freethrow Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1. MJ 2. Steph 3. Lebron 4. KAJ 5. Bird Po freethrow metrici koja uzima u obzir neke napredne parametre, provlači advanced statse kroz neuronske mreže, Transformers i slično... 1
Wook Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, freethrow said: Vodite diskusiju fino i argumentovano, ali se ponašate kao da goat može biti neko ko je menjao ekipe... MJ, Russell, Steph, Dirk, Timmy, Kobe... U tom podskupu leži zec. Kad pominješ Timmyja, Horry je dao jednu interesantnu izjavu, kaže da je Hakeem 20 x bolji košarkaš, i da se ne zeza. Priča da je Hakeem trenirao nestvarnim intenzitetom. Nije bilo razlike između treninga i utakmice, a tada su reg. season utakmice igrane bez rezerve. Ali kaže da je Kobe bolji od obojice, najbolji sa kim je igrao.
freethrow Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, gggggggg said: za mene je durant bolji kosarkas od curryja SVakako bi ga pobedio 1 na 1. Ukoliko treba da nosi talentovanu ekipu do titule, da izbaci jedno 120 košarkaša iz lige i da promeni način na koji se pika basket, tu nisam siguran... Do titule 2022 se moglo nešto i diskutovati, nakon toga ne. Koristan i sjajan sidekick, možda najbolji sidekick svih vremena.
Chaos Is Me Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago 2 hours ago, gggggggg said: za mene je durant bolji kosarkas od curryja 57 minutes ago, freethrow said: SVakako bi ga pobedio 1 na 1. Ukoliko treba da nosi talentovanu ekipu do titule, da izbaci jedno 120 košarkaša iz lige i da promeni način na koji se pika basket, tu nisam siguran... Do titule 2022 se moglo nešto i diskutovati, nakon toga ne. Koristan i sjajan sidekick, možda najbolji sidekick svih vremena. Možda je u svim ovim diskusijama pogrešan termin "bolji", možda je ispravnije reći "ostvareniji" ili onaj čiji je uticaj na igru pozitivno značajniji. Curry je svakako ostvareniji igrač od KD-a i mislim da tu nema dileme. Lepo ubaci freethrow ovo ko bi pobedio 1 na 1, to ne znamo a nije ni važno u ovim diskusijama. Pobedio bi verovatno Shaq svakoga u istoriji pa to ne znači da je goat. 1 hour ago, Wook said: Kad pominješ Timmyja, Horry je dao jednu interesantnu izjavu, kaže da je Hakeem 20 x bolji košarkaš, i da se ne zeza. Priča da je Hakeem trenirao nestvarnim intenzitetom. Nije bilo razlike između treninga i utakmice, a tada su reg. season utakmice igrane bez rezerve. Ali kaže da je Kobe bolji od obojice, najbolji sa kim je igrao. Pa i ne čude me ovakve priče. Timmy generalno jeste bio malo krut, njegov dijapazon poteza i pokreta je vrhunski za dobrog visokog, ali nije na nivou ovih tehnički najviših klasa. Ali vratio bih se na ovo iznad, on je svakako mega ostvaren igrač, a imao je i strašne kvalitete koji nisu strogo vezani za parket, utakmice i brojke, verovatno najbolji superstar za svlačionicu u istoriji lige. Kobe je tehnički najdoteraniji igrač ikada, elegancija pokreta i sve, ali bio je suviše neefikasan za ove pojmove najvećih među najvećima. A i bio je najunikatnija kopija, ali ipak kopija boljeg od sebe.
Recommended Posts