Boxy Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 Tek je pocela da te nervira? Svaki put se pitam koji marketinski mag je smislio reklamu i ko je taj ko je rekao: super je, pustaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 Pa ona duža reklama sa Šerbedžijom me manje nervira, mogu da je ignorišem, a ovo kad je ubace s drekom u par sekundi ne daju mi vremena da se prilagodim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 1 hour ago, alcesta said: Počinje stvarno da me nervira Severina sa džekpotom između gemova. 17 minutes ago, Boxy said: Tek je pocela da te nervira? Svaki put se pitam koji marketinski mag je smislio reklamu i ko je taj ko je rekao: super je, pustaj 14 minutes ago, alcesta said: Pa ona duža reklama sa Šerbedžijom me manje nervira, mogu da je ignorišem, a ovo kad je ubace s drekom u par sekundi ne daju mi vremena da se prilagodim a to Severina? totalno nisam u toku... obe reklame su uzas zivi. (a ni one za potenciju nisu mnogo bolje - elem, i na nemackoj tv poceli s nekom reklamom za potenciju u pauzama sportskih prenosa ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 Ih, koliko vi zaostajete za našim trendovima... Mi smo već odavno imali i Potencijal, i afričku šljivu, i svašta nešto još 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 ali to ne moze da nadmasi reklame u kasne vecernje sate na nemackim tv : tzv. "ruf mich an" (="nazovi") reklame za sex call hotline s obnazenim (u toplesu) zenskama koje onako izazovno pozivaju nocobdije da ih pozovu na "vruc razgovor". jedan moj bivsi kolega iz Meksika (konzervativni katolik) je sizeo zbog ovih reklama. veruj mi, to je mnogo iritantnije i od Severine i njenog vristanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 Jao jeste i to tacno znas da je prosla ponoc, automatski pocnu te reklame Ali te makar idu posle ponoci, Severina se dere 24/7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 (edited) Kod nas nema ni potencijala, ni kladionica ni Aricke sljive. Na Supertennisu u pauzama mole za donacije Uglavnom se radi o deci iz Afrike, gladnoj, bolesnoj, slepoj 😔 Prikazuju ih u nekim poljskim bolnicama, placu, jadni neuhranjeni 💔 mole da svojom donacijom pomognes da se sacuva neki od tih zivota, a onda se setis kako isti ti kada potastu, sednu u gumeni camac i krenu put Lampeduze budu docekani ovde na noz... Edited February 23, 2022 by Milica Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 i kod nas ima dosta reklama za donacije, obicno za decu Afrike. ovo je narocito aktuelno u decembru, pred Bozic. trenutno ide i dosta nekih reklama za podrsku ljudima obolelim od ove ili one bolesti. ne znam otkud sad bas ovakve reklame. mene su svojevremeno bile iznenadile reklame za raznorazne medikamente (uz cuvenu brzalicu: pitajte svog lekara ili apotekara za propratne efekte bla, bla, bla - kako mi ide na zivce ta brzalica!), to u ex-YU nije bio obicaj. a jedno vreme su se mogle cesto videti i reklame za cigarete (takodje nesto sto me je iznenadilo) ali ima vec mnogo godina kako ne vidjam ove reklame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 Mi lecimo nasu decu SMSovima, kakva deca Afrike... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 58 minutes ago, wwww said: to u ex-YU nije bio obicaj Nisu reklamirali lekove, ali sad si me podsetila na onu brzalicu "imam samo 10 sekundi... prozvodi Grmeč" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 Ko prenosi Lejverov kup ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 Eurosport 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 8. novembra se pojavila vest da Netflix želi da ima strim za ATP. Izgleda da su odustali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 1, 2023 Share Posted June 1, 2023 Jel prenosi možda RTS RG? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 1, 2023 Share Posted June 1, 2023 Ne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 (edited) Stvarno na ES počinju da mi idu na živce s najavama tipa "ako nas gledate na plejeru sad ide intervju sa xyz teniser(k)om, a ako gledate na ES1, slede reklame" Edited June 10, 2023 by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 25, 2023 Share Posted June 25, 2023 RTS prenosi Vimbldon. Tako se reklamiraju, e sad koje mečeve, sem Novakovih, pojma si tu nemam (Nisam htela ovaj smajli a ne znam kako da ga obrišem ) 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Eurosport... Tokom RG mi se učinilo da je neko rekao da Barbara Šet napušta emisiju, ali posle niko nije ponovio to da sam ja čuo. Plus je MC isto spomenuo neku američku mrežu da prelazi. Zna li ko nešto o tome? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 3, 2023 Share Posted July 3, 2023 Pogasila sam strimove, nemam živaca više za ovo. Prenosi li RTS ovu dvojicu što igraju trenutno? Svakako im neće dugo opterećivati programsku šemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted July 3, 2023 Share Posted July 3, 2023 RTS prenosi na RTS 2, samo je Novak isao na RTS 1, trenutno je Lajovic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 3, 2023 Share Posted July 3, 2023 Hvala. Pretpostavila sam da mi je zato zamračeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_ Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Prenos Wimbledona imate na rd-live.com 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluecuracao2 Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 On 7/8/2023 at 7:48 PM, rd_ said: Prenos Wimbledona imate na rd-live.com rd_ , hvala na svemu do sada i da te pitam da li možeš dati i link bez komentatora, samo zvuci sa terena Vimbldona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 E sad bi ti leba preko pogače nije ni meni baš neophodna reklama za Urasan Forte, ali dobro je imati alternativu. Jesi li probao neki od linkova s početka ove teme? Ja sam juče ubola neki link bez komentatora ali ne sećam se gde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluecuracao2 Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 56 minutes ago, alcesta said: E sad bi ti leba preko pogače nije ni meni baš neophodna reklama za Urasan Forte, ali dobro je imati alternativu. Jesi li probao neki od linkova s početka ove teme? Ja sam juče ubola neki link bez komentatora ali ne sećam se gde rd_ me je razmazio, te nisam ni pokusavao, imam i RTS i SK...a komentatore ne bih komentarisao, previse sam fin... 😏 Hm, Urasan forte....😇 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts