Bugl Khan Posted yesterday at 04:48 AM Posted yesterday at 04:48 AM (edited) 51 minutes ago, Darko said: Izvini, nemam pojma o čemu pričaš, propustio sam taj razgovor. I ne znam kakve to veze ima sa platom Ayton-a, jel možeš da pojasniš? Nisam rekao da ima veze s plaćom Aytona. 6 hours ago, Darko said: Za 8 miliona godišnje ovo mi je odličan potpis. Lik ima double double sa svim svojim bubicama. E sada, on nije nikakav gamechanger u odbrani Jokića ali u odnosu na Hayes-a je avion. Citirao sam ovaj post. I boldao double double (ovako kao ovdje). Smatrao sam ako boldam dio teksta koji citiram, da se podrazumijeva da se ono što pišem ispod odnosi na boldani dio. Pokušao sam pojasnit najbolje što mogu. Btw, nevezano za temu. Zašto vas dosta dok pišete imena stavlja crticu. Tipa Ayton-a. Dončić-a. Gobert-a. Što je to? Zašto to? Edited yesterday at 05:15 AM by Bugl Khan
Wook Posted yesterday at 07:25 AM Posted yesterday at 07:25 AM (edited) Bruce Brown je u Pacersima imao slične brojke kao i Denveru, čak nešto više poena (12.5 ppg), ali Pacersi su očekivali dosta više. Trojke gotovo da nije ni šutirao. Prve godine u Torontu je kao i u Pejsersima bio na 47-48% šuta. Raspao se ove druge godine u Torontu i NOP gde je ukupno zbog povrede odigrao 41 meč. Ako je zdrav ne vidim zašto ne bi bio na svom standardnom proseku 10-12 ppg, 1 trojka, 1 stl za nekih 28 mpg. U avgustu puni 29, ima u njemu bar još 3-4 dobre sezone. Edited yesterday at 07:27 AM by Wook 2
Darko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 2 hours ago, Bugl Khan said: Citirao sam ovaj post. I boldao double double (ovako kao ovdje). Smatrao sam ako boldam dio teksta koji citiram, da se podrazumijeva da se ono što pišem ispod odnosi na boldani dio. Pokušao sam pojasnit najbolje što mogu. Izvini, ali ja sam i dalje zbunjen. Uveo si u moj post o plati Ayton-a priču kako se neki igrači vode kao sranje iako imaju double double ili tako nešto. Niti sam ja nešto o tim igračima pričao niti si pojasnio koji su igrači u pitanju. U konkretnom slučaju Ayton-a mislim da je ta plata jeftina. 2 hours ago, Bugl Khan said: Btw, nevezano za temu. Zašto vas dosta dok pišete imena stavlja crticu. Tipa Ayton-a. Dončić-a. Gobert-a. Što je to? Zašto to? Navika, nekako mi je čudno da napišem Aytona na primer. Imenice se ne menjaju u Engleskom jeziku za razliku od našeg, zato i stavljam crticu. Edited 23 hours ago by Darko
Poenter Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago A što Bahamcu, Slovencu i Francuzu pišeš imena baš na engleskom? Odnosno, zašto ne menjaš imenice koristeći pravila engleskog jezika, a ne slovenačkog i francuskog?
Darko Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 18 minutes ago, Poenter said: A što Bahamcu, Slovencu i Francuzu pišeš imena baš na engleskom? Odnosno, zašto ne menjaš imenice koristeći pravila engleskog jezika, a ne slovenačkog i francuskog? Jel ovo stvarno važno? Takođe, gde ja Slovencu pišem imena na engleskom? Btw koristim engleski svakodnevno jer živim u Australiji. 1 1
Shonewizard Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Lebron, od svih igrača u istoriji lige, igrao sa najviše prvih pikova. Njih 9 komada. Ko može da ih nabroji sve, bez interneta? 😁 1
Don Dusko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 2 minutes ago, 40Wins said: Meni je veci problem nesto drugo ovde...
40Wins Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 12 minutes ago, Shonewizard said: Lebron, od svih igrača u istoriji lige, igrao sa najviše prvih pikova. Njih 9 komada. Ko može da ih nabroji sve, bez interneta? 😁 Spoiler Kajri, Ejton, Dejvis, Shakil, Rouz, Dvajt i to je to sto mogu da se setim. Ne znam jel se racuna Vigins kad je otisao u onom trejdu za Kevina, da li je Lebron tad vec potpisao. 🤔
RatzenStadt Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago I ja htedoh da pitam za Viginsa da li se racuna... A Entoni Benet? Jesu se mimoisli u Klivlendu?
