Dracarys Posted January 11 Share Posted January 11 Pa ne igra Klivlend večeras. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) Napisao ti u dm, mozes da izvrsi trejd i danas ako hoces. Posto niko od nasih igraca nece igrati do sutra. Treba nam Gordon. Hvala delgi jos jednom @delgado 2 minutes ago, Dracarys said: Pa ne igra Klivlend večeras. Sada sam video, mislio da igraju veceras Edited January 11 by Mile1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 11 Share Posted January 11 Meni je bezveze da jedan čovek odlučuje pa makar imao i funkciju menadžera lige pa tako i ova odluka bez glasanja da odluči on sam da će meni da vrati igrača i vrati poništeni trejd koji je poništio opet na svoju ruku. Nadam se delgi brate da nikad nećeš imati neku veću funkciju u državi 🤣🤣🤣 Pošto imamo već jednog takvog koji sve sam radi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 11 Author Share Posted January 11 (edited) Haha Propo, mogu i da ti oduzmem Strusa 😛 Nije bas na svoju ruku, 4-2 je trenutno na anketi na fantaziju, videcemo za dalje. A i postavio sam glasanja i trudim se da sazovem ljude da glasaju. Ponavljam, niko nije hteo ni da bude LM jer nije bas zahvalan poso, posebno kad treba skupljati ljude iz C koji su prosli... Uglavnom, javi mi kad resis koga da ti dropujem da ti trejd prodje, a Wooku i Miletu cu vratiti E.Gordona naredne sedmice, jer je sad premasen broj izmena. Edited January 11 by delgado 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 11 Share Posted January 11 Vrati Gordona i odradi sve sutra ujutro kako je i trebalo da bude i rešena stvar. Oslobodiću sam mesto do sutra ujutro, nećeš morati nikog sam da skidaš da rostera. Aj, može i tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 11 Author Share Posted January 11 Propa samo treba da mi kaze koga da mu dropujem da bi trejd mogao da prodje posto mu je ubacen Strus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 11 Share Posted January 11 5 minutes ago, delgado said: Propa samo treba da mi kaze koga da mu dropujem da bi trejd mogao da prodje posto mu je ubacen Strus. Pa Hawkinsa valjda, tako je bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 11 Author Share Posted January 11 Trejd je odradjen. Erika cu vratiti Miletu i Wooku u ponedeljak, dotle ce biti na WA. Strus je vracen Propolisu a Sasser je bacen. Od ovog trenutka, nema vise nijednog vracanja igraca nikome, pa makar vam zena/dete/kucni ljubimac performovali transakciju. PAZLJIVO LIZITE DROPUJTE 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted January 11 Share Posted January 11 5 hours ago, delgado said: Trejd je odradjen. Erika cu vratiti Miletu i Wooku u ponedeljak, dotle ce biti na WA. Strus je vracen Propolisu a Sasser je bacen. Od ovog trenutka, nema vise nijednog vracanja igraca nikome, pa makar vam zena/dete/kucni ljubimac performovali transakciju. PAZLJIVO LIZITE DROPUJTE Delgi, prijatelju, moras tvrdje, ako si LM- demokratija moze na pocetku da se ustanove pravila, ali ti donosi odluke tokom sezone bile pravedne ili ne, uvek ce se neko ljutiti. Uz duzno postovanje svima, gotovo svi igraci gledaju SAMO svoj interes I do pravednosti nikome nije stalo. Btw, kako I napisem bar 1x svake godine na fantasy temi, this is just a game (dakle igram 2 igrice ukupno fantasy + Clash royale na mobu i shvatam ih jednako (ne)ozbiljno, lepo kad se pobedi, malo se iznerviras kad izgubisa, ali kao i kad igras "Ne ljuti se covece", nema razlike). Vecina preozbiljno shvata fantasy, a to je samo jos jedna igrica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 11 Share Posted January 11 Imo kriterijum treba isti cele sezone, te i u nastavku sezone treba vracati igraca onim plejerima koji se budu to trazili i zalili se da su slucajno pogresili. Bilo bi nepravedno da se nekima vraca, a nekima ne vraca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted January 11 Share Posted January 11 8 hours ago, delgado said: … zbog toga sam stopirao trejd. @propolis @Dzep @Wook @Jerotije Pantic @therion @Davai Davai @duka doncic @Bad Boys @Del Piero @leki bg @Fat Zadd @mr clutch @Gaga @gggggggg @zorex @Lmx @Dracarys @Admiral @Brat od Korneta Otvorena je nova tema samo za glasanje Brate katastrofa iskr ako si to uradio na svoju ruku. 😂 I posle nije tako (🌮) liga… Vratite coveku Strusa, ako ste vracali i ranije i za manje sranje. Ni on me treba da drami i postavlja neke uslove i pretnje, to je tek smesno, greske su deo igre, cak i takve… ali ponavljam, ako se vracalo drugima, vratite i njemu, moze da se zivi sa tim. Za prekidanje svetinje trejda jos jednom - ua, sudija! (cak iako sam glasao za veto) Ako su svi zadovoljni, a vecini ne smeta, neka prodje i on. 👌 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted January 11 Share Posted January 11 I bas nono da bilo koji pojedinac odredjuje da li “vracanja” ima ili nema… doslednost jedino resenje, pogotovo ako neko da opravdano i logicno objasnjenje… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 12 Share Posted January 12 1 hour ago, Davai Davai said: I bas nono da bilo koji pojedinac odredjuje da li “vracanja” ima ili nema… doslednost jedino resenje, pogotovo ako neko da opravdano i logicno objasnjenje… Rešeno je sve. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 12 Share Posted January 12 Zeznuto je ko ima 2-3 Greena, ili 2-3 Smitha na rosteru i sl, to bih vraćao uvek, desi se... Ne znam kako pomešaju igrače sa različitim prezimenom? To od dogodine ne treba vraćati nazad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 12 Author Share Posted January 12 Jebiga, valjda shvatate da meni uopste nije stalo da glumim Vucica, i da sam opet odlucio po stavu vecine. Naravno da cemo gledati svoje interese i imati misljenja koja se razilaze. Ali nije mi cilj ni da neko napusta igru ili preti da ce napustiti, uvek je bolje napraviti dogovor i da svi igramo jer jebiga, stalo nam je do ove igrice, pa i zivot je samo igra, kad se pogleda dublje Po meni obrazlozenje stoji i ja apsolutno verujem Propolisu da je pogresio Sasser/Strus u trenutku. Ali, sad smo vec napravili ozbiljan problem sa ovim vracanjem igraca, jer sad moze bilo ko da zatrazi vracanje i da preti izlaskom iz lige ako mu se to ne uradi. Ja vas molim da to ne radite, pa cemo od sledece sezone na startu glasati i utvrditi jos neka pravila. Necu vise nista u trenutku kliktati/ponistavati, ono za Hacimuru (Conley+Lonzo) sam stvarno slucajno, jer sam hteo da stavim obican veto. Ali, tu su dugmici da pomognu, a ja cu se truditi da to zaobidjemo. Meni je apsolutno zadovoljstvo igranje u ovoj ligi poslednjih godina + prvi put u zivotu nakon 10god igram sam, tako da ne uzimajte mi LM funkciju osim ako me ne usere slucajno prolaz. Dok sam bio odsutan da cestitam Gagi na pobedi, popadase moji ko snoplje te nedelje nakon tragedija Iveya. Sada protiv Jere borba za sto vise kategorija mada su mi pozari prilicno izbusili tim. Idemo dalje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 12 Share Posted January 12 Ne uživaš samo ti da igraš, a što se mene tiče ja bih stavio na glasanje ko da bude LM sledeće sezone. Nema potrebe se unositi u ulogu najobicnije fukncije kao da si direktor nuklearnog instituta na kome greške skupo koštaju. Molim kandidate da izlože program pa da vidimo ko će da pobedi na izborima😎 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 12 Share Posted January 12 @delgado Kad započnu večerašnji mečevi i resetuju se izmene ubaci Gordona kog si nam juče izbacio. Ima sigurno 1-2 prazna mesta, ne treba nikog da izbacuješ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 12 Share Posted January 12 Meni nije jasno kako neko uspeva da dropuje igrača. Meni se nije u životu desilo da stisnem jednom za drop, a kamo li i potvrdu dropa. Valjda ima neke strategije sunce mu, tri puta meriš, jednom sečeš. Jeste da je samo igrica, ali valjda svaku igricu igraš da je pređeš, a ne da ideš kao muva bez glave. Čak i kad bih naočare nosio, valjda moram znati šta čitam na telefonu ili kompjuteru, a ne da vagam šta piše. Kako bi bilo da farmaceut vaga šta piše na kutiji od leka, pa da ti uvali pogrešan. Odmah bi imao rizik da izgubi posao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 12 Author Share Posted January 12 3 hours ago, propolis said: Ne uživaš samo ti da igraš, a što se mene tiče ja bih stavio na glasanje ko da bude LM sledeće sezone. Nema potrebe se unositi u ulogu najobicnije fukncije kao da si direktor nuklearnog instituta na kome greške skupo koštaju. Molim kandidate da izlože program pa da vidimo ko će da pobedi na izborima😎 A sto se niko nije javio prosle godine & Lavrnja je tu bio samo na papiru, apsolutno nijednom nije nista uradio niti se cimao kao LM. I na pocetku ove a i prosle sezone trebalo je sakupiti ljude, jedva smo to uradili u poslednji cas i to uz moj veliki trud i smaranje/cimanja odredjenih igraca. Sad kad sam vam izgradio infrastrukturu i puteve, vi bi da me rusite ? 😛 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 12 Share Posted January 12 @propolis Daj pravog Jokića, nemoj ovu kinesku verziju 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 12 Author Share Posted January 12 @Wook Dodat ti je Eric Gordon. Nadam se da ces glasati za mene da ostanem LM Propa student ubaceni strani element i kako god presudio ne valja mu i samo bi da rusi vlast, Propo provaljen si 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 12 Share Posted January 12 1 minute ago, delgado said: @Wook Dodat ti je Eric Gordon. Nadam se da ces glasati za mene da ostanem LM Propa student ubaceni strani element i kako god presudio ne valja mu i samo bi da rusi vlast, Propo provaljen si Padaš druže, kraj 😛 19 minutes ago, Wook said: @propolis Daj pravog Jokića, nemoj ovu kinesku verziju 😂 Oporavlja se od Božića,polako 😎 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 12 Share Posted January 12 Kineski Jokić i vintage Russ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 12 Share Posted January 12 39 minutes ago, Wook said: Kineski Jokić i vintage Russ. Lepo ste ih spojili sa Janisom, biće zanimljivo ispratiti vašu ekipu do kraja lige. Sve ostalo je tanko i maknuo sam jedinog igrača spolja da valja tako da ostaje sve na ovoj trojici. Da je ostao Green bili bi prejaki tako da je on morao da ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 12 Share Posted January 12 11 minutes ago, propolis said: Lepo ste ih spojili sa Janisom, biće zanimljivo ispratiti vašu ekipu do kraja lige. Sve ostalo je tanko i maknuo sam jedinog igrača spolja da valja tako da ostaje sve na ovoj trojici. Da je ostao Green bili bi prejaki tako da je on morao da ide. Imamo tu hardaveja, brogdona, hacimura svi oni mogu nadomestiti poene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts