Barkley#34 Posted Saturday at 06:48 PM Posted Saturday at 06:48 PM I zato Jokića jašu kao konja hehe i lože ga da pizdi do ludila. 2
gggggggg Posted Saturday at 07:12 PM Author Posted Saturday at 07:12 PM odmarali su i njega valjda pet utakmica nedavno.
Barkley#34 Posted Saturday at 08:45 PM Posted Saturday at 08:45 PM Bio je baš povređen. Ima veću minutažu nego ikada pre.
gggggggg Posted Saturday at 08:53 PM Author Posted Saturday at 08:53 PM eh, povredio se protiv okc u prvoj utakmici, posle odigrao drugu i jos 2-3 utakmice kasnije...sigurno je bio povredjen ali mislim da je bilo i malo odmora. cisto da se vidi koliko su igraci spremni bez njega.
Poenter Posted yesterday at 07:18 AM Posted yesterday at 07:18 AM (edited) Kako će Klipersi da izbace nekog od ovih favoritčića u prvoj rundi, ovi neće znati šta ih je snašlo. Mnogo seksi ekipa. Edited yesterday at 07:24 AM by Poenter 3
Урош19 Posted yesterday at 09:51 AM Posted yesterday at 09:51 AM 2 hours ago, Poenter said: Kako će Klipersi da izbace nekog od ovih favoritčića u prvoj rundi, ovi neće znati šta ih je snašlo. Mnogo seksi ekipa. Napisah ja to još pre jedno mesec dana, ako Lenard ostane zdrav kroz plej of oni mogu sa svima da igraju.
QMCheM Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Hoćemo li ove godine imati onaj prediction bracket od playina do finala?
MC Thunder 2 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 5 hours ago, Poenter said: Kako će Klipersi da izbace nekog od ovih favoritčića u prvoj rundi, ovi neće znati šta ih je snašlo. Mnogo seksi ekipa. Skoro kao da je zdrav Kavai superstar koji pravi razliku. 1 1
40Wins Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 13 minutes ago, QMCheM said: Hoćemo li ove godine imati onaj prediction bracket od playina do finala? @freethrow da li bi mozda opet pravio?
Bugl Khan Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago On 4/4/2025 at 2:48 PM, Dzo23 said: Meni te nagrade nemaju smisla. Prvo Gobert koji dobija 4x, a ove sezone bi i Wembi dobio vjerovatno, da nije morao silom prilika da prekine sezonu jer ima ne znam koliko blokada po meču. Meni je to nonsens... Green jeste odličan odbrambeni igrač, i ne samo to. E sad za kuknjavu, i kako se promjenio narativ zadnjih 20-ak utakmica, sve si u pravu. No, tamo izgleda moraš konstantno da agituješ pa i da pustiš pokoju suzu kako bi se izborio za nešto. Imali smo primjer Embida da se uvjerimo u to. Čuo sam ili pročitao ideju da bi možda trebali imati 1 za "male" i 1 za PF i C, jer se preveliki naglasak stavlja na blokade. 1
freethrow Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 hours ago, 40Wins said: @freethrow da li bi mozda opet pravio? Može, ako ima igrača. Isti fazon. 6 2
Ječmendo Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Odličan početak u Oklahomi. Lijepa prilika da se vidi ko je gdje prije početka plej ofa...
Dracarys Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Lejkersi ubacuju belu tehniku. Neće ići ovako celu utakmicu.
Chaos Is Me Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Lejkersi ubacuju frižidere, šporete, veš mašine i mašine za pranje sudova za sada. 1
Ječmendo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Lejkersi nastavljaju s bijelom tehnikom, trojke 10-12! OKC pokazuje znake slabosti u nevrijeme - prvo protiv Raketa, večeras djeluju još gore.
Skyglider Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Lakersima sve živo ulazi, da krenu zatvorenih očiju da šutiraju ulazilo bi im
Урош19 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Jedva čekam plej of pa da prođe kao Embid svake godine 1 1
Recommended Posts