Stiletto Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 28 minutes ago, 40Wins said: Kajri, Ejton, Dejvis, Shakil, Rouz, Dvajt i to je to sto mogu da se setim. Ne znam jel se racuna Vigins kad je otisao u onom trejdu za Kevina, da li je Lebron tad vec potpisao. 🤔 Bogut, Oden. A ko je deveti, nemam blage veze.
gggggggg Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago 12 hours ago, Ludi za Poli said: Bolje opcije na trzistu od njega nije bilo. Kesslera su ganjali al nisu imali resurse za njega. Brook i Capela su mrtvaci, za Turnera nisu imali prostor, a i on sam nije fit s Lukom. Ayton kakav god da je, odlican je pick centar i u stanju je rjesavat missmatch situacije u postu. Ima mana svakako, ne bi ni bio dostupan za 8m u najboljim godinama da nema. Njemu je takodjer ovo zadnja prilika da napravi nesto od karijere. Na kraju krajeva, ovo je realno Lakersima nikakav rizik, 16m 1+1 ugovor sa PO kojeg se bez problema rijesis ako bude karina. Ono sto je igrao u PO 2021. bi bilo sasvim dovoljno, a u Luki, Austinu i Bronu ce imati jos bolje pick kreatore nego tad u Sunsima. turner je mnogo bolji fit posto je suter za tri pa je bar iz popa veca pretnja nego ayton. ppp iz rolla ukupno je na strani turnera. statsi kazu i da je bolji i na postu od aytona. dobra fora je sto su pacersi onomad kada je bio rfa dali njemu ugovor sto su sunsi morali matchovati iako je svima bilo jasno da je to ludost. prethodne dve sezone ayton izveo 79 i 60 slobodnih bacanja cele sezone. ovo ce biti odlicna stvar za pracenje njegova totalna pasivnost kada je napad u pitanju i manje od dva slobodna bacanja po utakmici i dres lakersa koji bi sam trebao da donese ovaj broj slobodnih bacanja. u svakom slucaju vredi ovih para. 1
Ludi za Poli Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 hour ago, Shonewizard said: Lebron, od svih igrača u istoriji lige, igrao sa najviše prvih pikova. Njih 9 komada. Ko može da ih nabroji sve, bez interneta? 😁 AD, Kyrie, Rose, Bogut, Howard, Ayton, Joe Smith, Oden i Shaq? 1
mr clutch Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 hour ago, Shonewizard said: Lebron, od svih igrača u istoriji lige, igrao sa najviše prvih pikova. Njih 9 komada. Ko može da ih nabroji sve, bez interneta? 😁 Je li se racuna repka? 🙂
Ludi za Poli Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 2 minutes ago, gggggggg said: turner je mnogo bolji fit posto je suter za tri pa je bar iz popa veca pretnja nego ayton. ppp iz rolla ukupno je na strani turnera. statsi kazu i da je bolji i na postu od aytona. dobra fora je sto su pacersi onomad kada je bio rfa dali njemu ugovor sto su sunsi morali matchovati iako je svima bilo jasno da je to ludost. prethodne dve sezone ayton izveo 79 i 60 slobodnih bacanja cele sezone. ovo ce biti odlicna stvar za pracenje njegova totalna pasivnost kada je napad u pitanju i manje od dva slobodna bacanja po utakmici i dres lakersa koji bi sam trebao da donese ovaj broj slobodnih bacanja. u svakom slucaju vredi ovih para. PPP kao roler mu je pao u zadnje dvije sezone jer su Blazersi imali bas lose playmakere. Sa Lukom, Bronom i Austinom moze bez problema imati bolje brojke iz rolla nego onomad s Paulom i Bookerom u Sunsima. Uostalom: Quote Sto se post upa tice: Quote Jeste generalno mekan ali je i takav dosta talentovaniji visoki od svih s kojima je Luka dosad igrao sem Zingisa, ai sam Zingis je puno vise pop igrac nego roll. Obzirom na ponudu ja sam poprilicno zadovoljan potpisom Aytona, boljih opcija nije bilo. Jedino da se islo na Adebaya il nekog takvog al onda bi se ostalo bez fakticki svih resursa bez da popunis rupe na krilu ili POA defanzivca. Ako Bron ostaje, Rui treba biti trejdovan za neko krupnije krilo, a za Gabea se treba naci neki upgrade. LaRavia je bi mogao biti dobar potpis.
