gggggggg Posted September 27 Posted September 27 4 hours ago, realno *w said: Računajte me. odlicno, ti si se dakle javio da budes komesar. otvaraj novu temu. 2
Shunsuke Nakamura Posted Wednesday at 10:34 AM Posted Wednesday at 10:34 AM Oće li biti možda koje mjesto slobodno? Igrao sam nekad u B ligi, ali sam batalio. Mislim da je to bilo prije 4-5 sezona. Ko će ga više znati, vrijeme leti.
Igor_ Posted Thursday at 01:38 PM Author Posted Thursday at 01:38 PM Kome da ustupim ulogu komesara lige?
delgado Posted yesterday at 02:28 AM Posted yesterday at 02:28 AM Posto je Admiral (B ligas) odustao od igranja za ovu sezonu, u B ligu je prosao i @Papanikolesku kao cetvrtoplasirani u C ligi. Sibni mi mejl na PM, ako si zainteresovan ;D 1
gggggggg Posted yesterday at 11:47 AM Posted yesterday at 11:47 AM a sto ne ostaje osamnaestoplasirani iz b lige
mr clutch Posted yesterday at 12:03 PM Posted yesterday at 12:03 PM Silverova odluka da ne bi doslo do pada kvaliteta u ligi.
gggggggg Posted yesterday at 12:10 PM Posted yesterday at 12:10 PM very funny. jos si salty zbog nocascnjeg derbija
Gaga Posted yesterday at 01:34 PM Posted yesterday at 01:34 PM Jel ovde beše igra Delgado? Nek mu je sa srecom
gggggggg Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago On 10/2/2025 at 3:38 PM, Igor_ said: Kome da ustupim ulogu komesara lige? evo ako nece bas niko onda mogu ja biti komesar. samo dajte listu ucesnika pa da im saljem pm. kao i settings za ligu.
Igor_ Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Posalji mi mail PP, da ti posaljem pozivnicu za ulazak
delgado Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago Posto je Threepwood odustao od fantazija, u B ligu kao petoplasirani ulazi i Maxa. Dakle, imamo 2 odustajanja kao i lani, motiv vise za C ligase!
Recommended Posts