Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

ne mora znaciti da bi ostao sa ntc, moze to i da odbaci, ako hoce, verovatno ne, ali moguce je.

beala miami nije hteo pre dve godine, sumnjam da bi ga sada zeleli. i tu bi bilo jos komplikacija da se izvede

spominju se grizzliesi, koji bi mogli dati smarta i tri ugovora oko i manje od 10 miliona. npr:

Spoiler

K8T58RN.png

a i milwaukee se spomnije, mada su oni u bas teskoj situaciji, ali ne i nemogucoj da izvedu trejd. prvo bi morali izvesti trejd da odu ispod druge kecelje, pa onda da daju nesto za butlera.

• Like 1

2 hours ago, Bojdo said:

Denver izgleda stvarno zeli Beala.

A koga bi dali u tom potencijalnom trejdu. Doduše Beal je rekao da bi vejvovao NTC ako su u pitanju Lakersi, Heat i Denver te da mu je Heat preferirana destinacija. Čini se da ni Allen nije daleko od toga da bude trejdovan a za Nurkića nema zainteresiranih. Doduše spominje se Beal, Nurkić i draft capital za Vučevića i Lavina. Ali pitanje je da li Beal želi tamo. 

Edited by bodo

Murray ili MPJ plus filleri Nnaji i Saric da se plate izjednace jedino moze proci. Vjerovatnije Jamal (vrlo moguce da im je dopizdio ovakav zapusten) jer nisu valjda toliko ludi da startno krilo mijenjaju za beka pa da im ciglar Watson uz Gordona bude jedino veliko krilo u ekipi. Kako god nije neki potez koji ce im donijeti upgrade, Beal je em stariji em skloniji povredama od Jamala. 

Sunsima s druge strane Jamal bas i ne treba tako da bi tu mozda mogli ukljuciti i treci tim gdje bi dobili komplementarne igrace za KDa i Bookera. 

• Like 2

Pa sta ima da mislim... Izgubljena godina, sto se i znalo onog trenutka kada je Ishke odlucio da ponovo radi jedno te isto sto je vec pokazalo da ne moze da da nikakve rezultate - nosioci nekompatibilni, vec u godinama, skloni povredama, te posledicno nemogucnost bilo kakvog kontinuiteta,nepostojanje bilo kaakve iole leigt petice... Za Nurkica su vrapci na grani vec znali da je potpuno neupotrebljiv u ozbiljnoj NBA kosarci i da je zamena Aytona njime bila teski, surovi downgrade, koliko god DeAndre bio mrtvo puvalo i sam trejd kao takav iznudjen zbog citave situacije sa njim. Uz to, Bud nije toliko dobar trener da moze da napravi cudo tako brzo. Svakako je bolji, versatilniji od Vogela, medjutim nije bas elita lige nikad bio, a narocito ne sada. Ja sam predlagao da se proba napraviti clean slate, bilo je proslog leta vreme da se trejduju i Durant, a i Booker, angazuje trener koji je relativno mlad, stjudent of d gejm sto bi se reklo, sa svojom vizijom kosarke i pecatom, poput nekoliko imena iz koledz kosarke i ostavi se da radi sa ekipom par godina i onda vidimo gde smo. Ovo sada je toliko tuzno i beterno da ne vredi trositi tastaturu.

• Like 1