HAMMER Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 7 hours ago, 40Wins said: nece covek da trigeruje ofsajd. bravo majstore 👍 1 3
Bugl Khan Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 9 hours ago, Shonewizard said: Lebron, od svih igrača u istoriji lige, igrao sa najviše prvih pikova. Njih 9 komada. Ko može da ih nabroji sve, bez interneta? 😁 Najviše prvih pickova? Pazi ovo: TOP 75/HoF: - Dwayne Wade, Ray Allen, Shaquille O'Neal, Anthony Davis, Chris Bosh, Russell Westbrook, Carmelo Anthony, Dwight Howard, MVP/DPOY/Stat Leader: - Derrick Rose, Rajon Rondo, Kyrie Irving, Luka Doncic, Kevin Love, Marc Gasol, Andre Drummond, Tyson Chandler, Andrew Bogut, Isaiah Thomas, DeAndre Jordan All NBA/All Defense: - Larry Hughes, Shawn Marion, Alex Caruso, Avery Bradley, Danny Green, Patrick Beverley, Juwan Howard, Shane Battier, Carlos Boozer, Eric Snow, Anderson Varejao All Stars: - Brandon Ingram, D'Angelo Russell, Rashard Lewis, Kyle Korver, Jerry Stackhouse, Antawn Jamison, Deron Williams,Jamaal Magloire, Wally Szczerbiak, Mo Williams, Zydrunas Ilgauskas MIP/6MOTY/ROTY: - Montrezl Harrell, Mike Miller, J.R. Smith, Jordan Clarkson, Alan Henderson
Milos 3.14 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 hours ago, gggggggg said: jedino ako su se vec pomirili sa cinjenicom da ce james pre ili kasnije otici - onda nema smisla da ga trejduju. na ovaj trenutni sastav njegov skill je visak i potrebniji su drugaciji igraci. Lejkersi su verovatno svoje ciljeve i tajmlajn podesili ka Luki , a ne ka Bronu. To onda znači da ne jure titulu ove godine u smislu da nisu spremni da skrcaju sve asete odmah,da je Bron suštinski ugovor koji ističe i naravno za bilo koje veće poteze se čeka da Luka produži ugovor
40Wins Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago lol koje su opcije Nagecima ako ode JoVal? Slazem se da je do jaja sto su uspeli da se rese Sarica i dovedu njega, ali takodje se slazem da bi im za PO bio neupotrebljiv. Neki level G5 finala protiv Majamija, kad je Deandre morao da udje jer je Jok brzo napravio dva faula.
Big Ticket Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Шта значи considering? Да откупи свој уговор? Каква су правила у том случају, рачуна ли се као dead salary cap?
Bugl Khan Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 4 hours ago, bodo said: Pravopis kaže da se strana imena i nazivi pišu bez crtice sa padežnim nastavkom odgovarajućim datom padežu. Mislim da se sa crticom pišu kartice ali I tu ima iznimka a to su one koje su ženskog roda. Znači u UEFI ali u EU-u. Mada meni osobno je to tako svejedno jer nikako ne remeti jasnoću u komunikaciji. To sam i ja mislio, u KGB-u, iz HDZ-a, na SP-u..... Za osobna imena nema smisla, slažem se.
Milko Miller Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 6 minutes ago, Big Ticket said: Шта значи considering? Да откупи свој уговор? Каква су правила у том случају, рачуна ли се као dead salary cap? Bio bi buyout po dogovoru između Valanciunasa i Denvera, svakako ne bi bio dead cap. Posto on želi da ide Denver verovatno ne bi morao da plati ništa ili samo milion ili dva. Na kraju krajeva Denver moze i da odbije da ga pusti, pitanje je sad samo koliko Valanciunas želi u Pao i kakve bi probleme pravio ako ne sme da ide. 1
Wook Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 12/3 ponuda za Jonasa od PAO. Jonas ima ugovor još 2 god po 10-ak mil, ali druga godina nije garantovana.
