Ječmendo Posted Thursday at 02:07 AM Posted Thursday at 02:07 AM Baš lijep meč u Indijani, garniran match-winner-om Lebrona. 1
Bojdo Posted Thursday at 03:19 AM Posted Thursday at 03:19 AM (edited) Jokic djeluje odmorno, prijala mu je pauza od 10-ak dana. Ovo je bolesno. Mogao bih ovo satima gledati. Edited Thursday at 03:38 AM by Bojdo 9 3 7 1
Zli Gli Posted Thursday at 08:03 AM Posted Thursday at 08:03 AM 20 hours ago, Bugl Khan said: Što znači bold? Da PG treba bit lošiji u svim statistikama? I to još bek bez kojeg Nuggetsima nema uspjeha? Da ne citiram sad ceo tvoj odgovor - PG/SG je uvek losiji sa procentima od centra jer je nizi i uzima obicno teze suteve, zamisli. Zato kazem i ja i svi da su te njegove dve plejof sezone sa prosecni 26p i 7as uz skoro 50% iz igre i 43% za 3 bile neverovatne, to je priblizno brojkama nekog ko je prvi igrac ekipe a ne drugi i jos ima i Portera koji vise voli da pripali nego leba da jede. Dakle, ni Jokic nije osvojio sa grupom gradjana kako Srbi misle nego je imao sasvim dobru ekipu, eto i to smo valjda resili. I da kazem da sam razocaran Sansima, ocekivao sam da dobiju Seltikse bez Tejtuma a ono palo bambergovanje, sramota. Teski kripl fajt tri ekipe za 10. mesto na zapadu, ili mozda pre za propustanje plejina. I da, Janis sisa sto nije igrao sinoc.
Bugl Khan Posted Thursday at 08:58 AM Posted Thursday at 08:58 AM (edited) 1 hour ago, Zli Gli said: Da ne citiram sad ceo tvoj odgovor - PG/SG je uvek losiji sa procentima od centra jer je nizi i uzima obicno teze suteve, zamisli. Zato kazem i ja i svi da su te njegove dve plejof sezone sa prosecni 26p i 7as uz skoro 50% iz igre i 43% za 3 bile neverovatne, to je priblizno brojkama nekog ko je prvi igrac ekipe a ne drugi i jos ima i Portera koji vise voli da pripali nego leba da jede. Dakle, ni Jokic nije osvojio sa grupom gradjana kako Srbi misle nego je imao sasvim dobru ekipu, eto i to smo valjda resili. I da kazem da sam razocaran Sansima, ocekivao sam da dobiju Seltikse bez Tejtuma a ono palo bambergovanje, sramota. Teski kripl fajt tri ekipe za 10. mesto na zapadu, ili mozda pre za propustanje plejina. I da, Janis sisa sto nije igrao sinoc. A kakav je PG obično s asistencijama u odnosu na centra, kakav je s postotkom za 3? Naravno da centar ima veći postotak iz polja. Pa ne treba biti genij za to shvatiti. I naravno da je imao dobru ekipu. Dovedeni su igrači koji će mu odgovarati. KCP, AG, Brown i Green. Nitko više nije tamo osim Gordona. Prošle sezone su 1/4 bili udaljeni od vjerojatnog finala. A ovo "Covek ih je tim svojim ludilom u bablu stavio na kosarkasku mapu, da nije podivljao u ta dva preokreta od 1-3 a pogotovo da su ispali u prvoj rundi, verovatno bi ostali oni stari luzeri Nagetsi, ekipa bas za tu neku prvu rundu, dok bi titula bila samo san" je vrhunac. Jokić je taj playoff vjerojatno statirao u kukuruzu. Pogotovo kad je trebalo zatvorit seriju protiv Jazza. Protiv Clippersa je isto Murray bio najbolji jel? Edited Thursday at 09:34 AM by Bugl Khan
Zli Gli Posted Thursday at 02:09 PM Posted Thursday at 02:09 PM 5 hours ago, Bugl Khan said: A kakav je PG obično s asistencijama u odnosu na centra, kakav je s postotkom za 3? Naravno da centar ima veći postotak iz polja. Pa ne treba biti genij za to shvatiti. Pa em Marej nije klasican PG (i svakako nije pass-first PG), em je Jokic ubedljivo glavni tamo i pored njega ni Stokton ne bi imao dvocifren broj asistencija, prosto je sve podredjeno njemu i to je ok, donelo je rezultat jednom. Dakle, da rezimiramo - Jokic je najbolji u Nagetsima ali je imao vise nego dobru podrsku u ta jedina dva uspesna plejofa u dosadasnjoj NBA karijeri i bez onakvog podivljalog Mareja bi uzeo titulu juce. U bilo kojoj jacoj fransizi sa (na papiru) jacim saigracima ne bi bio Bog i batina i zato uzivajte dok traje ova era u Nagetsima umesto sto kukate na lose saigrace posle svakog loseg meca.
Урош19 Posted Thursday at 02:19 PM Posted Thursday at 02:19 PM Jokić je najbolji igrač u NBA i danas bi u svakoj ekipi bio bog i batina. 1 4
Marvin Posted Thursday at 02:24 PM Posted Thursday at 02:24 PM Sta mislite kako bi se Jokic i Janis slagali zajedno u ekipi? Mogu da zamislim da Janis zatrazi trejd, a Kee uzne Mareja jer bolje nego nista :)
gggggggg Posted Thursday at 02:36 PM Author Posted Thursday at 02:36 PM bili bi ludi da uzmu igraca kao sto je murray. isli bi u rebuild i uzimali bi mlade nade i pickove.
40Wins Posted Thursday at 02:58 PM Posted Thursday at 02:58 PM 48 minutes ago, Zli Gli said: U bilo kojoj jacoj fransizi sa (na papiru) jacim saigracima ne bi bio Bog i batina i zato uzivajte dok traje ova era u Nagetsima umesto sto kukate na lose saigrace posle svakog loseg meca. Koliko ima fransiza iz prethodnih 4-5 godina gde on ne bi bio bog i batina i direktor na terenu?
Don Dusko Posted Thursday at 03:04 PM Posted Thursday at 03:04 PM 5 minutes ago, 40Wins said: Koliko ima fransiza iz prethodnih 4-5 godina gde on ne bi bio bog i batina i direktor na terenu? Diktator si pogresno napisao.:D 2
Bugl Khan Posted Thursday at 05:11 PM Posted Thursday at 05:11 PM 2 hours ago, Marvin said: Sta mislite kako bi se Jokic i Janis slagali zajedno u ekipi? Mogu da zamislim da Janis zatrazi trejd, a Kee uzne Mareja jer bolje nego nista 🙂 Giannis cutting, Giannis in the dunker, Giannis in transition...eto 18 poena 🤣 2 hours ago, 40Wins said: Koliko ima fransiza iz prethodnih 4-5 godina gde on ne bi bio bog i batina i direktor na terenu? Phoenix i Toronto. Nurk i Kelly Olynyk 1
Nugetlija Posted Thursday at 05:21 PM Posted Thursday at 05:21 PM Konačno se vratio. I nastavljamo put prema istoriji i sezonskom triple doubletu. Treba nam 7,9 asista ako odigra svih 9 tekmi da uđe u društvo Wesbruka i Robertsona (nisu baš Jordan i Lebron al ajde). U 3 kategorije je u top 3, poeni, skokovi i asisti. I u ukradenima je top 5. Ne znam više ni sam koju poziciju da gađamo, samo da ne budu Lakersi ili Cliperi u 1. rundi. 1
Radalek Posted Thursday at 05:49 PM Posted Thursday at 05:49 PM Saric je izgleda potpisao predugovor sa Dubaijem za sledecu sezonu, sto znaci da nece uzeti svoju player opciju sa Denverom. Poprilican plus za Nuggetse, nece imati taj ugovor za vratom i sledece sezone. 2 1
Zli Gli Posted Thursday at 05:49 PM Posted Thursday at 05:49 PM 2 hours ago, 40Wins said: Koliko ima fransiza iz prethodnih 4-5 godina gde on ne bi bio bog i batina i direktor na terenu? U bilo kojoj koja ima bar jednu superzvezdu, makar i na papiru. Pa ni Tre Jang ni Kejd Kaningem se ne bi toliko prilagodili njemu kao svi Nagetsi ovih godina a da ne pricam o Kariju, Hardenu, Durantu, Bransonu, Edvardsu i ostalima koji su glavni u svojim ekipama ili bar egal sa jos jednim superstarom. Njemu su Nagetsi kao sto je Xiaomi u svetu mobilnih telefona najbolji odnos cene i kvaliteta, tako ovde ima najbolji odnos kvaliteta i podredjenosti celog tima njemu. Uostalom, zato se ne cima da ode niti zvanicno kuka za dovodjenjem jacih saigraca. Licno navijam da kao cetvrti izbace Lejkerse u prvoj rundi a onda sa Oklahomom da vidimo realnu snagu ove sezone. 4
Nugetlija Posted Thursday at 06:16 PM Posted Thursday at 06:16 PM 24 minutes ago, Radalek said: Saric je izgleda potpisao predugovor sa Dubaijem za sledecu sezonu, sto znaci da nece uzeti svoju player opciju sa Denverom. Poprilican plus za Nuggetse, nece imati taj ugovor za vratom i sledece sezone. Kakve su mogućnosti da se dovede Bojan Bogdanović za narednu sezonu?