gggggggg Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago meni je cudno da nema nikakvog rumora oko trejda reavesa. inace katz nocas rekao da durantov deal u houston ce najverovatnije biti deo trejda od cak sedam ekipa. medju njima su tu i lakersi i warrirosi. 2
Shonewizard Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 hour ago, Ludi za Poli said: AD, Kyrie, Rose, Bogut, Howard, Ayton, Joe Smith, Oden i Shaq? Da, to je to. Joe Smitha se nikad ne bih sjetio, a kritičan je bio i Bogut. Nisam provjeravao za ove ostale, ali kapiram da se nisu preklopili. Isključivo se na NBA odnosilo, bez reprezentacije. 1
delgado Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Prezadovoljan potpisom Ejtona, konacno cemo imati Centra u pravom smislu te reci - Size, frame, jak defanzivni skakac (KONACNO, posle toliko problema sa def skokom sa Kljakom koji ne zna vise sta je hteo da igra), ofanzivno itekako potentan, naravno svi znamo njegove boljke ali zato je i dosao za 8M. Sad kad smo tu rupu zakrpili, sve je lakse, ja sam zadovoljam i sa LaRaviom za te pare, zanimljiv igracic. Radio bih trejda za Johna Collinsa ako moze, ide mi uz ovu trenutku ekipu samo tako (u zamenu za Ruija i kusur). Elem DLoAD(ing)...
gggggggg Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago Quote From that moment on, text after text rolled in from league execs, agents, and friends. The friends were simply conducting a wellness check. The execs and agents? They were less friendly. ”That is the worst draft trade I have seen in over a decade,” one Eastern Conference executive lamented. “They should all be fired next year when that becomes a top 5 pick,” relayed another. One after another— it was a ruthless bombardment. ”Are they not aware of how good that pick is gonna be?” This line of questioning from one high level executive left me searching for answers across the next few days. Here is what I was able to dig up. The League Does Not Respect Pelicans’ Decision Makers: The league wide skepticism on the Pelicans started when Joe Dumars was named the head of basketball operations and only grew when Troy Weaver was brought into the fold. When the Pelicans traveled up to Chicago for the NBA Draft Combine a month prior, the league had already placed a target on their back. ”Man they were killing them up there,” one agent told me, referring to rival front offices. “They think they (the Pelicans) got F—in idiots in charge. It got so bad, I just felt sorry.” Teams were already jockeying for the privilege to conduct the first trade with the Pelicans as more than one executive jokingly expressed to me that the Pelicans are going to be their first call. It was the Indiana Pacers that ended up gaining the privilege of being first. When the Pelicans traded the lightly protected 2026 pick from the Pacers for the rights to pick 23 in this draft, rival executives raised their eyebrows. What was the rush to conduct this move while the Pacers were still in the finals? Just hours after Shams broke the trade, the Pacers announced Haliburton has been diagnosed with a calf strain. The optics pointed to a team that had been duped. Haliburton would go on to tear his Achilles tendon just a few days later, lending credibility to criticisms being levied by rival teams regarding the Pelicans’ decision making. The trade should have been executed after the finals. There was no reason the same deal would not have been on the table. The miscalculation was not a grave one, but it was one big enough to reinforce the priors for other teams— the Pelicans are a mark and do not understand risk. Sure enough, the league’s collective belief on the Pelicans’ lack of risk assessment would be proven true. The Pelicans would trade the unprotected 2026 draft pick which was the better of their own and Milwaukee to move up 10 spots in the draft— to draft a player Troy Weaver was fixated on in Derik Queen. In totality, the Pelicans traded away three shots at top 10 pick for the 13th overall pick. All three shots featured a team with a starting point guard who had suffered a torn Achilles. One league executive would tell me their internal models valued the traded pick as having the second highest probability