Wook Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago McLemore looked ahead as Circuit Judge Michael Wetzel read their decision aloud: Guilty on one count each of first-degree rape, first-degree unlawful sexual penetration and second-degree sexual abuse. McLemore, 32, faces a mandatory minimum sentence of eight years and four months in prison. He was taken into custody at the close of the hearing. – via Oregonian Ben McLemore 1 1
mr clutch Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Tesko mi je poverovati da ce se Jonas odreci znacajno jacih para u Denveru i otici u Pao.
delgado Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 2 hours ago, Bugl Khan said: Najviše prvih pickova? Pazi ovo: TOP 75/HoF: - Dwayne Wade, Ray Allen, Shaquille O'Neal, Anthony Davis, Chris Bosh, Russell Westbrook, Carmelo Anthony, Dwight Howard, MVP/DPOY/Stat Leader: - Derrick Rose, Rajon Rondo, Kyrie Irving, Luka Doncic, Kevin Love, Marc Gasol, Andre Drummond, Tyson Chandler, Andrew Bogut, Isaiah Thomas, DeAndre Jordan All NBA/All Defense: - Larry Hughes, Shawn Marion, Alex Caruso, Avery Bradley, Danny Green, Patrick Beverley, Juwan Howard, Shane Battier, Carlos Boozer, Eric Snow, Anderson Varejao All Stars: - Brandon Ingram, D'Angelo Russell, Rashard Lewis, Kyle Korver, Jerry Stackhouse, Antawn Jamison, Deron Williams,Jamaal Magloire, Wally Szczerbiak, Mo Williams, Zydrunas Ilgauskas MIP/6MOTY/ROTY: - Montrezl Harrell, Mike Miller, J.R. Smith, Jordan Clarkson, Alan Henderson Odlican izbor avatara, moram priznati. Furao sam ga i ja pre 10ak godina kad je nastao ovaj legendarni Harlem Shake klip - 2013. rekao bih. Jedan od jacih klipova na YT ikad.
Poenter Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 44 minutes ago, Wook said: 12/3 ponuda za Jonasa od PAO. Jonas ima ugovor još 2 god po 10-ak mil, ali druga godina nije garantovana. Pošto ova vest deluje kao lupanje, evo, lupiću i ja. Otišao sa drogiranim Grkom da se dogovori da dođe za godinu dana. Pokušaće da uzme prsten, onda više nema garantovan ugovor u NBA-u i sređuje dogovor u Evropi od 2026. godine. Negde procureo info da su se sastali i odatle cela priča.
Ludi za Poli Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Pa nema nikakvog smisla da ide odmah sad u Pao kad ima vazeci ugovor i sansu da mozda uzme titulu. Prije mislim da je ovo od sezone 26/27.
delgado Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Da li ce Denver sad probati da pojuri agresivnije Horforda ? To bi im bio tek posao.. Nadam se da ce se ostvariti ovaj trejd za Wigginsa, izuzetno nam je potreban, i bolji je igrac znatno od Ruija + se uklapa kao 3D igrac, brz na nogama, 3/4 atleticno krilo, a zna da spusti loptu na parket i nesto iskreira za sebe, nije vise ni privatnik kao veci deo karijere... Ono sto mi se kod njega svidja je sto mu ne treba mnogo da se namesti i brzo poteze i trice i midrange, a cepa dobro oboje. Ovo bi zaista bio top posao i manje vise oformljen tim za sezonu... Posle neke sitne korekcije eventualno
Wook Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 8 minutes ago, Ludi za Poli said: Pa nema nikakvog smisla da ide odmah sad u Pao kad ima vazeci ugovor i sansu da mozda uzme titulu. Prije mislim da je ovo od sezone 26/27. Kažu da je baš sad. Verovatno nije dobio potvrdu da će mu dogodine biti garantovan ugovor, pa razmatra i druge opcije. Osim Horforda ne znam koga bi Denver mogao dovesti od visokih. Nema puno opcija: Boucher na PF, Lendejl na C, drugi Wagner, Lyles, Hayes, možda Kai Jones koji je imao jak finiš sezone sa Mavsima, za 22 min: 11.4+6.6 uz 84% šuta.
