Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ali velika je borba za positioning i zbog plejina vise nije tako lose kao pre.

Vidim da je Jokic questionable protiv Sacramenta. Ukoliko on ne igra, Denver nije siguran za pobedu vcrs

Memfis takodje ceka Oklahomu, tako da i oni vrlo lako mogu upisati vcrs jos jedan poraz

Posted (edited)
11 minutes ago, delgado said:

Ali velika je borba za positioning i zbog plejina vise nije tako lose kao pre.

Vidim da je Jokic questionable protiv Sacramenta. Ukoliko on ne igra, Denver nije siguran za pobedu vcrs

Memfis takodje ceka Oklahomu, tako da i oni vrlo lako mogu upisati vcrs jos jedan poraz

Ajde zapad je još i ok za gledati to priznajem ali istok je stvarno kriminalan trenutno.

Jutros sam naišao na informaciju da je Čikago uspeo da uleti na 10. mesto iako im je skor na poslednjih 11 utakmica 2-9.

Edit : Loše sam zapamtio, već su bili na 10. mestu ali su povećali prednost u odnosu na 11.

Screenshot-20250305-152437-Reddit.jpg

Edited by Урош19
Posted (edited)
1 hour ago, NikadProtivKaline said:

udario vam debeli komplekse samo tako:)

Debeli je kod nas😀

48 minutes ago, Big Ticket said:

LOL

Зна се коме је овај директ био упућен. Солидан трол

Ne znam o cemu pricas😀

Edited by Miki28 Teoljub
typo
  • Ha-ha 2
Posted (edited)
5 minutes ago, Gaga said:

Steph cveta otkad je Jimmy tu

Dobio ozb igraca kao saigraca, pobjednika a i motivacija mu je sada na max. 

Jos treba Kuminga da im se vrati. Bice GS jako, jako zajeban

Spoiler

Uiniiiiii sta je ovo?😀

Edited by Miki28 Teoljub
typo
Posted (edited)
On 3/5/2025 at 5:20 AM, delgado said:

Kakav shou The Dona (odlican nadimak smo mu nadenuli, moram priznati i sad imamo Kinga i Dona hehe) -> Tri vezane long-range trice, medjutim vracaju se Pelsi u mec. Zajon ima 3 licne, to mora da se iskoristi. 

Taj nadimak ima godinama 🤷‍♂️

On 3/5/2025 at 1:42 PM, NikadProtivKaline said:

nisam gledao detaljno skor denvera, ali ovako iz glave rekao bih da bas malo pobeda imaju protiv ovih boljih ekipa

od onoga sto sam direktno ispratio, a da je protiv nekih contendera ili top 7-8 ekipa...rekao bih da su sve izgubili

Od .500 momčadi su tukli OKC, GSW, Lakerse, Grizzliese, Kingse, Maverickse, Clipperse, Pacerse i Pistonse.
Nisu tukli (i neće) Cavse, Celticse i Knickse. Od timova koje nisu pobjedili, do kraja još igraju s Rocketsima 2x, Timberwolvesima 2x i Bucksima 1x.

Edited by Bugl Khan
  • Like 1
Posted

Ne volim da komentarisem sudjenje, ali veceras sudije bas grese na stetu Lakersa. Kakvu flopcinu nisu videla od strane Bransona i svirali faul Donu i onda mu nisu svirali neke ciste faulove. 

Za sad nas Luka i Kralj, koji ide dobro danas jako i do samog kraja, drze u utakmici. Morace neko da se prikljuci, Rivs je u kontra ritmu posle par meceva pauze. 

Stric Branson standardno neugodan za cuvanje..