gggggggg Posted September 27 Posted September 27 4 hours ago, realno *w said: Računajte me. odlicno, ti si se dakle javio da budes komesar. otvaraj novu temu. 2
Shunsuke Nakamura Posted October 1 Posted October 1 Oće li biti možda koje mjesto slobodno? Igrao sam nekad u B ligi, ali sam batalio. Mislim da je to bilo prije 4-5 sezona. Ko će ga više znati, vrijeme leti.
delgado Posted October 5 Posted October 5 Posto je Admiral (B ligas) odustao od igranja za ovu sezonu, u B ligu je prosao i @Papanikolesku kao cetvrtoplasirani u C ligi. Sibni mi mejl na PM, ako si zainteresovan ;D 1
mr clutch Posted October 5 Posted October 5 Silverova odluka da ne bi doslo do pada kvaliteta u ligi.
gggggggg Posted October 6 Posted October 6 On 10/2/2025 at 3:38 PM, Igor_ said: Kome da ustupim ulogu komesara lige? evo ako nece bas niko onda mogu ja biti komesar. samo dajte listu ucesnika pa da im saljem pm. kao i settings za ligu.
Igor_ Posted October 6 Author Posted October 6 Posalji mi mail PP, da ti posaljem pozivnicu za ulazak
delgado Posted October 6 Posted October 6 Posto je Threepwood odustao od fantazija, u B ligu kao petoplasirani ulazi i Maxa. Dakle, imamo 2 odustajanja kao i lani, motiv vise za C ligase!
tsva Posted Friday at 02:43 AM Posted Friday at 02:43 AM Je li se ona liga obnavlja ili ima neka druga C liga?
Dracarys Posted Friday at 10:25 AM Posted Friday at 10:25 AM Ma neće se ni igrati, liga nema komesara, a i neki igrači su banovani, pa ne mogu se ni javiti.
propolis Posted Friday at 11:04 AM Posted Friday at 11:04 AM To znači da je B liga, liga bez briga? Glupo je da se izgubi C liga.... 1
Magia Posted Friday at 11:11 AM Posted Friday at 11:11 AM 45 minutes ago, Dracarys said: Ma neće se ni igrati, liga nema komesara, a i neki igrači su banovani, pa ne mogu se ni javiti. Ima dovoljno igraca, samo je @gggggggg banovan, pa mora neko drugi da bude komesar.
propolis Posted Friday at 03:22 PM Posted Friday at 03:22 PM Ja imam vremena da ga zamenim dok izadje iz banovine ukoliko treba....
Igor_ Posted 16 hours ago Author Posted 16 hours ago Ja taman sve dogovori sa njim jos da mi posalje mail da mu dam komesara i dobije ban.. Ako oce neko drugi da mu dam pa nek proba, mada smo se i prosle godine na silu skupili, ljudi ne citaju poruke..
propolis Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Bezveze bi bilo da se izgubi liga, makar bilo i 8 ekipa i 2 da idu dalje. Čisto da i B bude zanimljiva. Mogu ja da otvorim temu i budem komesar dok @gggggggg ne izadje 1
propolis Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) @Shunsuke Nakamura Ghost Busters - @kk zrinjski El_nuggets - @Fat Zad tRash Catamounts - @tRash Nosebleed Section - @Nellthe MNP United - @Predragdjape Uprava napolje tsva - @tsva RP McMurphy's team - @realno *w Chewbacca Waka Flaka - @Vlasosa Green23 - @Green23 @gggggggg Jerl su ovo ekipa koja želi da igra ili ima još neko? Draft bi bio sutra, nedelja, 20 ili 21h Edited 15 hours ago by propolis 2
Igor_ Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago (edited) Meni ne dozvoljava da dam komesara nekome, samo me izbacuje ne znam zasto. A za papanidju mi stoji da nemam opciju da ga izbacim iz lige da nije i on komesar?? Ako ne resim ovo nek se napravi nova liga. Edit: predragdjape vec drugu godinu potvrdi ucesce i ne menja igrace. Edited 14 hours ago by Igor_
Lmx Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ulogu komesara mogu ja da dodelim, dajte mi instrukcije da podesim sve parametre.
Nellthe Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ja sam zaboravio za ovo dok nisam danas dobio tag na topicu. Izasao sam iz lige, nisam pratio NBA toliko i neću ove godine zbog dvoje male dece i drugih obaveza. 1
Recommended Posts