Bugl Khan Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 hour ago, delgado said: Odlican izbor avatara, moram priznati. Furao sam ga i ja pre 10ak godina kad je nastao ovaj legendarni Harlem Shake klip - 2013. rekao bih. Jedan od jacih klipova na YT ikad. S ovim se moram složit. Gledat kako Chosen One snima šaljive videe u Miamiju je bio vrh. A avatar nosim jer sam rekao da hoću ako OKC izađe sa zapada. 1
Darko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 10 hours ago, Bugl Khan said: Ma ne kažem da si ti to rekao. Nego si kao njegovu dobru stranu naveo double double. Double double je to a centre oduvijek dobra stvar koliko znam. Ja sam se samo nadovezao na tvoj post jer si ti spomenuo centra i double-double. Da je netko drugi, citirao bi nekog drugog. Nema veze s plaćom niti ičim drugim. Ono su bile stvarne brojke Zupca i JJJa. Ja sam ovdje ismijan na pitanje zašto je Zubac toliko lošiji od JJJa, kad Zubac igra double double sezonu, nešto što JJJ nije nikad ostvario, niti će ikad ostvariti. Čak se ni ne sjećam ko me ismijavao, ali meni još nije jasno zašto je to tako suludo. JJJ- sezona kad je bio DPOY i All Star: 19 ppg, 7 reb (5 dreb), 1 ast, 1stl, 3blk, 61% TS. Zu- 24/25 sezona kad je bio 2nd Team All Defense: 17 ppg, 13 reb (9 dreb), 3 ast, 1 stl, 1 blk, 64% TS. Ne kažem da JJJ nije bolji igrač, ali nije toliko bolji da se na to pitanje reagira kao da sam pitao zašto je MJ bolji od Pasulja. Ok, sada razumem. Ne znam ko je to rekao ali meni je Zubac jedan od najboljih centara u NBA posle Jokića. JJJ je četvorka pa i nisu baš za poređenje ionako.
HAMMER Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 7 hours ago, delgado said: Da li ce Denver sad probati da pojuri agresivnije Horforda ? To bi im bio tek posao.. Nadam se da ce se ostvariti ovaj trejd za Wigginsa, izuzetno nam je potreban, i bolji je igrac znatno od Ruija + se uklapa kao 3D igrac, brz na nogama, 3/4 atleticno krilo, a zna da spusti loptu na parket i nesto iskreira za sebe, nije vise ni privatnik kao veci deo karijere... Ono sto mi se kod njega svidja je sto mu ne treba mnogo da se namesti i brzo poteze i trice i midrange, a cepa dobro oboje. Ovo bi zaista bio top posao i manje vise oformljen tim za sezonu... Posle neke sitne korekcije eventualno i da se ispravi ona istorijska nepravda kad je otisao za ono mrtvo puvalo majcinog lava. 7 hours ago, Wook said: Kažu da je baš sad. Verovatno nije dobio potvrdu da će mu dogodine biti garantovan ugovor, pa razmatra i druge opcije. Osim Horforda ne znam koga bi Denver mogao dovesti od visokih. Nema puno opcija: Boucher na PF, Lendejl na C, drugi Wagner, Lyles, Hayes, možda Kai Jones koji je imao jak finiš sezone sa Mavsima, za 22 min: 11.4+6.6 uz 84% šuta. hejs produzio sa najvecim. 3/1. 1
MrTwister Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 8 hours ago, Big Ticket said: Шта значи considering? Да откупи свој уговор? Каква су правила у том случају, рачуна ли се као dead salary cap? U ovom slucaju desilo bi se nesto slicno ko sa Vezenkovom proslo ljeto. Vjerovatno bi se te pare "oprostile" samo da ga puste da ide ka sto je i ovaj odradio. To se uglavnom pusti agentima da to sa fransizom zavrse al nekim zaobilaznim putevima tako da svako dobije ono sto zeli u tom slucaju. Npr Vezenkov je sve oprostio Torontu kad je trejdovan tamo, tako sto je njegov ugovor naknadno "ispregovaran" i te pare garantovane sto su ga sledovale, postale negarantovane. Kasnije ga ovi samo cutovali bez ikakvih penala za salary cap i prostor, a on dobio LOC, papire i onaj ugovor u Olimpijakos da se vrati tamo. Kapiram da nesto slicno bi moglo i odje da se dogodi, pod uslovom da i Valanciunas zeli isto kao i Vezenkov svojevremeno. U sustini ne zeli niko nikoga da cera na nesto sto ne zeli, pa se trazi neko solomonsko rjesenje. Jedina stvar koja je bitna odje je da taj trejd Saric-Valanciunas prodje u nedjelju zvanicno. Bez toga, dosta drugih trejdova i poteza kroz ligu su ugrozeni jer su Kingsi i drugi timovi radili pod pretpostavkom da nece biti tu problema. Schroeder ne moze u Kingse onda pod onim uslovima, Fontechio osta u Detroit, Duncan Robinson u Miami, citava ova prica oko RFA poput Kuminge dje je Monk ukljucen takodje pod znakom pitanja, tako da pola lige prati sto ce se tu desiti 😄 1 1
Milko Miller Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, MrTwister said: U ovom slucaju desilo bi se nesto slicno ko sa Vezenkovom proslo ljeto. Vjerovatno bi se te pare "oprostile" samo da ga puste da ide ka sto je i ovaj odradio. To se uglavnom pusti agentima da to sa fransizom zavrse al nekim zaobilaznim putevima tako da svako dobije ono sto zeli u tom slucaju. Npr Vezenkov je sve oprostio Torontu kad je trejdovan tamo, tako sto je njegov ugovor naknadno "ispregovaran" i te pare garantovane sto su ga sledovale, postale negarantovane. Kasnije ga ovi samo cutovali bez ikakvih penala za salary cap i prostor, a on dobio LOC, papire i onaj ugovor u Olimpijakos da se vrati tamo. Kapiram da nesto slicno bi moglo i odje da se dogodi, pod uslovom da i Valanciunas zeli isto kao i Vezenkov svojevremeno. U sustini ne zeli niko nikoga da cera na nesto sto ne zeli, pa se trazi neko solomonsko rjesenje. Jedina stvar koja je bitna odje je da taj trejd Saric-Valanciunas prodje u nedjelju zvanicno. Bez toga, dosta drugih trejdova i poteza kroz ligu su ugrozeni jer su Kingsi i drugi timovi radili pod pretpostavkom da nece biti tu problema. Schroeder ne moze u Kingse onda pod onim uslovima, Fontechio osta u Detroit, Duncan Robinson u Miami, citava ova prica oko RFA poput Kuminge dje je Monk ukljucen takodje pod znakom pitanja, tako da pola lige prati sto ce se tu desiti 😄 Procice, Marc Stein je napisao da trejd nije ugrožen. A navodno je Valanciunas vec danas na putu do Atine i oprostice ceo ugovor. Tako da na kraju ovo isto nije lose za Denver jer su prakticno uspeli da se rese Šarića a da nisu morali da plate ni dolar. Sad su 16 miliona ispod first aprona i imaju ceo non tax MLE u iznosu od 14 miliona dolara. Ako spoje Cam Johnson i Valanciunas trade u jedan potez ostao bi im i trade exception oko 11 miliona dolara. Jedini je problem da je izbor centara na slobodnom tržištu očajan, pogotovo jer će Horford i dalje verovatno u Golden Stejt.
Darko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago I dalje mislim da Jonas ostaje. Ne vidim smisao da ostavi 10 miliona ove sezone (doduše bruto) i šansu da osvoji prsten.
NikadProtivKaline Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) pricate o tim parama kao da tu postoji ne znam kakva razlika 10m usd posle poreza je oko 5,6m, preracunato u evre 4,7m i to jedna godina garantovana ako mu pao daje 12/3 neto novac nije tema, cak mu vise ima smisla da se vrati u evropu, jer pitanje koliko ce zapravo igrati iza nikole i koliko ce vredeti sl. leta Edited 5 hours ago by NikadProtivKaline 6
Recommended Posts