gggggggg Posted Friday at 01:48 PM Author Posted Friday at 01:48 PM mo wagner se vratio u orlando za 5/1
Skyglider Posted Friday at 09:09 PM Posted Friday at 09:09 PM Evo članak koji sve objašnjava oko JV Why Jonas Valanciunas wants to leave Nuggets for Panathinaikos?
BattleBender Posted Friday at 09:56 PM Posted Friday at 09:56 PM 12 hours ago, Chaos Is Me said: Kad se setim kako se svojevremeno svršavalo na Bambu i njegov wingspan, pa još šutira trojke. Ali je možda najveći hajp bio u vezi Aytona, sećam se još Wooka kako je govorio da je to novi Tim Duncan, samo talentovaniji i fluidnijih pokreta. Ćuti ja se ložio da će Bagli da bude dobar. 😄 Kao visoko krilo trči kontre, radi unakrsni dvokorak u punom trku. Jebem ti sunce... Ako sam za nešto sucker u košarci, to je kad vidim krilo koje fluidno vuče kontre. Za Aytona sam imao 2 scenarija. Jedan se vaš obistinio. Ni onaj drugi nije bio nešto spektakularan. 1
Darko Posted Friday at 11:32 PM Posted Friday at 11:32 PM (edited) Hold my beer. Ja nisam bio siguran kako će se Dončićeva igra preneti u NBA, pogotovo u odbrani. Mislio sam da će imati problema i u napadu jer njegova snaga neće doći toliko do izražaja a šut mu je tada bio malo klimav. Nije mi bio surefire no 1. Dunster Bar sam uzeo neku pouku iz svega toga. Jedino što me donekle spašava je što nisam imao visoko mišljenje ni za Aytona ni za Bagleya. A i mačovao sam se sa Uinijem oko Nkilitind, za kojeg sam tvrdio da je netalentovani prašinar i da će Trey Young imati uspešnu karijeru u NBA, miljama ispred Nkilitine. Edited Friday at 11:33 PM by Darko 4
freethrow Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Meni je Marvin Begli objasnio koliko nemam pojma o basketu.
Ludi za Poli Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Cam Whitmore u Wizardse za 2 picka druge runde. Iskreno bas dobar potez Wizardsa, Whitmore potencijalno moze biti jeben igrac, a u Rocketsima prosto nije mogao doci do nekih minuta.
gggggggg Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago huff je trejdovan u pacerse a umesto njega, grizzliesi su pokupili landalea. bice interesantno videti sta ce uraditi lillard. da sam na njegovom mestu, otisao bih u boston.
Darko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Debi Topića: 14 poena, 1 skok, 4 asistencije i 2 ukradene ali i 7 izgubljenih. Šut 6-11 iz igre i 2-4 trojke. U svakom slučaju, solidan debi posle jedne i po godine bez utakmice. Napred Tope! 9
Bogoljub Gagic Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, Darko said: Каква чврстина, једва чекам ово да гледам и у нба и у репрезентацији. 2 3
Wook Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago Po Marc Steinu Denver neće da pusti Jonasa. Danas bi trejd trebalo da se ozvaniči. 1
Recommended Posts