Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Ludi za Poli said:

Obzirom da su imali citav NTMLE, tesko da bi im ijedan kontender koji se interesuje za Horforda mogao tu parirati. 

Nisu imali ceo NTMLE. Imali bi da su waive i stretch Sarica ali su se ukazali Kingsi sa ponudom koja se ne odbija. Ovako imaju JV umesto Sarica i jos prostora da potpisu nekog playa a da su doveli Horforda to bi bilo to.

Posted
4 minutes ago, Radalek said:

Nisu imali ceo NTMLE. Imali bi da su waive i stretch Sarica ali su se ukazali Kingsi sa ponudom koja se ne odbija. Ovako imaju JV umesto Sarica i jos prostora da potpisu nekog playa a da su doveli Horforda to bi bilo to.

Meltona poslije ACL vjerovatno mozes dobiti za minimalac, a on je moguce najbolja opcija od preostalih bekova na trzistu za ono sto Denveru treba. Il Horfordu dio MLE, a Meltonu ostatak. Svakako slazem se da je rjesavanje Saricevog ugovora i dobijanje korisnog igraca za barem RS dobar potez, tu se nema sta pricati. 

Posted

denver ima jos biannual ako se ne varam. ja bih paytona pre meltona koji ce se svakako opet skrsiti kada pocne igrati.

horford skoro sigurno ne zeli u denver, zato je i uradjen trejd za valanciunasa.

Posted

Ljudi gledaju kakav je Bruce Brown bio tu, kakav tamo.... Bitno je kakav će biti uz Jokića na parketu. To smo imali prilike vidjet. Kako je onda bila greška puštanje njega i KCPa, ako obojica ne valjaju?

Posted
25 minutes ago, Bugl Khan said:

Ljudi gledaju kakav je Bruce Brown bio tu, kakav tamo.... Bitno je kakav će biti uz Jokića na parketu. To smo imali prilike vidjet. Kako je onda bila greška puštanje njega i KCPa, ako obojica ne valjaju?

KCP za 20 miliona godisnje? Neka hvala. Hvala mu za sezonu kad se uzela titula ali je bio u padu vec sledece. Matchovati ono sto mu je dao Orlando bi bilo samoubistvo tako da KCP nije 'pusten', daleko od toga.

• Like 3
Posted
5 minutes ago, Radalek said:

KCP za 20 miliona godisnje? Neka hvala. Hvala mu za sezonu kad se uzela titula ali je bio u padu vec sledece. Matchovati ono sto mu je dao Orlando bi bilo samoubistvo tako da KCP nije 'pusten', daleko od toga.

Apsolutno.

Jednako kao Bruce Brown. U Nuggetsima igrao za 6.5M godišnje, Toronto mu dao 45M za 2 godine.

Jeff Green je u Denveru imao ugovor na 2 godine, ukupno 9M. Rocketsi su mu za 2 godine 18M.

I kada se priča o nesposobnosti Calvina Bootha, puštanje ta 3 igrača je uvijek jedan od argumenata da je lik nesposoban. Pustio je šampionske roleplayere. Znači ne dati Brownu i KCPu 45M godišnje je nesposobnost, a dati Murrayu 48M godišnje je isto nesposobnost. Da ga je pustio da ode, bio bi nesposoban (kao u slučaju KCPa, BBa i Greena). U biti Murrayev ugovor je najveći Boothov "grijeh". Da ga je produžio poslije Titule, niko ne bi prigovorio. Ali jbg, produljio ga je prošlo ljeto, nakon ne baš sjajnog playoffa za Jamala. Isto ljeto je produljen AG. A ovo ljeto će Braun vjerojatno dobiti 25M po sezoni. Ako ne i više. Vidjet ćemo nakon ove sezone kako će izgledati roster OKCa i koji će to nesposobnjaković pustiti šampione da odu.

Posted

po milioniti put, oni bukvalno nisu mogli vratiti browna jer je maks novac koji bi mu mogli dati nesto oko 8. on je od indiane (a ne od toronta) dobio 22m godisnje. 

green je od houstona dobio 16/2. nema teorije da covek vredi toliko, bez obzira koliko je savrsen za svlacionicu.

sto se tice popea, ja bih licno dao te novce i posle razmislio sta i kako. odigrao je lose u orlandu ali to ne znaci da bi i pored jokica tako igrao. na kraju bih ipak izabrao ovaj sastav nego onaj sa popeom da je ostao. ko zna sta da li bi mogli nesto uraditi sa njegovim ugovorom.

booth je pogresio kod ugovora westbrooka i sarica. kao i kod davanja ugovora murrayu, ako je uopste on taj, koji mu je dao.

