realno *w Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 13 minutes ago, Chaos Is Me said: Zanimljiv trejd, izgleda će na zapadu svi osim Jute želeti da se pobiju za PO. Deluje kao pljačka ali u stvari je meni Simons baš knjiški primer low IQ low efficiency volume strelca koji kurcu ne vredi kad se igra takmičarski i sa PO intenzitetom. Ne cenim ni ja Simonsa previše, Boston je tu u plusu samo zbog razlike u visini/dužini ugovora. A eto čak i igrački, nekad ti low iq igrači dobiju na smislu u organizovanim sredinama, što ne probati. Sa druge strane, Portland mooožda da se nada jednoj poštenoj godini od Džrua. Mogu misliti kako će da izgleda u poslednjoj godini ugovora, 2028.
Chaos Is Me Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ja na Jruea gledam kao na preplaćenog mentora za Scoota i ove koince, a i još uvek igrački može da pruži svašta, naravno olinjao se i nije više u prajmu ali je svakako jedan od dragocenijih igrača u smislu veteranskog prisustva u ligi. Biće zanimljivi Blazersi, daće izgleda svu slobodu Sharpeu, Avdiji i Scootu a tu bi im Simons samo smetao sa svojim nebuloza šutevima. Za Boston svakako prilika da vide ima li tu nešto i prilika da ispuca svojih 10-15 lopti po večeri.
Darko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Zaboravih koliko je mator Jrue, i sad videh da ima ugovor na 3 sezone. Iako je Simmons meni sranje od igrača, plaćati veterana na duge staze mi nema baš smisla. Da je dve godine, pa ajde - ali 3? Uf, zeznuto.
Drug Crni Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nije baš pljačka Portlanda kojoj smo se "mi" (snaga iz Sombora) nadali
Stiletto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 14 hours ago, freethrow said: Čestitke šampionu! Naravoučenije: Ako hoćeš da budeš prvi a ne drugi, ne igraj na Lejkerse.
Darko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 46 minutes ago, Stiletto said: Naravoučenije: Ako hoćeš da budeš prvi a ne drugi, ne igraj na Lejkerse. Igrao sam i ja
Stiletto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, Darko said: Igrao sam i ja Zato sam i napisao prvobitnu poruku Da sam igrao na Minesotu uzeo bih 15-20 poena i bio prvi jer si ti igrao na Jezeraše i osvojio nula poena. The lesson, as always: I'm an idiot.
Darko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 20 minutes ago, Stiletto said: Zato sam i napisao prvobitnu poruku Da sam igrao na Minesotu uzeo bih 15-20 poena i bio prvi jer si ti igrao na Jezeraše i osvojio nula poena. The lesson, as always: I'm an idiot. Jeste, završio si drugi ali si idiot. Ajde beži 1
gggggggg Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago nisam mislio da mogu ovoliko izvuci za holidaya celticsi. bice intersantno videti sta ce sa simonsom. ako se tatum ne vraca, mozda ga trejduju opet u februaru. sada im ostaje jos hauser i mozda porzingis za trejdove, ako ne odluce da ga produze. vraca se u portland holiday. previse novca zaradjuje ali mozda i nema boljeg mentora u ligi od njega. za portland bi bilo idealno da mogu trejdovati pre svega aytona i granta, a tu su jos i thybulle i timelord.
Stiletto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Darko said: Jeste, završio si drugi ali si idiot. Ajde beži Ne, idiot sam zašto što kao ponosni Kelt igram na Lejkerse Pogledaj recimo Uinija. Jedini koji je igrao na Njujork protiv Bostona. I jedini pogodio. E tako se to radi.
Darko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 44 minutes ago, Stiletto said: Ne, idiot sam zašto što kao ponosni Kelt igram na Lejkerse Pogledaj recimo Uinija. Jedini koji je igrao na Njujork protiv Bostona. I jedini pogodio. E tako se to radi. Ja sam Nagetlija i stavio sam 4:3 za OKC protiv Denvera. Za finale, draža mi je Indijana od OKC-a ali sam ipak odabrao OKC. Jedan od razloga što sam pobedio je što nisam igrao navijački. Izvini, nije mi namera da kontriram na svaki tvoj post
Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pazi ti njih dvojicu. Završili kao prvi i drugi i nešto se prenemažu u fazonu serdare, vojvodo. Čestitke, ljudi! 1 1 4
MC Thunder 2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 8 hours ago, Jerotije Pantic said: Kevin Durant je u zadnje cetiri sezone imao metlu od Bostona, pa dobio seriju protiv Klipersa i izgubio od Denvera pa metla od Minesote i ove sezone nije uveo ekipu u plejof.Znaci u cetiri sezone je dobio samo jednu plejof seriju i nikakve kritike nema prema njemu. Jok nema.
Miki28 Lakers in 5 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 8 hours ago, Jerotije Pantic said: Kevin Durant je u zadnje cetiri sezone imao metlu od Bostona, pa dobio seriju protiv Klipersa i izgubio od Denvera pa metla od Minesote i ove sezone nije uveo ekipu u plejof.Znaci u cetiri sezone je dobio samo jednu plejof seriju i nikakve kritike nema prema njemu. Od svih superstarova kroz sve ove godine u Nba ligi, dakle kad gledamo najbolje od najboljih igraca u istoriji, mislim da niko nije sebi pucao u nogu kao sto je KD.
MrTwister Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago 15 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Kakav trejd u fazonu oli prije kamen ili cekic u glavu. Washington cak i sad djeluje respektabilnije, imas bar 2 veterana u CJ i Middletonu da tu djecinu malo poduce necemu, dok je za NO najhumanija stvar im oduzet fransizu i prodati je nekom drugom kome ce barem biti stalo da to zapravo zalici na neku pristojnu organizaciju a ne onim seljacima iz NO. Mislim dovoljno je zamislit svlacionicu dje ce ti glavni biti Poole i Zion, na sto ce to da lici. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Stvara se nova Big3 na istoku. Smart-CJ-Middleton. Wizardsi ce imati masu prostora sledece ljeto pa da vidimo sta ce i kako ce
gggggggg Posted 15 minutes ago Author Posted 15 minutes ago poole je bolji igrac od mccolluma i imao je dobru proslu sezonu. ugovor mu vise nije toliko los kao na pocetku i sada ce moci furati pleja dok se ne vrati murray. ne vidim sto je ovaj trejd lose ako su vec odlucili da se i dalje takmice. okruziti williamsona suterima i mogu biti nezgodni. da nekako nadju jos jednog ozbiljnijeg centra i bice ok. ovo valjda znaci da se herbert i murphy nece trejdovati. ovaj prvi bi mogao da produzi ugovor na jesen ako ne zele pelsi cekati.
Recommended Posts