Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Verujem da veliki % ljudi koji gleda ovaj Jokićev potez, ne shvata da jedno 98% NBA igrača ne može da dobaci do koša iz ove situacije, a onda tek da pričamo da ta lopta ima i neku putanju, visinu...

Edited by realno *w
  • Like 10
  • Thanks 1
Posted
On 3/26/2025 at 11:01 AM, Bugl Khan said:

Što Jokiću treba od njegovih suigrača? U čemu je MPJ, na svojoj poziciji, među 3-5 igrača u ligi? 

Gordon je krenuo usporavati. Da li je kratkoročno, zbog ozljede, ili dugoročno, ne znam. Ali ne slažem se da je možda 2. najbolji. Imat će luđačke utakmice, ali netko, ponekad, treba zabijati 30+ koševa uz Jokića. A jedini koji to radi je Murray. AG je podcijenjen zbog atletskih sposobnosti, pa se često pažnja obraća na atraktivne lobove, a puno rijeđe na njegova dodavanja recimo. Ali ne bi rekao da je 2. najbitniji. 

A kako bi ih se riješio? Ko bi igrao? 

O ovom nisam razmišljao. Ali pretpostavljao sam da franšize imaju svoje avione. 

Mislio bi da vode računa o tome s obzirom koga prevoze. 

Meni je taj MPJ kao neki stari Harison Barns iz GS.

Šljaka nešto u reg. sezoni, kad dođe plej of ne može da ubaci otvorenu trojku. I u onom plej ofu kad su uzeli titulu bio je katastrofa u završnim serijama. Ispred njega su bili: Marej, Gordon, Braun, KCP, čak je i ruki Braun imao par jačih mečeva od njega kad se odlučivalo.

• Like 1
Posted
35 minutes ago, Dracarys said:

A ima i do toga što je on grmalj, pa ima snage u ruci. Nije za upoređivanje sa bekovima. Kao onda kada je i Adams ubacio preko celog terena sa jednom rukom.

Adams je jedan od par likova zbog koji sam napisao 99%. Poenta je snaga koja daleko prevazilazi fizičke osobine u smislu težine itd.

A kad otpadne tih 99% koji ne mogu da dobace, tek onda dolazimo na temu koji % onih koji mogu da dobace, mogu i da pogode. A naročito da urade to 2 puta u roku od mesec, dva...

Posted
10 hours ago, Darko said:

Ne znam zašto bi Sansi to uradili, nema Denver toliko pikova niti je MPJ All Star kalibar, a i on treba da produži ugovor. Ovo što sledi ne bi voleo da vidim iz očiglednih razloga, ali mogu da zamislim kako se KD vraća u OKC, makar i na sezonu/dve. Tu je počeo karijeru a OKC ima mnoštvo pikova koje Sansi mogu da iskoriste.

pa u pocetku je pitanje kolika je realna cena duranta sa 18 sezona u nogama i sa jos jednog godinom ugovora. valjda nije 3-4 pikova prve runde, jer bi to imo bila ludost.

porter bi kao pomogao sunsima da budu i dalje relevantni sto je i cilj ishbie.

Posted

Mnogo se precenjuje Durent, a potcenjuje MPJ. Valjda ste svesni da on ima 37 godina i da nije Lebron koji može da lomi do 40. godine. MPJ tek ulazi u svoje najbolje godine.

Inače, bezveze je što se toliko zaboravlja njegova prošlogodišnja serija protiv Lejkersa kada je imao 50% za 3 i upitno je ko je bio korisniji po Nagetse u toj seriji da li Jokić ili on...

• Like 2
Posted
3 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Sa jos 1 MVP i titulom bice najbolji centar svih vremena. 

A oaj gore sto vrijedja pa povlaci i ispravlja postove. Presmijesan lik

Pa zbog tebe pacenika mene posle da banuju 100 puta. Ti si ovde najsmesniji i najjadniji lik, karikatura od coveka i klasican ћаци. Botino raspala.

Posted

Tako Dusko, sad mi lepo cepi jednu bananu od 2-3 nedelje, a nastavi da cutis i povlacis se pred ovim botom koji userava temu i tera ono malo ljudi sto je ostalo. 

• Ruke su vam krvave! 1
Posted (edited)

Da li ti samo to stoji u postu Miki?Ili je bilo jos nesto...

Ne moras da mi odgovaras na ovo. Ali sad ozbiljno smirite se.

Ako hocete pojasnjena pisite mi na PM. 

Edited by Don Dusko
  • Like 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
7 hours ago, Wook said:

Meni je taj MPJ kao neki stari Harison Barns iz GS.

Šljaka nešto u reg. sezoni, kad dođe plej of ne može da ubaci otvorenu trojku. I u onom plej ofu kad su uzeli titulu bio je katastrofa u završnim serijama. Ispred njega su bili: Marej, Gordon, Braun, KCP, čak je i ruki Braun imao par jačih mečeva od njega kad se odlučivalo.

2022/23 mu je prva sezona nakon operacije. Po meni ove godine igra možda i najbolje. Jer i kad mu ne ide šut izvana ide na skok, čak i dodaje loptu. Mislim, on je 3. opcija, kako bi trebao igrati? I ulazi u najbolje godine. Koliko igrača u ligi šutira 40% za 3, a njegove su visine? Ja se bojim da Denver teško može za njega dobiti nešto što bi opravdalo taj trade. Osim ako se ne radi o Durantu, ofc.

• Like 3