Posted (edited)
3 hours ago, gggggggg said:

po milioniti put, oni bukvalno nisu mogli vratiti browna jer je maks novac koji bi mu mogli dati nesto oko 8. on je od indiane (a ne od toronta) dobio 22m godisnje. 

green je od houstona dobio 16/2. nema teorije da covek vredi toliko, bez obzira koliko je savrsen za svlacionicu.

sto se tice popea, ja bih licno dao te novce i posle razmislio sta i kako. odigrao je lose u orlandu ali to ne znaci da bi i pored jokica tako igrao. na kraju bih ipak izabrao ovaj sastav nego onaj sa popeom da je ostao. ko zna sta da li bi mogli nesto uraditi sa njegovim ugovorom.

booth je pogresio kod ugovora westbrooka i sarica. kao i kod davanja ugovora murrayu, ako je uopste on taj, koji mu je dao.

Pa upravo i govorimo to što si napisao. BOLD 1: vrijedi za svu trojicu, i za sva 4 startera Denvera danas

BOLD 2: On je bio GM. Onda i uspjehe OKCa možemo pripisati nekom drugom, a ne Prestiju

Edited by Bugl Khan
Posted
10 hours ago, delgado said:

Samo da ostavim svoju pricu sa insta recently i ovde i da pozdravim sve forumase nakon nekog vremena! 

Shajkela-MVP.jpg

Ne možeš vjerovat. Istog igrača smo stavili u priču.

spacer.png

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
11 hours ago, Darko said:

Za Jonasa, ima samo da kvotujem @Ludi za Poli:

Tim je već solidan potpis, ume da zatrpa trojkama a igraće sa Jokićem. 

Ne čitam njegove postove, ali to što si napisao da je on napisao, sam i ja napisao. Ne znajući da je on napisao isto što sam i ja napisao, dok isto to i ti nisi nakon njega napisao.

3 hours ago, NikadProtivKaline said:

booth je pogresio i kod toga sto je u prethodnu sezonu usao sa 6 igraca i jednom od gorih klupa u skorijoj istoriji

Jel ikad u povijesti uspio njegov model. Da imaš TOP 5 ili 10 igrača u povijesti NBA lige, i da oko njega gradiš tim draftom. Odmah nakon što si uzeo titulu. Pa stvarno se zapitaš šta ti ljudi imaju između ušiju.

Posted

Ayton Lakersi. Ok potpis obzirom na stanje slobodnim centrima i cijenu Kesslera. Treba jos minimalno jedan centar, po mogucnosti Horford, trejd za vece startno krilo i mozda Melton kao zamjena za Gabea. 

Posted (edited)
35 minutes ago, Ludi za Poli said:

Ayton Lakersi. Ok potpis obzirom na stanje slobodnim centrima i cijenu Kesslera. Treba jos minimalno jedan centar, po mogucnosti Horford, trejd za vece startno krilo i mozda Melton kao zamjena za Gabea. 

Baš ste se usrećili sa Aytonom. Ajde Phoenix još nekako i da shvatim s obzirom na razne turbulencije tamo ali šta ga je to sputavalo da pokaže svoj talent i umijeće u Portlandu. 

Edited by bodo
Posted
16 minutes ago, bodo said:

Baš ste se usrećili sa Aytonom. Ajde Phoenix još nekako i da shvatim s obzirom na razne turbulencije tamo ali šta ga je to sputavalo da pokaže svoj talent i umijeće u Portlandu. 