for becoming number one overall next season. Suffice to say— the league was stunned, and so was Atlanta. The Hawks could not believe their good fortune. While the Pelicans would spend the next 24 hours facing enormous backlash for their reckless decision making, Hawks executives weren’t shy about sharing the details behind deal’s lopsided structure with rival teams. One Eastern executive with knowledge of how the conversation went from Atlanta’s perspective described a perplexing scene. When Senior Vice President Troy Weaver made the call to Atlanta’s Bryson Graham, Graham couldn’t believe what was actually being offered. Graham asked for clarification multiple times to confirm the unprotected pick was indeed part of the deal. It got to the point where Hawks General Manager, Onsi Saleh, called Joe Dumars directly to confirm for himself. The Hawks waited nervously for Dumars to confirm, hoping he would not realize what was going on and walk the trade back. But the Pelicans persisted and the Hawks got their steal. 1 1
Bugl Khan Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 6 hours ago, Darko said: Izvini, ali ja sam i dalje zbunjen. Uveo si u moj post o plati Ayton-a priču kako se neki igrači vode kao sranje iako imaju double double ili tako nešto. Niti sam ja nešto o tim igračima pričao niti si pojasnio koji su igrači u pitanju. U konkretnom slučaju Ayton-a mislim da je ta plata jeftina. Navika, nekako mi je čudno da napišem Aytona na primer. Imenice se ne menjaju u Engleskom jeziku za razliku od našeg, zato i stavljam crticu. Ma ne kažem da si ti to rekao. Nego si kao njegovu dobru stranu naveo double double. Double double je to a centre oduvijek dobra stvar koliko znam. Ja sam se samo nadovezao na tvoj post jer si ti spomenuo centra i double-double. Da je netko drugi, citirao bi nekog drugog. Nema veze s plaćom niti ičim drugim. Ono su bile stvarne brojke Zupca i JJJa. Ja sam ovdje ismijan na pitanje zašto je Zubac toliko lošiji od JJJa, kad Zubac igra double double sezonu, nešto što JJJ nije nikad ostvario, niti će ikad ostvariti. Čak se ni ne sjećam ko me ismijavao, ali meni još nije jasno zašto je to tako suludo. JJJ- sezona kad je bio DPOY i All Star: 19 ppg, 7 reb (5 dreb), 1 ast, 1stl, 3blk, 61% TS. Zu- 24/25 sezona kad je bio 2nd Team All Defense: 17 ppg, 13 reb (9 dreb), 3 ast, 1 stl, 1 blk, 64% TS. Ne kažem da JJJ nije bolji igrač, ali nije toliko bolji da se na to pitanje reagira kao da sam pitao zašto je MJ bolji od Pasulja.
Dracarys Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 3 hours ago, gggggggg said: meni je cudno da nema nikakvog rumora oko trejda reavesa. Možda zato što ga nema smisla trejdovati
Bugl Khan Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 7 hours ago, Darko said: Navika, nekako mi je čudno da napišem Aytona na primer. Imenice se ne menjaju u Engleskom jeziku za razliku od našeg, zato i stavljam crticu. To je osobno ime. Zar ne ide kroz padeže kao domaća imena? U biti nema veze, čak mislim da sam već jednom potegnuo to pitanje i da je netko pojasnio zašto. Ali meni svejedno nema smisla. Ali nit sam dovoljno načitan da bi o tome pametovao, nit imam dovoljno znanja i škole
bodo Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) 1 hour ago, Bugl Khan said: To je osobno ime. Zar ne ide kroz padeže kao domaća imena? U biti nema veze, čak mislim da sam već jednom potegnuo to pitanje i da je netko pojasnio zašto. Ali meni svejedno nema smisla. Ali nit sam dovoljno načitan da bi o tome pametovao, nit imam dovoljno znanja i škole Pravopis kaže da se strana imena i nazivi pišu bez crtice sa padežnim nastavkom odgovarajućim datom padežu. Mislim da se sa crticom pišu kartice ali I tu ima iznimka a to su one koje su ženskog roda. Znači u UEFI ali u EU-u. Mada meni osobno je to tako svejedno jer nikako ne remeti jasnoću u komunikaciji. Edited 15 hours ago by bodo
gggggggg Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago 2 hours ago, Dracarys said: Možda zato što ga nema smisla trejdovati jedino ako su se vec pomirili sa cinjenicom da ce james pre ili kasnije otici - onda nema smisla da ga trejduju. na ovaj trenutni sastav njegov skill je visak i potrebniji su drugaciji igraci.
Recommended Posts