Jump to content

Recommended Posts

Posted
55 minutes ago, ljutikrilo said:

e, do kurca... poslaće ga u razvojnu i zaboraviće da postoji

Neće, daće mu šansu siguran sam. Možda ode na par utakmica da uhvati ritam.

A sada se pitam - šta je to bilo sa jajima momku od 20 godina?! Da li ga je lopta spucala u jaja, ili neki sudar, ili rookie hazing, ili neki tumor, ili ga je neka baš sjebala u krevetu ... mora se priznati, smehotresno je što su izašli u javnost sa procedurom.

Posted

Ako je testicular cancer, onda ništa čudno ni strašno jer je operacija rutinska i prognoza dobra sa tim u modernoj medicini (Mislim da sam negde pročitao da je najčešći u tim godinama)

Posted
6 hours ago, Darko said:

Neće, daće mu šansu siguran sam. Možda ode na par utakmica da uhvati ritam.

A sada se pitam - šta je to bilo sa jajima momku od 20 godina?! Da li ga je lopta spucala u jaja, ili neki sudar, ili rookie hazing, ili neki tumor, ili ga je neka baš sjebala u krevetu ... mora se priznati, smehotresno je što su izašli u javnost sa procedurom.

Ima i ona operacija kada se jedan testis nije dovoljno spustio, mada, laički, to se radi na klincima. 

Posted
5 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Hahahaha koji lik od "navijaca Lakersa" aka Lebron fana.

Svako ko je mislio da Lebron najavljuje penziju i zaslužuje da potroši 1000 dolara da gleda Utah Jazz

Posted

Posle pet meseci od kidanja Ahilove tetive, Tejtum počeo sa treninzima.

Po meni prerano, ali ko sam ja da se pitam. Da li je Džejson ludo hrabar ili samo lud, pokazaće vreme.