ljutikrilo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago e, do kurca... poslaće ga u razvojnu i zaboraviće da postoji
Darko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 55 minutes ago, ljutikrilo said: e, do kurca... poslaće ga u razvojnu i zaboraviće da postoji Neće, daće mu šansu siguran sam. Možda ode na par utakmica da uhvati ritam. A sada se pitam - šta je to bilo sa jajima momku od 20 godina?! Da li ga je lopta spucala u jaja, ili neki sudar, ili rookie hazing, ili neki tumor, ili ga je neka baš sjebala u krevetu ... mora se priznati, smehotresno je što su izašli u javnost sa procedurom.
Marko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ako je testicular cancer, onda ništa čudno ni strašno jer je operacija rutinska i prognoza dobra sa tim u modernoj medicini (Mislim da sam negde pročitao da je najčešći u tim godinama)
Barkley#34 Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago 6 hours ago, Darko said: Neće, daće mu šansu siguran sam. Možda ode na par utakmica da uhvati ritam. A sada se pitam - šta je to bilo sa jajima momku od 20 godina?! Da li ga je lopta spucala u jaja, ili neki sudar, ili rookie hazing, ili neki tumor, ili ga je neka baš sjebala u krevetu ... mora se priznati, smehotresno je što su izašli u javnost sa procedurom. Ima i ona operacija kada se jedan testis nije dovoljno spustio, mada, laički, to se radi na klincima.
Recommended Posts