zorex Posted April 19 Posted April 19 Ladies and gentlemen, I believe KOLJI RASELE is in order 2 1 4 6
Miki28 Lakers in 5 Posted April 19 Posted April 19 Mogao bi Jokic dati 2 bacanja, da je dao u 4/4 zavrsio bi posao
Miki28 Lakers in 5 Posted April 19 Posted April 19 Just now, Don Dusko said: Bice ovo dobra serija. Nuggets in 5 1
DameTime Posted April 19 Posted April 19 1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said: Prime Harden i Kawhi na najboljem nivou koji moze trenut i vs Jokic u 3 brzini i opet Nuggetsi vode Isto tako, niko sem Hardena i Zupca (+Batuma pomalo) nije odigrao specijalno u Clippersima. Igraće se još. 2
Problem sa licnim greskama Posted April 19 Posted April 19 5 minutes ago, Zli Gli said: Mnogi su prodali kod Klipersa ali brat Kavaj celo drugo poluvreme i pogotovo ona ruzno izgubljena na 33 sekunde do kraja i +1 ipak najgori, uz ocajan defanzivni skok na kraju cele ekipe Bas ruzan poraz, ovo boli Tebe više od njih 😄 1 3 2
Miki28 Lakers in 5 Posted April 19 Posted April 19 8 put se vracaju sa -15 u plejofu od 2019. Nevjerovatno 1
realno *w Posted April 19 Posted April 19 Haos od tekme... imam utisak da će ovakva biti svaka u ovoj seriji. 1
delgado Posted April 19 Posted April 19 Vrhunski mec, krenuo lose pa kako je odmicao sve bolji i bolji, ultra zanimljiva zavrsnica i OT. Plejof je poceo... Kapa dole Gordonu, uvek odigra jako kada je Denveru najpotrebnije. Lenard mora da bude bolji, mislim da Klipersi mogu do brejka u sledecem mecu 2
BattleBender Posted April 19 Posted April 19 Lele cuti… live by westbrook die by westbrook, live by westbrook 1
Zli Gli Posted April 19 Posted April 19 1 minute ago, Problem sa licnim greskama said: Tebe više od njih 😄 Ja prodao jedan auto danas, meni bio uspesan dan, definitivno njih vise boli nego mene 1 1 2
realno *w Posted April 19 Posted April 19 Drugar sad dobro reče "Leteći cirkus Rasela Vestbruka" 5 1 1
cabke Posted April 19 Posted April 19 3 minutes ago, realno *w said: Haos od tekme... imam utisak da će ovakva biti svaka u ovoj seriji. Biće baš "u kost" svaka ja mislim.
YAO Posted April 19 Posted April 19 Sta je covek preziveo na drustvenim mrezama zadnjih par godina.... Mnogo mi drago zbog Vestbruka 1
Recommended Posts