Bolje opcije na trzistu od njega nije bilo. Kesslera su ganjali al nisu imali resurse za njega. Brook i Capela su mrtvaci, za Turnera nisu imali prostor, a i on sam nije fit s Lukom. Ayton kakav god da je, odlican je pick centar i u stanju je rjesavat missmatch situacije u postu. Ima mana svakako, ne bi ni bio dostupan za 8m u najboljim godinama da nema. Njemu je takodjer ovo zadnja prilika da napravi nesto od karijere. Na kraju krajeva, ovo je realno Lakersima nikakav rizik,  16m 1+1 ugovor sa PO kojeg se bez problema rijesis ako bude karina. Ono sto je igrao u PO 2021. bi bilo sasvim dovoljno, a u Luki, Austinu i Bronu ce imati jos bolje pick kreatore nego tad u Sunsima. 

Posted
5 minutes ago, Ludi za Poli said:

Bolje opcije na trzistu od njega nije bilo. Kesslera su ganjali al nisu imali resurse za njega. Brook i Capela su mrtvaci, za Turnera nisu imali prostor, a i on sam nije fit s Lukom. Ayton kakav god da je, odlican je pick centar i u stanju je rjesavat missmatch situacije u postu. Ima mana svakako, ne bi ni bio dostupan za 8m u najboljim godinama da nema. Njemu je takodjer ovo zadnja prilika da napravi nesto od karijere. Na kraju krajeva, ovo je realno Lakersima nikakav rizik,  16m 1+1 ugovor sa PO kojeg se bez problema rijesis ako bude karina. Ono sto je igrao u PO 2021. bi bilo sasvim dovoljno, a u Luki, Austinu i Bronu ce imati jos bolje pick kreatore nego tad u Sunsima. 

I to je previše para ali kao što zboriš u nedostatku boljih rješenja a naročito nemogućnosti da se dovede jači igrač to je iz perspektive franšize najbolje stopgap solution. 

Posted
29 minutes ago, bodo said:

8 minutes ago, Ludi za Poli said:

Za 8 miliona godišnje ovo mi je odličan potpis. Lik ima double double sa svim svojim bubicama. E sada, on nije nikakav gamechanger u odbrani Jokića ali u odnosu na Hayes-a je avion.

• Like 3
Posted
9 minutes ago, bodo said:

I to je previše para ali kao što zboriš u nedostatku boljih rješenja a naročito nemogućnosti da se dovede jači igrač to je iz perspektive franšize najbolje stopgap solution. 

Ja bih rekao da tu ima materijala itekako pod uslovom da se on dozove napokon, shvati karijeru ozbiljno i napokon iskoristi talenat koji nesumnjivo ima. Ovo mu je zadnja prilika vjrv, a bolje kreatore od Luke i Brona ne moze imati.  

• Like 3
Posted
3 hours ago, Darko said:

Za 8 miliona godišnje ovo mi je odličan potpis. Lik ima double double sa svim svojim bubicama. E sada, on nije nikakav gamechanger u odbrani Jokića ali u odnosu na Hayes-a je avion.

Ovo za centra ne znači apsolutno ništa. Ako si centar i imaš 17 poena, 13 skokova (4 oreb), i 3 asista, uz 64% TS, to je (navodno) smiješno u odnosu na centra sa 22 poena, 6 skokova (1 oreb) i 2 asista, uz 52% TS

Posted
43 minutes ago, Bugl Khan said:

Ovo za centra ne znači apsolutno ništa. Ako si centar i imaš 17 poena, 13 skokova (4 oreb), i 3 asista, uz 64% TS, to je (navodno) smiješno u odnosu na centra sa 22 poena, 6 skokova (1 oreb) i 2 asista, uz 52% TS

Molim?

Posted
17 minutes ago, Bugl Khan said:

Da. Barem je tako meni ovdje objašnjeno. Da je ovaj s prvim brojkama komedija za ovog s drugim brojkama.

Izvini, nemam pojma o čemu pričaš, propustio sam taj razgovor. I ne znam kakve to veze ima sa platom Ayton-a, jel možeš da pojasniš?

Posted
17 hours ago, bosMan_jr said:

Browna nema zato sto je nakon osvojene titule pokusao da bude nesto sto on nije, starter sa poenima u rukama. On je tip igraca koji da dodje u Zvezdu i da se od njega ocekuje 20 ppg bilo bi problema i ne bi mogao to da iznese. Ali ima 28 godina i u svojim starim carapama bekapa koji pegla odbranu i malo nesto organizuje, pogodi nesto kad je sam je pun pogodak, pogotovo na vet minu.

Gdje je on to pokušao?