propolis Posted May 3 Posted May 3 Jokara ne može ništa da ubode, vrv se zabrinuo za zdravlje predsednika. 12 4
propolis Posted May 4 Posted May 4 (edited) Sudije su dozvolile do sada najveću makljazu u PO, faul je samo ako je sikirica sve ostalo nema faula. Edited May 4 by propolis 1 1
Barkley#34 Posted May 4 Posted May 4 Jokić 0/5 iz igre, skoro sve spolja šutevi. Dve poludistance u prvi obruč. Šest asistencija ali je oteran iz reketa. Bogdan otvorio sa dva lepa koša sa penala. Biće ovde opasnog makljanja. Klipani i dalje deluju kao ozbiljniji tim ali Denver nije rekao sve što ima. 1
Ječmendo Posted May 4 Posted May 4 Smara to vječito pominjanje picoustog na temi, kao da ga inače nema dovoljno. Ne pamtim kad je Jokić imao šut 0-5 u prvoj četvrtini. Opet se rve sa Dunnom na 8 metara. Zna da neće dobiti faul, batali to brate mili! Clippersi izašli našpanovani, Batum i Bogdan sa klupe odmah veliki doprinos. 2
propolis Posted May 4 Posted May 4 4 minutes ago, gggggggg said: velika borba u denveru za metlu u sledecoj rundi Budu li pustili ovakvu tuču teško da može biti metla.
Problem sa licnim greskama Posted May 4 Posted May 4 Smara da dopuštaš tuču pa zaštitiš samo Leonarda. Pusti do kraja.
gggggggg Posted May 4 Author Posted May 4 1 minute ago, propolis said: Budu li pustili ovakvu tuču teško da može biti metla. pa to samo vise odgovara thunderu
Barkley#34 Posted May 4 Posted May 4 Mislim da Bogdanu najlakše sviraju faul u celoj seriji. Ostali samo što pištolje ne povade. 6
propolis Posted May 4 Posted May 4 1 minute ago, gggggggg said: pa to samo vise odgovara thunderu imaju više tabadzija...moguće.
Ječmendo Posted May 4 Posted May 4 1 minute ago, gggggggg said: pa to samo vise odgovara thunderu S ovim se uopšte ne bih složio. OKC ima problema u halfcourt košarci, kada ne ide SGA nema tu previše ofanzivnog talenta. Njima je pobjede donosila prije svega odbrana, posebno ona spolja. Ako foul baiting SGA ne bude prolazio, a nije već u seriji protiv Grizlija, OKC postaje ranjiva. Vidjećemo u svakom slučaju, oba večerašnja protivnika imaju ponešto džebane makar da im zagorčaju život ako ništa drugo.
propolis Posted May 4 Posted May 4 Odlična timska igra Denvera i ja verujem da su ipak uspeli sa onim celendzom da izgrade momentum dobre odbrane. Baš je delovalo da su ga prerano zatražili, ali ispalo je okej.
Ječmendo Posted May 4 Posted May 4 Najpametnije odigrano poluvrijeme Russa koje pamtim. Zna on da odigra dobro na račun lude energije, ali da odigra jako energetski i pametno vrlo rijetko. Pošto kosmos uvijek nađe način da stvari vrati u ravnotežu, prosto se bojim od onoga šta možemo očekivati u drugom poluvremenu. 3
mr clutch Posted May 4 Posted May 4 23 minutes ago, Barkley#34 said: Mislim da Bogdanu najlakše sviraju faul u celoj seriji. Ostali samo što pištolje ne povade. I ja imam isti utisak. Sudije dozvolile nikad fizikalniji play off, a Bogiju sviraju gotovo svaki kontakt. Odlicna energija Rasa sa klupe. Valjda ga necu ureci i Rasha dobiti ono njegovo neretko pomracenje uma.
Wingwalker Posted May 4 Posted May 4 (edited) Kod matorog Rasela atleticizam će zadnji napustiti zgradu. Edited May 4 by Wingwalker
Barkley#34 Posted May 4 Posted May 4 Nazida Denver razliku. Dosta lepo raspoređeni poeni. Zato bacanja 10/16. Zubac 12 skokova, Harden 10 asistencija. Ali su timski imali pet IL u 2/4 plus su opasno ciglarili.
Recommended Posts