Jump to content

Recommended Posts

Posted

Već vidim na šta će da liče prenosi na ES, ovih dana u programu piše reprize sa prošlog USO, umesto toga daju non stop Formulu i biciklizam. Koliko da se klimatizujemo na vreme :classic_rolleyes:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

imate li negde medju stranim kanalima nemacki WDR? oni prenose Köln (ne znam da li svaki mec, ali neke meceve sigurno prenose).

Edited by wwww
  • 3 months later...
Posted

Evo skinula sam je pa ćemo videti kad počnu mečevi kako radi. Zasad za ove mečeve što su u toku nema statistike, ali valjda su bar rezultati tačni. Da je pregledno, i nije baš, ali možda samo treba vremena da se čovek navikne.

• 2 weeks later...
Posted

Inace, testirala sam obe aplikacije i ovu TennisOne i TNNS: Tennis Live Scores i ova druga mi je bolja i preglednija, odlicna je sto se tice zreba i OOP-a, posebno sto pise kad pocinje mec po nasme vremenu :thumbup: ( @zoe Bg likes this)

Ali sto se tice brzine promene rezultata, FlashScore je neprevazidjena.

• Thanks 1
Posted

Meni se ova TennisOne ne sviđa, bombarduju me slikama i vestima koje mi ne trebaju, rezultate jedva nađem i učitavaju se pola sata a često ne radi ni statistika. Sad ću da probam ovu drugu.

Posted (edited)

24 minutes ago, Boxy said:

Ako nekog zanima, onaj ES player je trenutno 0.99€ za mesec dana.

App ili browser?

Edited by nlavrnja
Posted

Uzela sam ovaj ES player, preko browsera odlično radi i mislim da će sigurno da se isplati, posebno što počinje svetski šampionat u zimskim sportovima.

Posted

Koliko vidim ovi svakako planiraju da prenose i neko skijanje tako da ćemo na TV po običaju imati tenis uglavnom na jednom kanalu, pa šta nas zapadne.

Posted

Uzeo i ja sinoc, samo na poslu da prestanu da me uznemiravaju (mojim poslom 😃), ovo danas cu da otpisem na ponedeljak, sto su svi svezi od vikenda, valjda ce nadalje biti vise prilike za gledanje 😃

• Ha-ha 2