Skyglider Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Evo članak koji sve objašnjava oko JV Why Jonas Valanciunas wants to leave Nuggets for Panathinaikos?
BattleBender Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 12 hours ago, Chaos Is Me said: Kad se setim kako se svojevremeno svršavalo na Bambu i njegov wingspan, pa još šutira trojke. Ali je možda najveći hajp bio u vezi Aytona, sećam se još Wooka kako je govorio da je to novi Tim Duncan, samo talentovaniji i fluidnijih pokreta. Ćuti ja se ložio da će Bagli da bude dobar. 😄 Kao visoko krilo trči kontre, radi unakrsni dvokorak u punom trku. Jebem ti sunce... Ako sam za nešto sucker u košarci, to je kad vidim krilo koje fluidno vuče kontre. Za Aytona sam imao 2 scenarija. Jedan se vaš obistinio. Ni onaj drugi nije bio nešto spektakularan.
Darko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Hold my beer. Ja nisam bio siguran kako će se Dončićeva igra preneti u NBA, pogotovo u odbrani. Mislio sam da će imati problema i u napadu jer njegova snaga neće doći toliko do izražaja a šut mu je tada bio malo klimav. Nije mi bio surefire no 1. Dunster Bar sam uzeo neku pouku iz svega toga. Jedino što me donekle spašava je što nisam imao visoko mišljenje ni za Aytona ni za Bagleya. A i mačovao sam se sa Uinijem oko Nkilitind, za kojeg sam tvrdio da je netalentovani prašinar i da će Trey Young imati uspešnu karijeru u NBA, miljama ispred Nkilitine. Edited 5 hours ago by Darko 1
Recommended Posts