Jump to content

Datum  

18 members have voted

1. 1. Datum

2. 2. Vreme

Recommended Posts

Posted

Pa eto Zveki, da se AD nije polomio, mozda bih se nadao i prolasku, medjutim sad mi sve zavisi od njega. Peti sam trenutno, u plejof bi trebalo da udjem, ali ako ne bude spreman za 1/8, bice bas tesko. Ali, tamo sam komesar, i prvi put u istoriji znatno vise postova je na temi B lige, prvi put igram sam u zivotu bez Maxe i iskreno uzivam, tako da se ne opterecujem previse. Smatram da sam tokom sezone povlacio dobre poteze (draft, FA, i trejd koji sam odradio za Hartenstajna sad ce tek dobro doci) -> a na neke stvari se i ne moze uticati. 

• Like 1
Posted (edited)
22 minutes ago, delgado said:

Pa eto Zveki, da se AD nije polomio, mozda bih se nadao i prolasku, medjutim sad mi sve zavisi od njega. Peti sam trenutno, u plejof bi trebalo da udjem, ali ako ne bude spreman za 1/8, bice bas tesko. Ali, tamo sam komesar, i prvi put u istoriji znatno vise postova je na temi B lige, prvi put igram sam u zivotu bez Maxe i iskreno uzivam, tako da se ne opterecujem previse. Smatram da sam tokom sezone povlacio dobre poteze (draft, FA, i trejd koji sam odradio za Hartenstajna sad ce tek dobro doci) -> a na neke stvari se i ne moze uticati. 

Ja Delgi zbog posla ne stizem da toliko pratim kao ranije i vadim FA iz naftalina. Trenutno sam 4. ali bez AD tesko ce to da se izgura za top 4. Jos mi se povredio JJ iz Atlante  sta da ti kazem. Povrede me unistise.A i trejdovi unistise value Sruderu.

Edited by Zvezdinho
Posted

Ja pratim vise nego ikad i fokusiram sam posto je ovo bez Makse pravo osvezenje, on je uzimao 80% FA igraca, verovao ili ne, bacao ono sto ja uzmem, nervirao me, nikog nije istrpeo. Ne mogu da ti opisem osecaj i koliko prvi put uzivam u igri onako na maksimumu. Da znas da imamo iste igrace iz prve 2 runde, Dejvisa i Gobija. Maxa je drugi u C ligi, bori se za B. I privatni odnos nam je bolji od kad ne igramo zajedno ;D 

Sranje za Jalena Johnsona, to ti je super pik u trecoj rundi bese ? Sruder jbg, kao da je izgubio vrednost u ovoj ligi.

• Like 2
Posted

Samo za @Magia

According to Marc Stein, the Lakers are expected to maintain a “measured” approach to Luka Doncic’s playing time after the All-Star break.

Spoiler

• Ha-ha 1
Posted
5 hours ago, Zvezdinho said:

@LayupFromTheMidget da malo  ozivimo temu. Ne bi bilo lose da se uvede lock za timove koji su ispali mogu da uzimaju igrace. Mislim meni sve jedno ,propala mi sezona sa povredama Dejvisa, JJ, Gobera.

Realno to samo Maxa radi,a on je u C tako da nema frke.

• Ha-ha 1
Posted

Razvalih Borivoja i obezbedih opstanak, dosta od mene za ovu sezonu nakon, ispostaviće se, lošeg drafta. A nekad sam bacao svetla daleko. Postoje doduše matematičke šanse za PO al ne nadam se mnogo.

• Like 1
Posted

Mi smo u jednom totalno ujednacenom mecu, uspeli da uzmemo svih 7 izjednacenih kategorija i odemo na prevelikih 10 2. 

Sad nam sledi nedelja bez Sabonisa i borba sa Mr. Moo-om za top4 poziciju. On je u odlicnoj formi, na nivou prethodne nedelje bismo izgubili 8 4, tako ce morati ozbiljno kockice da se poklope kako bismo izvukli dobar rezultat. I da se nadamo losoj nedelji ostalih pretendenata na top4 🙂

Posted (edited)

Mi ulazimo u PO al bolje da udje neko drugi s obzirom na kolicinu poveda koje imamo. E sto ne uzesmo barem Janisa umesto Dejvisa.

Edited by Zvezdinho
Posted

Odlicna borba za top 4 pozicije. Bukvalno se ekipe u live-u smenjuju na pozociji 4. Deluje da su Mr. Moo i BatChester United osigurali pozicije 2 i 3. Ako Dream Cather uspe da sacuva ovih 11 kategorija, morace i nasa ekipa, a i Rajkova da iskopamo jos po neki poen.

• Love 1
Posted (edited)

Evo po običaju da odradim hronologiju jednog lošeg drafta:

1. runda - mislim da u životu nisam dobio top 5 pika od kada igram fantasy, na kraju sam uzeo Stepha sa pozicije 14 koji je veći deo sezone igrao kao neki random starter, setio se da je superstar tek u poslednjih nekoliko nedelja

2. runda - Banchero je uglavnom bio solidan, ali propustio je pola sezone zbog povrede tako da se nije isplatio. Takođe je pokazao solidnu nesposobnost da ostvari DD, a gubio je lopte kao na traci.

3. runda - DeRozan, kao i u stvarnosti nit smrdi nit miriše, znao sam šta dobijam sa njim i makar je bio zdrav

4. runda - LaVine, dosta dobar izbor za ovu rundu, imao je odlične procente i dao mnogo trojki

5. runda - Valančiunas, ozbiljan zajeb jer na kraju nije ni bio starter u mrtvim Wizardsima, kad god je dobio preko 20 minuta to je skoro siguran DD, na kraju sam ni kriv ni dužan imao 3 igrača buđavih Kingsa

6. runda - Wendell Carter, ovakav igrač se može uz malo sreće naći i u free agency-u tako da sam ga debelo precenio. U jednom periodu sezone nije ni bio starter, proigrao malo nakon povrede Moa Wagnera ali isto ništa specijalno. Maher da stane na 9 poena ili 9 skokova.

7. runda - Keldon Johnson, još jedan zajeb jer je sve vreme bio rezerva mediokritetnom Harrisonu Barnesu a i kad je igrao ništa spec. Čak sam ga u jednom trenutku bacio na waivere, niko ga nije uzeo, pa sam ga vratio taman pred kraj sezone kad je nešto i odigrao malo bolje.

8. runda - Jordan Clarkson, kad je igrao donosio je poene i ppm standardno. Problem je što je propustio veliki broj utakmica.

9. runda - Brandon Clarke, otpustio sam ga posle nekoliko nedelja, naravno posle je proigrao malo bolje ali nebitan igrač u principu

10. runda - Dort, taman igrač za pred kraj drafta. Imao manje stls nego što sam očekivao, procenti očaj, bolji igrač u realnosti nego na fantasyu.

11. runda - Dinwiddie, srednja žalost, veći deo sezone mi bio jedini PG pored Stepha. Očekivao sam više.

Nijednu pravu zakrpu nisam ubo sa waivera ove sezone, tako da na kraju 14-o mesto, moglo je možda i malo bolje al svakako ne bih imao šta da tražim u PO. 

Edited by Chaos Is Me