omiljenijih igrača iz poslednjih desetak godina - pametna igra, pouzdan i blago neobičan šut. Sve najbolje u daljem radu i delovanju Mr President. Edited Thursday at 08:32 AM by freethrow 1 1
Don Dusko Posted Thursday at 03:14 PM Posted Thursday at 03:14 PM Jbt bas sam ostao u soku kad sam video da se Brogdon povukao.
MrTripleDouble Posted Thursday at 04:23 PM Posted Thursday at 04:23 PM Cudno mi je da Brogi nije odstatirao jos jednu sezonu da bi ostvario sve pogodnosti koje dobijaju oni sa 10+ godina staza u ligi. Ne znam koji je razlog ovog iznenadnog penzionisanja, ali ocigledno jos uvek ima osoba sa obrazom u toj ligi. 1
Bobby Shurda Posted Thursday at 05:16 PM Posted Thursday at 05:16 PM (edited) 54 minutes ago, MrTripleDouble said: Cudno mi je da Brogi nije odstatirao jos jednu sezonu da bi ostvario sve pogodnosti koje dobijaju oni sa 10+ godina staza u ligi. . Čovek je zaradio preko sto miliona za karijeru jedino ako je totalni imbecil pa da mu treba ta godina dana. Inače čitao sam pre da nije neka razlika u penzijama koliko su predstavaili kada je toni snel jurio jer mu je dete bolesno a u stvari je verovatno molio timove da ga potpišu jer u te benefite sa 10+ godina spada da i porodica igrača ima doživotno zdravstveno osiguranje a ovako ima samo igrač. Edited Thursday at 05:16 PM by Bobby Shurda
MrTripleDouble Posted Thursday at 05:34 PM Posted Thursday at 05:34 PM 5 minutes ago, Bobby Shurda said: Čovek je zaradio preko sto miliona za karijeru jedino ako je totalni imbecil pa da mu treba ta godina dana. Inače čitao sam pre da nije neka razlika u penzijama koliko su predstavaili kada je toni snel jurio jer mu je dete bolesno a u stvari je verovatno molio timove da ga potpišu jer u te benefite sa 10+ godina spada da i porodica igrača ima doživotno zdravstveno osiguranje a ovako ima samo igrač. Pa zato i kažem za obraz. U moru igrača koji kmeče, grizu, natežu se za svaki dola, sede po 5 godina na klupi šatro jer su dobri za svlačionicu, u moru milionera koji beže u klozet kad treba da se plati račun, brat se odluči na ovakav potez. Od mene svo poštovanje, ali tvrdim da bi barem 95% igrača u ligi presedeli još jednu sezonu ili isfolirali povredu donja leđa ako im se baš toliko ne igra. Kolko god da si zaradio u karijeri, neće da se baci još neko milionče, pogotovo ako se radi o osiguranju ako nekada ne daj bože treba, a znajući koliko deru u američkom zdravstvenom sistemu. 3
freethrow Posted yesterday at 07:32 AM Posted yesterday at 07:32 AM Brogdonova porodica je dobrostojeća, braća su mu advokati, roditelji profesori ukoliko se ne varam i ima odmah šta i kako da radi. Dosta drugačiji bekgraund od velike većine ne samo afroameričkih igrača... Čitam sa ESPN: But perhaps the most interesting interaction taking place is between two Americans. Next to the team benches are two of the most powerful men in the NBA, Knicks owner James Dolan and commissioner Adam Silver, laughing and chatting, warmly embracing the evening together despite years of frosty relations. Standing between Dolan and Silver is the man who brought them together: His Excellency Mohamed Khalifa Al Mubarak, who has spent the past decade developing relationships and directing growing investment dollars to bring top stakeholders in the sport to Abu Dhabi. That Silver and Dolan are aligned on their partnerships with Al Mubarak is one of the signs that the future of global basketball is being brokered now amid the giant cranes and rising cities in the Middle East. i prilično sam zgađen, pa se sad pitam nekoliko pitanja. Da li sam zgađen zato što sam rasista i mislim da Arapi ne bi trebalo da kontrolišu sport u kojem nemaju ni jednog igrača, trenera, ekipu, tradiciju, ništa? Da li sam zgađen zato što se zemljama koje Freedom House označava kao neslobodne i u kojima je nestajanje i porobljavanje ljudi praksa koju svi znaju omogućava da zbog svog položaja i kooperativnosti na polju energenata omogućava da se upliću u jedini sport koji volim i pratim? Da li sam zgađen poniznošću i licemerjem onih koji kontrolišu pare lige, ne preterano različitim od stand up komičara koji će otići u Rijad, pojesti (srećom za sada figurativno) činiju govana i vratiti se sa desetak miliona? Da li sam jednostavno mator i čeznem za vremenom kada je nas 5-6 u osnovnoj znalo ko je Mozes Maloun, Kevin McHale i Majkl Kuper? Verovatno od svega po malo... 3 1
Barkley#34 Posted yesterday at 08:07 AM Posted yesterday at 08:07 AM Prvo su došli po fudbal pa sad košarku. Pare su uvek upravljale samo što su sad skoncentrisane u pustinji.
40Wins Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Po kom osnovu GSW raste ovoliko kad Stefan ide jos malo u penziju. 1
freethrow Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Nema to što se povlači za par godina mnogo veze sa samim brendom, ovo je dosta sporiji proces. GSW je realno bio egzotična kanta od ekipe do 2010tih, od dolaska Stefa i Kleja (ne zaboraviti) i Dreja i Kera, postaju powerhouse i postaju treća najtrofejnija ekipa lige, postaju kul (ili krindž, zavisi sa koje strane brda se gleda) i sinonim za NBA. Onda dvorana i dodatne investicije... edit: vidim da si mislio na rast, pa sve ekipe su u porastu jer je valjda NBA kao takva u stanju da privuče još mnogo više naft... novca 🙂 Edited 22 hours ago by freethrow
Chaos Is Me Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Warriorsi potpisali i Setha Currya, lepa priča. Jedan od retke NBA znatno lošije braće koji je zapravo NBA igrač, a ne burazov telohranitelj. Gledam malo ovih dana najave sezone, kakva je golema tuga istok, tamo bi Juta kao ubedljivo najgori tim na Zapadu bila u igri za playoff. Zato na zapadu ima šta hoćeš, od šampiona, preko legit i lažnih contendera, uzbudljivih mlađih ekipa i cirkuske trupe iz glavnog grada Kalifornije. 2
40Wins Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Kangzi 5 milijardi majko mila, Vivek dao cca 350 miliona za 70% vlasnistva, mislim da je pravo vreme da se uzme profit.
Recommended Posts