gggggggg Posted September 27 Posted September 27 4 hours ago, realno *w said: Računajte me. odlicno, ti si se dakle javio da budes komesar. otvaraj novu temu. 2
Shunsuke Nakamura Posted October 1 Posted October 1 Oće li biti možda koje mjesto slobodno? Igrao sam nekad u B ligi, ali sam batalio. Mislim da je to bilo prije 4-5 sezona. Ko će ga više znati, vrijeme leti.
delgado Posted October 5 Posted October 5 Posto je Admiral (B ligas) odustao od igranja za ovu sezonu, u B ligu je prosao i @Papanikolesku kao cetvrtoplasirani u C ligi. Sibni mi mejl na PM, ako si zainteresovan ;D 1
mr clutch Posted October 5 Posted October 5 Silverova odluka da ne bi doslo do pada kvaliteta u ligi.
gggggggg Posted October 6 Posted October 6 On 10/2/2025 at 3:38 PM, Igor_ said: Kome da ustupim ulogu komesara lige? evo ako nece bas niko onda mogu ja biti komesar. samo dajte listu ucesnika pa da im saljem pm. kao i settings za ligu.
Igor_ Posted October 6 Author Posted October 6 Posalji mi mail PP, da ti posaljem pozivnicu za ulazak
delgado Posted October 6 Posted October 6 Posto je Threepwood odustao od fantazija, u B ligu kao petoplasirani ulazi i Maxa. Dakle, imamo 2 odustajanja kao i lani, motiv vise za C ligase!
tsva Posted yesterday at 02:43 AM Posted yesterday at 02:43 AM Je li se ona liga obnavlja ili ima neka druga C liga?
Dracarys Posted yesterday at 10:25 AM Posted yesterday at 10:25 AM Ma neće se ni igrati, liga nema komesara, a i neki igrači su banovani, pa ne mogu se ni javiti.
propolis Posted yesterday at 11:04 AM Posted yesterday at 11:04 AM To znači da je B liga, liga bez briga? Glupo je da se izgubi C liga.... 1
Magia Posted yesterday at 11:11 AM Posted yesterday at 11:11 AM 45 minutes ago, Dracarys said: Ma neće se ni igrati, liga nema komesara, a i neki igrači su banovani, pa ne mogu se ni javiti. Ima dovoljno igraca, samo je @gggggggg banovan, pa mora neko drugi da bude komesar.
propolis Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ja imam vremena da ga zamenim dok izadje iz banovine ukoliko treba....
Igor_ Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Ja taman sve dogovori sa njim jos da mi posalje mail da mu dam komesara i dobije ban.. Ako oce neko drugi da mu dam pa nek proba, mada smo se i prosle godine na silu skupili, ljudi ne citaju poruke..
propolis Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bezveze bi bilo da se izgubi liga, makar bilo i 8 ekipa i 2 da idu dalje. Čisto da i B bude zanimljiva. Mogu ja da otvorim temu i budem komesar dok @gggggggg ne izadje
propolis Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) @Shunsuke Nakamura Ghost Busters - @kk zrinjski El_nuggets - @Fat Zad tRash Catamounts - @tRash Nosebleed Section - @Nellthe MNP United - @Predragdjape Uprava napolje tsva - @tsva RP McMurphy's team - @realno *w Chewbacca Waka Flaka - @Vlasosa Green23 - @Green23 @gggggggg Jerl su ovo ekipa koja želi da igra ili ima još neko? Draft bi bio sutra, nedelja, 20 ili 21h Edited 2 hours ago by propolis 1
Igor_ Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago (edited) Meni ne dozvoljava da dam komesara nekome, samo me izbacuje ne znam zasto. A za papanidju mi stoji da nemam opciju da ga izbacim iz lige da nije i on komesar?? Ako ne resim ovo nek se napravi nova liga. Edit: predragdjape vec drugu godinu potvrdi ucesce i ne menja igrace. Edited 1 hour ago by Igor_
Recommended Posts