drperce Posted April 19 Posted April 19 1 minute ago, Dracarys said: Nije respektabilno pripisati taj poraz Janisu. Nije igrao dve od pet partija i jednu je igrao samo 10 minuta zbog povrede. Jel su pogubili sve te utakmice koje je igrao?
Radalek Posted April 19 Posted April 19 4 minutes ago, MrTwister said: Kyle Kuzmi fali 8 min jos za besmrtnost. I opet Bucksi, bas umeju da ubodu role player igrace. 2
Dracarys Posted April 19 Posted April 19 3 minutes ago, drperce said: Jel su pogubili sve te utakmice koje je igrao? Je li Janis igrao povređen? Apsolutno nije morao da se pojavljuje u nastavku serije.
Ječmendo Posted April 19 Posted April 19 Indijana je opasna. Oni su i prošli plej of odigrali odlično, sada su za godinu iskusniji, tu je i Mathurin koji je mislim lani bio povrijeđen. Imaju i kvalitet i širinu, mogli bi ozbiljno u drugom krugu da namuče Cavse. 2
mr clutch Posted April 19 Posted April 19 Jbt Turner klacuje sa step back trojkom u stilu Doncica/Hardena.
Luchifer89 Posted April 19 Posted April 19 1 minute ago, DameTime said: Kakav početak Zupca, ali u Koloradu odbrana bez. Dogovor je vrv - aj se natovarimo u prvih 12min 1
Ječmendo Posted April 19 Posted April 19 Ovo je otprilike tipična Denverova odbrana iz regularne sezone.
Miki28 Lakers in 5 Posted April 19 Posted April 19 1 hour ago, drperce said: 1st round exit mu postao standard, postao Embid u prajmu — NBA champ — FMVP — 2x MVP — 8x All-NBA — 5x All-Defensive — DPOY — MIP Malo vise respekta za Janisa. Bez uporedjivanja sa Embiidom 7 1
DameTime Posted April 19 Posted April 19 2 minutes ago, Ječmendo said: Ovo je otprilike tipična Denverova odbrana iz regularne sezone. Evidentno je koliko (ni)sam gledala
Miki28 Lakers in 5 Posted April 19 Posted April 19 Opaa Jokic preskace Murraya koji je sam na sutu za 3 i daje Braunu sa sutne
SamoFlacko Posted April 19 Posted April 19 Znam da Jokic nije rim protector ali je bas neprijatno ovo njegovo posmatranje poena iz reketa. 5
Miki28 Lakers in 5 Posted April 19 Posted April 19 Ovaj Edin se pogubio. Sad kaze ovo je valjda 5 put ulaz sa lijeve strane Hardena a napad prije toga kaze Harden kao na zagrijavanju, malo polaganje sa desne strane, malo sa lijeve strane
Barkley#34 Posted April 19 Posted April 19 KKP bi protiv ove odbrane Denvera izgledao šampionski. Jokić kao gledalac u odbrani, strana pomoći ne postoji, bekove prođe ko hoće. Klipani dosta skoncentrisani i racionalni, odlično koriste Zupca. 1 1
Miki28 Lakers in 5 Posted April 19 Posted April 19 2 minutes ago, Barkley#34 said: KKP bi protiv ove odbrane Denvera izgledao šampionski. Jokić kao gledalac u odbrani, strana pomoći ne postoji, bekove prođe ko hoće. Klipani dosta skoncentrisani i racionalni, odlično koriste Zupca. Polako sa tim. Nuggetsi tek u 2 brzini 1
Don Dusko Posted April 19 Posted April 19 1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said: Nuggetsi tek u 2 brzini Ajoj ovo je bas hot tejk. 1
Zli Gli Posted April 19 Posted April 19 (edited) Jokara standardno kida u odbrani, jedno 80% poena primili pored ili preko njega Sreca po njih pa Klipersi grese ali bradonja vraca razliku na pristojnih +8, korektna prva cetvrtina Edited April 19 by Zli Gli 1 1 1
DameTime Posted April 19 Posted April 19 Brada ćaća, kakve dve trojke sa impaktom, skoro sam zaboravila kako lako napravi separaciju. 1
Ječmendo Posted April 19 Posted April 19 Taman stigoše i onda Russ izdivlja. Sad kako preživjeti minute bez Jokića?
stefan81888 Posted April 19 Posted April 19 Kako je lepo gledati Hardena kad je u ritmu i ne lovi faulove 2
Barkley#34 Posted April 19 Posted April 19 Brada približio Nagitse svojim suludim ulazima pa ih opet odvojio zajebanim trojkama. 6 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Polako sa tim. Nuggetsi tek u 2 brzini Ma naravno da će igrati drugačije, malo su popravili odbranu nakon tajma ali je do tada bilo tragično.
Recommended Posts