Radalek Posted Thursday at 06:37 PM Posted Thursday at 06:37 PM 20 minutes ago, Nugetlija said: Kakve su mogućnosti da se dovede Bojan Bogdanović za narednu sezonu? Bojan? Neka hvala, bar 2-3 godine prekasno. 3
Урош19 Posted Thursday at 06:38 PM Posted Thursday at 06:38 PM 47 minutes ago, Zli Gli said: U bilo kojoj koja ima bar jednu superzvezdu, makar i na papiru. Pa ni Tre Jang ni Kejd Kaningem se ne bi toliko prilagodili njemu kao svi Nagetsi ovih godina a da ne pricam o Kariju, Hardenu, Durantu, Bransonu, Edvardsu i ostalima koji su glavni u svojim ekipama ili bar egal sa jos jednim superstarom. Njemu su Nagetsi kao sto je Xiaomi u svetu mobilnih telefona najbolji odnos cene i kvaliteta, tako ovde ima najbolji odnos kvaliteta i podredjenosti celog tima njemu. Uostalom, zato se ne cima da ode niti zvanicno kuka za dovodjenjem jacih saigraca. Licno navijam da kao cetvrti izbace Lejkerse u prvoj rundi a onda sa Oklahomom da vidimo realnu snagu ove sezone. Bukvalno su svi pokazali da mogu da se podrede drugom superstaru sem KD (bio glavni u Bruklinu sa Kajrijem i Hardenom) i Edwardsa (nije još imao priliku da igra sa drugim superstarom).
Radalek Posted Thursday at 06:41 PM Posted Thursday at 06:41 PM 1 minute ago, Урош19 said: Bukvalno su svi pokazali da mogu da se podrede drugom superstaru sem KD (bio glavni u Bruklinu sa Kajrijem i Hardenom) i Edwardsa (nije još imao priliku da igra sa drugim superstarom). Videcemo mozda sledece sezone da li sa 37 godina moze da se podredi Jokicu. Postoje neke price da hoce u Denver, paket bi bio MPJ, Strawther, Nnaji i jedan pik prve runde. Ja licno sumnjam da ce se desiti ali se ne bih bunio. 3 1
Урош19 Posted Thursday at 06:44 PM Posted Thursday at 06:44 PM (edited) 2 minutes ago, Radalek said: Videcemo mozda sledece sezone da li sa 37 godina moze da se podredi Jokicu. Postoje neke price da hoce u Denver, paket bi bio MPJ, Strawther, Nnaji i jedan pik prve runde. Ja licno sumnjam da ce se desiti ali se ne bih bunio. Ja se ne bih uopšte bunio jer se nadam trejdu MPJa na leto. Strawther i Nnaji su realno beskorisni a KD>MPJ, još kad bi uz taj trejd malo klupu proširili bili bi na konju. Edited Thursday at 06:45 PM by Урош19
Radalek Posted Thursday at 06:51 PM Posted Thursday at 06:51 PM 2 minutes ago, Урош19 said: Ja se ne bih uopšte bunio jer se nadam trejdu MPJa na leto. Strawther i Nnaji su realno beskorisni a KD>MPJ, još kad bi uz taj trejd malo klupu proširili bili bi na konju. Nnaji je pokazao znake zivota, dobro se snalazi kad igra cetvorku umesto petice (Malone je to ukapirao posle godinu i vise dana) i pozitivan je na terenu zadnjih 2 meseca. Strawther je mlad igrac, sophomore, ima potencijal. Pik prve runde bi bio iz 2031. godine mislim, potencijalno vredan jer ce do tada Jokic da bude u penziji i mislim da bi bio unprotected. MPJ ce da prima 39 miliona sledece sezone, a KD 51 tako da bi se ceo paket uklopio sa parama. Ako i samo ako KD zahteva Denver, onda je ovo relativno fer, ako nije tako mogu da dobiju vise od nekog drugog verovatno.
gggggggg Posted Thursday at 06:56 PM Author Posted Thursday at 06:56 PM 14 minutes ago, Radalek said: Videcemo mozda sledece sezone da li sa 37 godina moze da se podredi Jokicu. Postoje neke price da hoce u Denver, paket bi bio MPJ, Strawther, Nnaji i jedan pik prve runde. Ja licno sumnjam da ce se desiti ali se ne bih bunio. to znaci da bi durant zeleo da bude i nakon sledece sezone u denveru... 1
Radalek Posted Thursday at 07:00 PM Posted Thursday at 07:00 PM 1 minute ago, gggggggg said: to znaci da bi durant zeleo da bude i nakon sledece sezone u denveru... Ima jos jednu godinu ugovora samo, UFA je posle toga. Ako ode, skinuli su se sa MPJ ugovora i imaju prostora da potpisu i Brauna i Watsona i jos da im ostane da popune klupu. Ako ostane na boljem ugovoru, jos bolje.
Barkley#34 Posted Thursday at 07:08 PM Posted Thursday at 07:08 PM Dok sam čitao sam baš hteo da pitam da li samo na godinu dana. Dakle, sledećeg leta bi im ostalo nekoliko desetina miliona mogućnosti da kombinuju za dalje. Nije loše. 1
Recommended Posts