Jump to content

Recommended Posts

Posted
13 minutes ago, Chaos Is Me said:

Zanimljiv trejd, izgleda će na zapadu svi osim Jute želeti da se pobiju za PO. 

Deluje kao pljačka ali u stvari je meni Simons baš knjiški primer low IQ low efficiency volume strelca koji kurcu ne vredi kad se igra takmičarski i sa PO intenzitetom. 

Ne cenim ni ja Simonsa previše, Boston je tu u plusu samo zbog razlike u visini/dužini ugovora. A eto čak i igrački, nekad ti low iq igrači dobiju na smislu u organizovanim sredinama, što ne probati.

Sa druge strane, Portland mooožda da se nada jednoj poštenoj godini od Džrua. Mogu misliti kako će da izgleda u poslednjoj godini ugovora, 2028.

Posted

Ja na Jruea gledam kao na preplaćenog mentora za Scoota i ove koince, a i još uvek igrački može da pruži svašta, naravno olinjao se i nije više u prajmu ali je svakako jedan od dragocenijih igrača u smislu veteranskog prisustva u ligi. Biće zanimljivi Blazersi, daće izgleda svu slobodu Sharpeu, Avdiji i Scootu a tu bi im Simons samo smetao sa svojim nebuloza šutevima. Za Boston svakako prilika da vide ima li tu nešto i prilika da ispuca svojih 10-15 lopti po večeri.

Posted

Zaboravih koliko je mator Jrue, i sad videh da ima ugovor na 3 sezone. Iako je Simmons meni sranje od igrača, plaćati veterana na duge staze mi nema baš smisla. Da je dve godine, pa ajde - ali 3? Uf, zeznuto.

Posted
46 minutes ago, Stiletto said:

Naravoučenije: Ako hoćeš da budeš prvi a ne drugi, ne igraj na Lejkerse.

Igrao sam i ja :classic_biggrin:

Posted
Just now, Darko said:

Igrao sam i ja :classic_biggrin:

Zato sam i napisao prvobitnu poruku :classic_biggrin: Da sam igrao na Minesotu uzeo bih 15-20 poena i bio prvi jer si ti igrao na Jezeraše i osvojio nula poena. :innocent:

The lesson, as always: I'm an idiot.

Posted
20 minutes ago, Stiletto said:

Zato sam i napisao prvobitnu poruku :classic_biggrin: Da sam igrao na Minesotu uzeo bih 15-20 poena i bio prvi jer si ti igrao na Jezeraše i osvojio nula poena. :innocent:

The lesson, as always: I'm an idiot.

Jeste, završio si drugi ali si idiot. Ajde beži :lol_2:

• Like 1
Posted

nisam mislio da mogu ovoliko izvuci za holidaya celticsi. bice intersantno videti sta ce sa simonsom. ako se tatum ne vraca, mozda ga trejduju opet u februaru. sada im ostaje jos hauser i mozda porzingis za trejdove, ako ne odluce da ga produze.

vraca se u portland holiday. previse novca zaradjuje ali mozda i nema boljeg mentora u ligi od njega. za portland bi bilo idealno da mogu trejdovati pre svega aytona i granta, a tu su jos i thybulle i timelord.

Posted
1 hour ago, Darko said:

Jeste, završio si drugi ali si idiot. Ajde beži :lol_2:

Ne, idiot sam zašto što kao ponosni Kelt igram na Lejkerse :hammer:

Pogledaj recimo Uinija. Jedini koji je igrao na Njujork protiv Bostona. I jedini pogodio. E tako se to radi. :default_2guns:

Posted
44 minutes ago, Stiletto said:

Ne, idiot sam zašto što kao ponosni Kelt igram na Lejkerse :hammer:

Pogledaj recimo Uinija. Jedini koji je igrao na Njujork protiv Bostona. I jedini pogodio. E tako se to radi. :default_2guns:

Ja sam Nagetlija i stavio sam 4:3 za OKC protiv Denvera. Za finale, draža mi je Indijana od OKC-a ali sam ipak odabrao OKC. Jedan od razloga što sam pobedio je što nisam igrao navijački. 

Izvini, nije mi namera da kontriram na svaki tvoj post :lol_2:

Posted
8 hours ago, Jerotije Pantic said:

Kevin Durant je u zadnje cetiri sezone imao metlu od Bostona, pa dobio seriju protiv Klipersa i izgubio od Denvera pa metla od Minesote i ove sezone nije uveo ekipu u plejof.Znaci u cetiri sezone je dobio samo jednu plejof seriju i nikakve kritike nema prema njemu.

Jok nema.

Posted
8 hours ago, Jerotije Pantic said:

Kevin Durant je u zadnje cetiri sezone imao metlu od Bostona, pa dobio seriju protiv Klipersa i izgubio od Denvera pa metla od Minesote i ove sezone nije uveo ekipu u plejof.Znaci u cetiri sezone je dobio samo jednu plejof seriju i nikakve kritike nema prema njemu.

Od svih superstarova kroz sve ove godine u Nba ligi, dakle kad gledamo najbolje od najboljih igraca u istoriji, mislim da niko nije sebi pucao u nogu kao sto je KD. 

Posted
15 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Kakav trejd u fazonu oli prije kamen ili cekic u glavu.

Washington cak i sad djeluje respektabilnije, imas bar 2 veterana u CJ i Middletonu da tu djecinu malo poduce necemu, dok je za NO najhumanija stvar im oduzet fransizu i prodati je nekom drugom kome ce barem biti stalo da to zapravo zalici na neku pristojnu organizaciju a ne onim seljacima iz NO. Mislim dovoljno je zamislit svlacionicu dje ce ti glavni biti Poole i Zion, na sto ce to da lici.

• Like 1
Posted

poole je bolji igrac od mccolluma i imao je dobru proslu sezonu. ugovor mu vise nije toliko los kao na pocetku i sada ce moci furati pleja dok se ne vrati murray. ne vidim sto je ovaj trejd lose ako su vec odlucili da se i dalje takmice. okruziti williamsona suterima i mogu biti nezgodni. da nekako nadju jos jednog ozbiljnijeg centra i bice ok. ovo valjda znaci da se herbert i murphy nece trejdovati. ovaj prvi bi mogao da produzi ugovor na jesen ako ne zele pelsi cekati.