Miki28 Lakers in 5 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Masterclass Dorta 10 1
Bojdo Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Denver mora dobiti sljedecu jer zaista mislim da su im male sanse da uzmu jos jednu u gostima. 2
Урош19 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Sad valjda smemo komentarisati sudije jer je Denver pobedio. Još uvek ne znam čime je OKC zaslužila takvo suđenje od starta sezone 5
Tex_Willer Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Koliko sad Okc vodi u seriji nakon one ubedljive pobede? 4 12
Poenter Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 hour ago, Tex_Willer said: Koliko sad Okc vodi u seriji nakon one ubedljive pobede? Federer je realno dobio ono finale jer je uzeo više mnogo gemova i ošurio Novaka sa 6:1 u drugom setu 7–6, 1–6, 7–6, 4–6, 13–12
DameTime Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 minute ago, Poenter said: Federer je realno dobio ono finale jer je uzeo više mnogo gemova i ošurio Novaka sa 6:1 u drugom setu 7–6, 1–6, 7–6, 4–6, 13–12 Ironično je da ovo postavljaš u trenutku kad serija nije ni blizu gotove.
Poenter Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago A tek kad dobije Denver jednu od naredne dve pa postavim ovu ženu što pokazuje prst 😁
McLeod Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ja imam samo jednu zelju, da Denver ili GSW izadju odavde kako slucajno Seltiksi ne bi postali najjadniji back to back sampion u istoriji. 2 1
Smrtokapa Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Kako računamo koš razliku iz ovog meča, kao 0 ili +9 za Denver? 1
MC Thunder 2 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 34 minutes ago, Sector said: Jamal pokazao ko je šef ekipe u plej ofu. Umalo prosuh vodu 🤣 3
Miki28 Lakers in 5 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Edited 17 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit 7
Big Ticket Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Мики и Делгиша су била два другара из вртића, која су започела свађу тако што је Делги бацио велику црну мушку лутку на његов, до тад величанствени жуто-љубичасти лего замак. 1 1 10
DameTime Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Mikijev prelazak među Jokićevce je nešto kao KD-ev prelazak u GSW 1 1
L' Imperatore Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Uprkos pokušaju oružane pljaćke od ona tri govnara. Uprkos jednoj od najgorih utakmica Jokića, ofanzivno. Ipak šampionsko srce prevladalo ❤️ Pošto nisam samo jednom istresao kofu govana po MPJ-u ovde, red je i da ga danas označim kao ključnog igrača u ovoj pobedi. Ne zato što je pogodio one šuteve. On to ume i nikoga time nije iznenadio. Razlika je u tom, što je danas podstavio ledja tamo gde jih dosta puta ne podstavlja. Bilo ga je na skoku, biloga je u odbrani. Bio je čvrst. Pao je jednom posle zakucavanja na ono povredjeno rame, ali se pokupio i nastavio da grize. ❤️ 7
Darko Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ovaj put se svi iz Denvera pojavili - osim Nikole. Obično je obrnuto, svaka čast timu i pogotovo Gordonu, kakva carina! Shai je baš glup igrač. Primetio sam to kada je igrao za Kanadu, džaba mu sav onaj skill kada onako siluje i ukanali svoj tim. Isto važi i za njihov coaching staff. Ovo je drugi put da OKC ispušta manje više dobijenu utakmicu zbog svoje gluposti i sebičnosti. Valjda ima neko drugo rešenje osim ISO ball. Jokićev šut je bio budi Bog s' nama danas, ali je ipak razigravao tim i nije onako silovao. Zato i pobeda. 5
Miki28 Lakers in 5 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ne ide mu lose protiv pitbulova, posebno protiv jednog koji bi se izvukao i sa ubistvom, sudije ni to ne bi vidjele. 8
Recommended Posts