Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

Westbrook je koristan kada igra sa Jokićem, usudio bi se da kažem čak više i od ovog izkanalisanog Murray-a. Ali ona sekvenca Rasa u prvoj (kada je Nikola bio na odmoru) je prvoklasna komedija :lol_2: 

• Like 2

4 minutes ago, Darko said:

Westbrook je koristan kada igra sa Jokićem, usudio bi se da kažem čak više i od ovog izkanalisanog Murray-a. Ali ona sekvenca Rasa u prvoj (kada je Nikola bio na odmoru) je prvoklasna komedija :lol_2: 

Russ je ubedljivo najbolji play s kojim je Jokic ikad igrao. Godinama se desavalo da Nuggetsi imaju problem da naprave entry pass Jokicu, da bude los ili da potraje predugo dok ne uspeju pa se izgubi 3-4 sekunde napada. Russ to resava mnogo bolje i Jokic se lakse i brze nalazi u poziciji da nastavi napad dalje, otvara mu se vise opcija.

• Like 7

39 minutes ago, Radalek said:

Godinama se desavalo da Nuggetsi imaju problem da naprave entry pass Jokicu, da bude los ili da potraje predugo dok ne uspeju pa se izgubi 3-4 sekunde napada. Russ to resava mnogo bolje i Jokic se lakse i brze nalazi u poziciji da nastavi napad dalje, otvara mu se vise opcija.

Primetio sam, jedan od razloga zašto Jokić ima više poena. Ume Russ da bude itekako komičan, ali sa Jokićem izgleda i više nego dobro.

Priznajem, jeo sam govna, radio sam to i to, jer sam bio slep pored očiju. 

• Like 1

Christian Braun 7/7 iz igre. Igra decko u oba pravca,a plata ove godine mizernih 3 miliona. Istice mu ugovor sledece godine i ako nagetsi zele da ga produze,a moraju,jedan od dvojca Marey-Mpj ce morati da se trejduje. 

Bron je drzao Lakerse u prednosti u prvom poluvremenu. Uz njega i Reeves mada nisam siguran koliko je dobro za njih guranje njega na prvog pleja. U drugom Colorado express protutnjao Crypto arenom. Sramotna partija AD i highlight večeri slavlje Russa nakon putback kucanja. Svakako respekt prema jednoj i drugoj ekipi kad su me natjerali da ustanem tako rano da ih gledam. MJP odličan kod Denvera uz standardnog Jokaru. Često pljuvani Russ isto super meč odigrao. Na kraju neočekivano lako Denver pobjeđuje. 

Nemoguć nivo na kom Jokić igra, i jako mu prija pnr sa Rasom. Braun je strašno zahvalan igrač, baš mi je drago zbog njega, ogroman napredak u svim segmentima. 

Kakav pad Mareja ove sezone, tuga na šta liči. 

• Like 10

15 minutes ago, YAO said:

Christian Braun 7/7 iz igre. Igra decko u oba pravca,a plata ove godine mizernih 3 miliona. Istice mu ugovor sledece godine i ako nagetsi zele da ga produze,a moraju,jedan od dvojca Marey-Mpj ce morati da se trejduje. 

Murray ne moze biti trejdovan do leta

20 minutes ago, YAO said:

Produžili su oni Brauna. Ugovor mu ističe tek na leto 2027

• Like 1