Miki28 Lakers in 5 Posted Saturday at 07:43 AM Posted Saturday at 07:43 AM Da Pelinkin prvi poziv posle osvojene titule za 2 mjeseca bude poziv Nicu i uzme AD, da ne propada tamo. Koliko god da kosta
Marko Posted Saturday at 11:04 AM Posted Saturday at 11:04 AM (edited) Throwback/tribute to Vancouver days (Hehe, legendarna 50-ka Bryant Reeves, kakav lik, ko da je iz Mrkonjić Grada otišao za Njemačku da vozi kamion) No, za dres od sinoć, svakako bolje od nekih modernih frljanja bojama, kombinacijama, koje stalno viđamo poslednjih godina u ligi Edited Saturday at 11:08 AM by Marko 3
freethrow Posted Saturday at 11:14 AM Posted Saturday at 11:14 AM https://freethrow.pythonanywhere.com/ molim vas proverite da li sam dobro uneo, malo sam u haosu ovih dana prognozirajte 1 1 1
gggggggg Posted Saturday at 11:52 AM Author Posted Saturday at 11:52 AM 12 hours ago, gggggggg said: memphis ako veceras ispadne zadrzavaju svoj ovogodisnji pik, ako ne, onda ide washingtonu. sa pobedom miamija, okc dobija njihov ovogodisnji pik, koji ce biti broj 15 na draftu.
Darko Posted Saturday at 11:54 AM Posted Saturday at 11:54 AM 36 minutes ago, freethrow said: https://freethrow.pythonanywhere.com/ molim vas proverite da li sam dobro uneo, malo sam u haosu ovih dana prognozirajte Čini mi se da sam neke prognoze morao ponovo da unesem, ali možda grešim. U svakom slučaju, poruka za forumaše da provere da li su prognoze i dalje tu.
suptil Posted Saturday at 03:34 PM Posted Saturday at 03:34 PM Kakav tacno aranzman RTS ima sa Arena Sportom? Sad vidim u vestima najavu da na RTS-u moze veceras da se gleda mec Denver -klipersi?
Luchifer89 Posted Saturday at 03:36 PM Posted Saturday at 03:36 PM 2 minutes ago, suptil said: Kakav tacno aranzman RTS ima sa Arena Sportom? Sad vidim u vestima najavu da na RTS-u moze veceras da se gleda mec Denver -klipersi? Ne pratiš politička dešavanja? 1 1
Don Dusko Posted Saturday at 03:49 PM Posted Saturday at 03:49 PM 15 minutes ago, suptil said: Kakav tacno aranzman RTS ima sa Arena Sportom? Sad vidim u vestima najavu da na RTS-u moze veceras da se gleda mec Denver -klipersi? Pa kad ne mogu svoj program da emituju uzimaju arenu.A i to da narod se nekako sazali....
Problem sa licnim greskama Posted Saturday at 05:37 PM Posted Saturday at 05:37 PM (edited) 2 minutes ago, Don Dusko said: Je li Arena prenosi Ind vs Mil? Ne, jebem im mater. Strimujem preko league passa. Stvarno iritantno. Edited Saturday at 05:37 PM by Problem sa licnim greskama
Don Dusko Posted Saturday at 05:38 PM Posted Saturday at 05:38 PM Pa pored stotinu kanala koji imaju nemaju mesta za plej of NBA? Stvarno ih treba ugasiti. 1
mr clutch Posted Saturday at 05:59 PM Posted Saturday at 05:59 PM 20 minutes ago, Don Dusko said: Pa pored stotinu kanala koji imaju nemaju mesta za plej of NBA? Stvarno ih treba ugasiti. Uzeli su jeftiniji paket koji ne pokriva sve tekme u PO.
Don Dusko Posted Saturday at 06:14 PM Posted Saturday at 06:14 PM Indiana razbija Buckse.Janisova standardna plej of partija...
drperce Posted Saturday at 06:23 PM Posted Saturday at 06:23 PM 9 minutes ago, Don Dusko said: Indiana razbija Buckse.Janisova standardna plej of partija... 1st round exit mu postao standard, postao Embid u prajmu 1
mr clutch Posted Saturday at 06:25 PM Posted Saturday at 06:25 PM Uvek je lepo kad kosarkaski timovi guze rukometaske u svom sportu.
Dracarys Posted Saturday at 06:36 PM Posted Saturday at 06:36 PM Janis je poslednji put ispao u prvoj rundi 2018. Veoma tanak tim Baksa. sve neki marginalci. I da se vrati Dejm, ova ekipa ne može mnogo. 3
Bul-Kathos Posted Saturday at 06:42 PM Posted Saturday at 06:42 PM jokara na zagrevanju sutirao trojke 5-9 sa desne strane, od ovoga sto sam video na kratkom klipu 1
drperce Posted Saturday at 06:50 PM Posted Saturday at 06:50 PM 13 minutes ago, Dracarys said: Janis je poslednji put ispao u prvoj rundi 2018. Veoma tanak tim Baksa. sve neki marginalci. I da se vrati Dejm, ova ekipa ne može mnogo. Majami pre dve godine? Igrao poslednje dve i obe izgubili ako se dobro secam 2
MrTwister Posted Saturday at 06:59 PM Posted Saturday at 06:59 PM Kyle Kuzmi fali 8 min jos za besmrtnost. 1 3
Dracarys Posted Saturday at 07:00 PM Posted Saturday at 07:00 PM 6 minutes ago, drperce said: Majami pre dve godine? Igrao poslednje dve i obe izgubili ako se dobro secam Nije respektabilno pripisati taj poraz Janisu. Nije igrao dve od pet partija i jednu je igrao samo 10 minuta zbog povrede.
Recommended Posts