alokin Posted Monday at 08:57 PM Posted Monday at 08:57 PM Topić operisan, pauza minimum mesec dana.. 3
Don Dusko Posted Monday at 10:01 PM Posted Monday at 10:01 PM (edited) Edited Monday at 10:02 PM by Don Dusko
ljutikrilo Posted Monday at 10:42 PM Posted Monday at 10:42 PM e, do kurca... poslaće ga u razvojnu i zaboraviće da postoji
Darko Posted Monday at 11:42 PM Posted Monday at 11:42 PM 55 minutes ago, ljutikrilo said: e, do kurca... poslaće ga u razvojnu i zaboraviće da postoji Neće, daće mu šansu siguran sam. Možda ode na par utakmica da uhvati ritam. A sada se pitam - šta je to bilo sa jajima momku od 20 godina?! Da li ga je lopta spucala u jaja, ili neki sudar, ili rookie hazing, ili neki tumor, ili ga je neka baš sjebala u krevetu ... mora se priznati, smehotresno je što su izašli u javnost sa procedurom.
Marko Posted Monday at 11:49 PM Posted Monday at 11:49 PM Ako je testicular cancer, onda ništa čudno ni strašno jer je operacija rutinska i prognoza dobra sa tim u modernoj medicini (Mislim da sam negde pročitao da je najčešći u tim godinama)
Barkley#34 Posted Tuesday at 06:34 AM Posted Tuesday at 06:34 AM 6 hours ago, Darko said: Neće, daće mu šansu siguran sam. Možda ode na par utakmica da uhvati ritam. A sada se pitam - šta je to bilo sa jajima momku od 20 godina?! Da li ga je lopta spucala u jaja, ili neki sudar, ili rookie hazing, ili neki tumor, ili ga je neka baš sjebala u krevetu ... mora se priznati, smehotresno je što su izašli u javnost sa procedurom. Ima i ona operacija kada se jedan testis nije dovoljno spustio, mada, laički, to se radi na klincima.
Bugl Khan Posted Tuesday at 01:48 PM Posted Tuesday at 01:48 PM 10 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Lud covek Al kako se Cam pojavio u kutu u pravom trenutku. Jedva čekam sezonu.
Miki28 Lakers in 5 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Hahahaha koji lik od "navijaca Lakersa" aka Lebron fana. 1
Урош19 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 5 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Hahahaha koji lik od "navijaca Lakersa" aka Lebron fana. Svako ko je mislio da Lebron najavljuje penziju i zaslužuje da potroši 1000 dolara da gleda Utah Jazz
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Posle pet meseci od kidanja Ahilove tetive, Tejtum počeo sa treninzima. Po meni prerano, ali ko sam ja da se pitam. Da li je Džejson ludo hrabar ili samo lud, pokazaće vreme.
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago https://sportklub.n1info.rs/kosarka/nba/lebron-james-los-angeles-lakers-nba-povreda-muci-isijas-propusta-start-nba-sezone/ Stari čika...
Recommended Posts