delgado Posted February 10 Share Posted February 10 Pa eto Zveki, da se AD nije polomio, mozda bih se nadao i prolasku, medjutim sad mi sve zavisi od njega. Peti sam trenutno, u plejof bi trebalo da udjem, ali ako ne bude spreman za 1/8, bice bas tesko. Ali, tamo sam komesar, i prvi put u istoriji znatno vise postova je na temi B lige, prvi put igram sam u zivotu bez Maxe i iskreno uzivam, tako da se ne opterecujem previse. Smatram da sam tokom sezone povlacio dobre poteze (draft, FA, i trejd koji sam odradio za Hartenstajna sad ce tek dobro doci) -> a na neke stvari se i ne moze uticati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 10 Share Posted February 10 (edited) 22 minutes ago, delgado said: Pa eto Zveki, da se AD nije polomio, mozda bih se nadao i prolasku, medjutim sad mi sve zavisi od njega. Peti sam trenutno, u plejof bi trebalo da udjem, ali ako ne bude spreman za 1/8, bice bas tesko. Ali, tamo sam komesar, i prvi put u istoriji znatno vise postova je na temi B lige, prvi put igram sam u zivotu bez Maxe i iskreno uzivam, tako da se ne opterecujem previse. Smatram da sam tokom sezone povlacio dobre poteze (draft, FA, i trejd koji sam odradio za Hartenstajna sad ce tek dobro doci) -> a na neke stvari se i ne moze uticati. Ja Delgi zbog posla ne stizem da toliko pratim kao ranije i vadim FA iz naftalina. Trenutno sam 4. ali bez AD tesko ce to da se izgura za top 4. Jos mi se povredio JJ iz Atlante sta da ti kazem. Povrede me unistise.A i trejdovi unistise value Sruderu. Edited February 10 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 10 Share Posted February 10 Ja pratim vise nego ikad i fokusiram sam posto je ovo bez Makse pravo osvezenje, on je uzimao 80% FA igraca, verovao ili ne, bacao ono sto ja uzmem, nervirao me, nikog nije istrpeo. Ne mogu da ti opisem osecaj i koliko prvi put uzivam u igri onako na maksimumu. Da znas da imamo iste igrace iz prve 2 runde, Dejvisa i Gobija. Maxa je drugi u C ligi, bori se za B. I privatni odnos nam je bolji od kad ne igramo zajedno ;D Sranje za Jalena Johnsona, to ti je super pik u trecoj rundi bese ? Sruder jbg, kao da je izgubio vrednost u ovoj ligi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted Tuesday at 05:44 PM Share Posted Tuesday at 05:44 PM Samo za @Magia Quote According to Marc Stein, the Lakers are expected to maintain a “measured” approach to Luka Doncic’s playing time after the All-Star break. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts