gggggggg Posted yesterday at 11:01 AM Author Posted yesterday at 11:01 AM kaze windy da su u pitanju ujedinjeni emiratski arapi koji daju pare za kupovinu lakersa. posle wizardsa evo ih i kod lakersa.
gggggggg Posted yesterday at 12:06 PM Author Posted yesterday at 12:06 PM Quote Sources say Bailey's camp has informed interested teams that they believe he is a top-3 player in the draft, but also seeks a clear pathway to stardom, hoping to find a situation with ample minutes and usage to maximize his chances of reaching his full potential. obecavajuci lik 3
ljutikrilo Posted yesterday at 02:05 PM Posted yesterday at 02:05 PM 3 hours ago, gggggggg said: kaze windy da su u pitanju ujedinjeni emiratski arapi koji daju pare za kupovinu lakersa. posle wizardsa evo ih i kod lakersa. lepo rekoh da arapi uleću u NBA kad-tad .... samo, očekivao sam da će ući na velika vrata, da to odjekne
SuperTraktorko Posted yesterday at 02:07 PM Posted yesterday at 02:07 PM @Miki28 Lakers in 5 trenutno:
Bugl Khan Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago JJ Redick ne bi u WCu osto gladan kolko sreće ima jbt 🤣
Chaos Is Me Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Bez obzira kako se završi finale McConnell treba da dobije bar neku partizansku spomenicu, kakav fajter. 7
Jerotije Pantic Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Sa mnogo vise energije Pejsersi, smijesi nam se game 7.
Ječmendo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 21 minutes ago, Chaos Is Me said: Bez obzira kako se završi finale McConnell treba da dobije bar neku partizansku spomenicu, kakav fajter. Zapravo je i dokaz koliko je moderna košarka ograničena i unifikovana. Njegovi prodori i šutevi su neka super light i nekonstantna verzija onoga što je Galis radio redovno i na mnogo višem nivou. Očito je da postoji prostor za takve igrače, ostaje pitanje zašto ih nema? Da vidimo da li Carlisle može i ovo da uprska? Ogromnu razliku u prvom poluvremenu su napravile izgubljene lopte na štetu OKC i trojke u korist Pacersa, kao i očajna igra role player-a Thundera.
Jerotije Pantic Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Nije ocajna igra role player-a kada samo soliraju SGA i JW, zajedbo nemaju asistencije, to mnogo govori o njihovoj igri.
Chaos Is Me Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Holmgren je loš na ovoj utakmici i to je uzrok mnogih problema kod OKC plus su Pacersi upali u trans na krilima McConnella pre svega. Bitan faktor i što Hali igra i to bez nekog ustezanja za sada.
Ječmendo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 3 minutes ago, Jerotije Pantic said: Nije ocajna igra role player-a kada samo soliraju SGA i JW, zajedbo nemaju asistencije, to mnogo govori o njihovoj igri. Ima i do toga naravno, ali to im je modus operandi - prosto tako igraju. Jedan od razloga zašto nikako ne bih volio da budu šampioni. 1
nonick Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Odbrana je dobila prvo poluvreme. Samo da nastave tako.
Ječmendo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Digli ruke Gromovnici, igraju ubjedljivo najgore u cijeloj seriji. Sve karte bacili na sedmu utakmicu...
Chaos Is Me Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Svaka čast Pacersima na pruženom u ovom finalu, kako god da se završi. 10
Ječmendo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Opet je Rick prerano krenuo s besmislenim petorkama. Srećom ide brza reakcija nakon ove tehničke...
doragan Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Sto uopste drzi u igri Turnera?Ocajno igra,meni on ne bi ni igrao game 7.Mcconnell car, neka je i light verzija koga god, danas je on retka zverka.
Chaos Is Me Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Turner je prebitan u odbrani da bi se iznosile takve tvrdnje. 7
nonick Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Pa bas to, danasnje nadmasivanje OKC odbrane, sto je rezultat ove utakmice, ne bi bilo bez njega.
Ječmendo Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Bilo bi lijepo da mu se jednom ''otvori'' i šut, za 7-foot-era bruka da ima šut ispod 40% u seriji. On je nesumnjivo vrlo važan defanzivni igrač i jedan od razloga zašto je Holmgren prilično nebitan u seriji, uz takođe očajan šut. S druge strane, Turner je standardno loš skakač, u ovoj finalnoj seriji ima prosjek od samo 4.5. U slučaju pobjede Indijane u sedmom meču opet bi Pascal trebalo da bude MVP, realno je najvažniji i najkonstantniji igrač Pacersa. 3
nonick Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 3 minutes ago, Ječmendo said: Bilo bi lijepo da mu se jednom ''otvori'' i šut, za 7-foot-era bruka da ima šut ispod 40% u seriji. . Malo je nespretan ispod kosa a OKC odbrana je prebrza za njega, a za koga nije. 🙂 U dugim serijama PO se bolje snalazio ispod kosa a i midrange, ali ipak OKC odbrana je next level. A zna ponekad ubacivati i nekoliko trojki uzastopno, ne u ovoj seriji 🙂
nonick Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Nembhard se iskupio ofanzivno za proslu utakmicu, inace rock solid u odbrani iz utakmice u utakmicu. McConnell pokrece tim, spasava utakmice, radi sve sto tim treba u tom trenutku.
MC Thunder 2 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Vrhunsko finale i g7, san svakog ljubitelja kosarke. 2
gggggggg Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago oklahoma izgubila svaku utakmicu u ovom finalu gde sga nije sutnuo deset slobodnih bacanja. 2
Recommended Posts