Jump to content

Recommended Posts

Posted
12 hours ago, Chaos Is Me said:

Kad se setim kako se svojevremeno svršavalo na Bambu i njegov wingspan, pa još šutira trojke.

Ali je možda najveći hajp bio u vezi Aytona, sećam se još Wooka kako je govorio da je to novi Tim Duncan, samo talentovaniji i fluidnijih pokreta. 

Ćuti ja se ložio da će Bagli da bude dobar. 😄 Kao visoko krilo trči kontre, radi unakrsni dvokorak u punom trku.

Jebem ti sunce... Ako sam za nešto sucker u košarci, to je kad vidim krilo koje fluidno vuče kontre. 

Za Aytona sam imao 2 scenarija. Jedan se vaš obistinio. Ni onaj drugi nije bio nešto spektakularan.

Posted (edited)

Hold my beer.

Ja nisam bio siguran kako će se Dončićeva igra preneti u NBA, pogotovo u odbrani. Mislio sam da će imati problema i u napadu jer njegova snaga neće doći toliko do izražaja a šut mu je tada bio malo klimav. Nije mi bio surefire no 1. Dunster :lol_2: Bar sam uzeo neku pouku iz svega toga.

Jedino što me donekle spašava je što nisam imao visoko mišljenje ni za Aytona ni za Bagleya. A i mačovao sam se sa Uinijem oko Nkilitind, za kojeg sam tvrdio da je netalentovani prašinar i da će Trey Young imati uspešnu karijeru u NBA, miljama ispred Nkilitine.

Edited by Darko
  • Like 1