Jump to content

Recommended Posts

Posted
12 hours ago, Chaos Is Me said:

Kad se setim kako se svojevremeno svršavalo na Bambu i njegov wingspan, pa još šutira trojke.

Ali je možda najveći hajp bio u vezi Aytona, sećam se još Wooka kako je govorio da je to novi Tim Duncan, samo talentovaniji i fluidnijih pokreta. 

Ćuti ja se ložio da će Bagli da bude dobar. 😄 Kao visoko krilo trči kontre, radi unakrsni dvokorak u punom trku.

Jebem ti sunce... Ako sam za nešto sucker u košarci, to je kad vidim krilo koje fluidno vuče kontre. 

Za Aytona sam imao 2 scenarija. Jedan se vaš obistinio. Ni onaj drugi nije bio nešto spektakularan.

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Hold my beer.

Ja nisam bio siguran kako će se Dončićeva igra preneti u NBA, pogotovo u odbrani. Mislio sam da će imati problema i u napadu jer njegova snaga neće doći toliko do izražaja a šut mu je tada bio malo klimav. Nije mi bio surefire no 1. Dunster :lol_2: Bar sam uzeo neku pouku iz svega toga.

Jedino što me donekle spašava je što nisam imao visoko mišljenje ni za Aytona ni za Bagleya. A i mačovao sam se sa Uinijem oko Nkilitind, za kojeg sam tvrdio da je netalentovani prašinar i da će Trey Young imati uspešnu karijeru u NBA, miljama ispred Nkilitine.

Edited by Darko
  • Like 4
Posted

Cam Whitmore u Wizardse za 2 picka druge runde. Iskreno bas dobar potez Wizardsa, Whitmore potencijalno moze biti jeben igrac, a u Rocketsima prosto nije mogao doci do nekih minuta. 

Posted

huff je trejdovan u pacerse a umesto njega, grizzliesi su pokupili landalea.

bice interesantno videti sta ce uraditi lillard. da sam na njegovom mestu, otisao bih u boston.

Posted

Debi Topića: 14 poena, 1 skok, 4 asistencije i 2 ukradene ali i 7 izgubljenih. Šut 6-11 iz igre i 2-4 trojke.

U svakom slučaju, solidan debi posle jedne i po godine bez utakmice.

Napred Tope!

• Like 12
Posted

Ako su dobili definitivno ne od Horforda, ovo je jedino racionalno rešenje.

I za Jonasa ovo nije loše. Dobiće pare od Denvera, a sledeće leto ima 3 opcije: aktiviranje još jedne godine u Denveru za 10 mil, potpis višegodišnjeg ugovora sa Denverom, ili višegodišnji ugovor u Evropi. U Evropi će moći da potpiše na 2-3 god. i sledeće leto.

• Like 1
Posted
30 minutes ago, Wook said:

Po Marc Steinu Denver neće da pusti Jonasa. Danas bi trejd trebalo da se ozvaniči.

A sta ako se JoValu ne ostaje u Denveru, sta im tacno znaci nezadovoljni igrac u sezoni u kojoj idu all in?

• Like 1
Posted

saga oko 1 backup centra. neverovatno je da denver posle toliko godina jos uvek ne moze ubosti nekog neraspadajuceg centra.

ako ne bude zeleo igrati za denver, onda nece. moze jednostavno i da se penzionise u nba i onda je slobodan covek da igra bilo gde osim u nba.

nema smisla zadzavati igraca koji ne zeli biti tu. jokic bi prvi to razumeo imo

• Like 1
Posted

Nema ništa od Jonasa, bolje reći da su se Nagetsi pošteno zeznuli u ovom trejdu. Mislili su da su nešto dobili, a došao im je nezadovoljan igrač koji nema nameru da igra više NBA. Ima i 33 godine, on kad jednom ode u Evropu, on se više ne vraća.

Posted
53 minutes ago, Dracarys said:

Nema ništa od Jonasa, bolje reći da su se Nagetsi pošteno zeznuli u ovom trejdu. Mislili su da su nešto dobili, a došao im je nezadovoljan igrač koji nema nameru da igra više NBA. Ima i 33 godine, on kad jednom ode u Evropu, on se više ne vraća.

Kako su se zeznuli, u najgorem slucaju su se otarasili Saricevog ugovora za dzaba i imace full non tax MLE da potrose na jednog ili dva igraca. A ova izjava da nece da ga puste je samo formalnost najverovatnije, moraju da 'tvrde pazar' jer im je u interesu da se Jonas odrekne cele plate, da ne moraju da ga plate delimicno. Horford je i dalje u igri, danas je izasla informacija da nece odmah da potpisuje za GSW, verovatno ceka sta ce biti sa Denverom koji moze da mu ponudi 10+ miliona dok GSW koliko znam moze da ponudi 6.

• Like 9
Posted
4 hours ago, gggggggg said:

saga oko 1 backup centra. neverovatno je da denver posle toliko godina jos uvek ne moze ubosti nekog neraspadajuceg centra.

ako ne bude zeleo igrati za denver, onda nece. moze jednostavno i da se penzionise u nba i onda je slobodan covek da igra bilo gde osim u nba.

nema smisla zadzavati igraca koji ne zeli biti tu. jokic bi prvi to razumeo imo

Bilo je centara, evo recimo ovaj Haf koji će dogodine igrati prvog centra u Indijani i koji je imao prošle godine odličnu sezonu kod Malouna nije dobio ni minuta, plus sistem igre bez Jokića koji nije uspeo da napravi 10+ godina.

Adelmanov glavni zadatak će biti da napravi igru bez Jokića i da šansu mladima.

Od drugih vesti Fila izgleda ubola dobrog igrača, ako je SL ikakvo merilo

Posted

Istekao je taj moratorijum u podne po istočnom vremenu, trejovi bi trebalo da se ozvaniče. Čućemo potvrde uskoro.